charitos_giorgos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τρομερο το κουτακι και πολυ ομορφο ετσι οπως το εχει εσωτερικα.Επεσε το ματι μου σε μια pci card wifi που εχεις βαλει,ποια ειναι? Γεια σου φιλε μου και σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια η καρτα ειναι η TP-Link TL-WDN4800 N900 450Mbps http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WDN4800 mr charitos. βαλε ενα ανεμιστηρακι να φυσαει το vrm heatsink.δεν ξερω πως θα το κανεις να δειχνει ωραιο αλλα κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να βαλεις πολυ καλη δουλεια. δεν εχω θεμα με temps, σε gaming φτανει μεχρι 45 βαθμους, και σε στρες με τo intel burn test εφτασε 78 Πολυ ωραια δουλεια,αλλα στην θεση σου θα εβγαζα το μεταλικο πλαισιο πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα,οπως το εκανα και στο δικο μου. Σου χαλαει το airflow τελειως. Μπορεις να μου δωσεις πληρως τα temps του συστηματος σου σε πληρη φορτο stress; Το σκεφτομαι σοβαρα το water. το σκεφτικά αλλα δεν με ενοχλεί το airflow ειναι καλο το δοκίμασα και το κουτι μεσα δε ζεσταίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 εμ γιαυτο σου λεω βαλε σε Stress με το Intelburn εμενα στα 4.9 εφτασε 52 βαθμους.και τωρα που εχει καλο καιρο κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω θεμα με temps, σε gaming φτανει μεχρι 45 βαθμους, και σε στρες με τo intel burn test εφτασε 78 Για επεξεργαστη,ή γενικα για ολα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ωραια δουλεια,αλλα στην θεση σου θα εβγαζα το μεταλικο πλαισιο πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα,οπως το εκανα και στο δικο μου. Σου χαλαει το airflow τελειως. Μπορεις να μου δωσεις πληρως τα temps του συστηματος σου σε πληρη φορτο stress; Το σκεφτομαι σοβαρα το water. Για στειλε μια φωτο απο το κουτι να δω τι εννοεις με το μεταλλικο πλαισιο γιατι με ενδιαφερει..Βγαινει ευκολα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για στειλε μια φωτο απο το κουτι να δω τι εννοεις με το μεταλλικο πλαισιο γιατι με ενδιαφερει..Βγαινει ευκολα?? Αυτο που υπαρχει πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα το εβγαλα.Απλο. Οσο δε για το αν βγαινει ευκολα,επαναφορτιζομενο με 2 νουμερα διαμαντακι μικροτερο σε παχος απο το πιρτσινι.Ξεκινα να το τρυπας στην μεση,και θα λιωσει σαν βουτυρο.Θα βγει ευκολα απο μονο του.Προσεκτικα ομως,και οταν φτασεις στο εσωτερικο μερος απο μπροστα,θα θελησεις γωνιακο ανταπτορα,αναλογως του ογκου απο το επαναφορτιζομενο. Βγαινει ευκολακις.Αν μαλιστα το μετανοιωσεις το ξαναπιρτσινωνεις. http://img819.imageshack.us/img819/4585/img1657i.jpg Oπως αυτο φαινεται απλά σε μαυρο χρωμα.Θα σου χρωστω φωτος,απλα τωρα βαριεμαι το upload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που υπαρχει πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα το εβγαλα.Απλο. Οσο δε για το αν βγαινει ευκολα,επαναφορτιζομενο με 2 νουμερα διαμαντακι μικροτερο σε παχος απο το πιρτσινι.Ξεκινα να το τρυπας στην μεση,και θα λιωσει σαν βουτυρο.Θα βγει ευκολα απο μονο του.Προσεκτικα ομως,και οταν φτασεις στο εσωτερικο μερος απο μπροστα,θα θελησεις γωνιακο ανταπτορα,αναλογως του ογκου απο το επαναφορτιζομενο. Βγαινει ευκολακις.Αν μαλιστα το μετανοιωσεις το ξαναπιρτσινωνεις. http://img819.imageshack.us/img819/4585/img1657i.jpg Oπως αυτο φαινεται απλά σε μαυρο χρωμα.Θα σου χρωστω φωτος,απλα τωρα βαριεμαι το upload. θα με ενδιέφερε και μένα μια κοντινή φωτογραφία από το κουτί σου με το mod.όποτε μπορέσεις θα σου ήμουν υπόχρεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 εμ γιαυτο σου λεω βαλε σε Stress με το Intelburn εμενα στα 4.9 εφτασε 52 βαθμους.και τωρα που εχει καλο καιρο κιολας. Α τωρα αλλαζει το θεμα αν πεφτουμε τοσο πολυ,θα σου στειλω αργοτερα να μου πεις αν εχω κανει καλα overclocking αφου εχουμε το ιδιο. Αυτο που υπαρχει πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα το εβγαλα.Απλο. Οσο δε για το αν βγαινει ευκολα,επαναφορτιζομενο με 2 νουμερα διαμαντακι μικροτερο σε παχος απο το πιρτσινι.Ξεκινα να το τρυπας στην μεση,και θα λιωσει σαν βουτυρο.Θα βγει ευκολα απο μονο του.Προσεκτικα ομως,και οταν φτασεις στο εσωτερικο μερος απο μπροστα,θα θελησεις γωνιακο ανταπτορα,αναλογως του ογκου απο το επαναφορτιζομενο. Βγαινει ευκολακις.Αν μαλιστα το μετανοιωσεις το ξαναπιρτσινωνεις. http://img819.imageshack.us/img819/4585/img1657i.jpg Oπως αυτο φαινεται απλά σε μαυρο χρωμα.Θα σου χρωστω φωτος,απλα τωρα βαριεμαι το upload. φιλε αν το κουτι σου ειναι αυτο ειναι πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 για τα vrm μιλαμε παντα.και συγκεκριμενα για το vrm που ειναι διπλα ακριβως στα αριστερα του socket του επεξεργαστη.στειλε,ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μια Ολυμπιάδα πέρασε,ας βάλω και εγώ... Ps. Thanos1972,θέλω μια γνώμη για mosfet cooling (θα ανοίξω αντίστοιχο θέμα). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkled Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Build Bitfenix prodigy m.Όχι τίποτα extreme αλλά ένα πολύ καθαρό σύστημα από άποψης cable management και χώρου. Enjoy! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.670946862962297.1073741825.357691150954538&type=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο αποτελεσμα αλλα γιατι Z87 σε Non-K cpu?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkled Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί αργότερα μπορεί να πάει σε Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι συμφωνώ αν το budget ήταν μικρότερο. ..αλλά στα 700+ ευρώ τα 10 ευρώ παραπάνω δεν είναι τίποτα. .προσωπική άποψη και κουβέντα να γίνεται δηλαδή. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkled Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς ο επεξεργαστής είχε αγοραστεί πριν το motherboard. Συμφωνώ πως είναι κρίμα για το z87 ένας μη Κ αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 επιτελους μετα απο πολλες πατεντες μπηκε η καλυπτρα του doc....να ναι καλα ο αδερφος μου παντως...οσο για τον doc...ειναι απλα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα