Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρομερο το κουτακι και πολυ ομορφο ετσι οπως το εχει εσωτερικα.Επεσε το ματι μου σε μια pci card wifi που εχεις βαλει,ποια ειναι?

Γεια σου φιλε μου και σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια η καρτα ειναι η TP-Link TL-WDN4800 N900 450Mbps

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WDN4800

mr charitos.

βαλε ενα ανεμιστηρακι να φυσαει το vrm heatsink.δεν ξερω πως θα το κανεις να δειχνει ωραιο αλλα κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να βαλεις :)

πολυ καλη δουλεια.

δεν εχω θεμα με temps, σε gaming φτανει μεχρι 45 βαθμους, και σε στρες με τo intel burn test εφτασε 78

Πολυ ωραια δουλεια,αλλα στην θεση σου θα εβγαζα το μεταλικο πλαισιο πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα,οπως το εκανα και στο δικο μου.

Σου χαλαει το airflow τελειως.

Μπορεις να μου δωσεις πληρως τα temps του συστηματος σου σε πληρη φορτο stress;

Το σκεφτομαι σοβαρα το water.

το σκεφτικά αλλα δεν με ενοχλεί το airflow ειναι καλο το δοκίμασα και το κουτι μεσα δε ζεσταίνεται 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ωραια δουλεια,αλλα στην θεση σου θα εβγαζα το μεταλικο πλαισιο πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα,οπως το εκανα και στο δικο μου.

Σου χαλαει το airflow τελειως.

Μπορεις να μου δωσεις πληρως τα temps του συστηματος σου σε πληρη φορτο stress;

Το σκεφτομαι σοβαρα το water.

Για στειλε μια φωτο απο το κουτι να δω τι εννοεις με το μεταλλικο πλαισιο γιατι με ενδιαφερει..Βγαινει ευκολα??

Για στειλε μια φωτο απο το κουτι να δω τι εννοεις με το μεταλλικο πλαισιο γιατι με ενδιαφερει..Βγαινει ευκολα??

Αυτο που υπαρχει πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα το εβγαλα.Απλο.

Οσο δε για το αν βγαινει ευκολα,επαναφορτιζομενο με 2 νουμερα διαμαντακι μικροτερο σε παχος απο το πιρτσινι.Ξεκινα να το τρυπας στην μεση,και θα λιωσει σαν βουτυρο.Θα βγει ευκολα απο μονο του.Προσεκτικα ομως,και οταν φτασεις στο εσωτερικο μερος απο μπροστα,θα θελησεις γωνιακο ανταπτορα,αναλογως του ογκου απο το επαναφορτιζομενο.

Βγαινει ευκολακις.Αν μαλιστα το μετανοιωσεις το ξαναπιρτσινωνεις.

http://img819.imageshack.us/img819/4585/img1657i.jpg

Oπως αυτο φαινεται απλά σε μαυρο χρωμα.Θα σου χρωστω φωτος,απλα τωρα βαριεμαι το upload.

Οσο δε για το αν βγαινει ευκολα,επαναφορτιζομενο με 2 νουμερα διαμαντακι μικροτερο σε παχος απο το πιρτσινι.Ξεκινα να το τρυπας στην μεση,και θα λιωσει σαν βουτυρο.Θα βγει ευκολα απο μονο του.Προσεκτικα ομως,και οταν φτασεις στο εσωτερικο μερος απο μπροστα,θα θελησεις γωνιακο ανταπτορα,αναλογως του ογκου απο το επαναφορτιζομενο.

Oπως αυτο φαινεται απλά σε μαυρο χρωμα.Θα σου χρωστω φωτος,απλα τωρα βαριεμαι το upload.

θα με ενδιέφερε και μένα μια κοντινή φωτογραφία από το κουτί σου με το mod.όποτε μπορέσεις θα σου ήμουν υπόχρεος

εμ γιαυτο σου λεω βαλε :)

σε Stress με το Intelburn εμενα στα 4.9 εφτασε 52 βαθμους.και τωρα που εχει καλο καιρο κιολας. :)

Α τωρα αλλαζει το θεμα αν πεφτουμε τοσο πολυ,θα σου στειλω αργοτερα να μου πεις αν εχω κανει καλα overclocking αφου εχουμε το ιδιο.

φιλε αν το κουτι σου ειναι αυτο ειναι πολυ ωραιο.

Build Bitfenix prodigy m.
Όχι τίποτα extreme αλλά ένα πολύ καθαρό σύστημα από άποψης cable management και χώρου.

Enjoy! 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.670946862962297.1073741825.357691150954538&type=1

Ναι συμφωνώ αν το budget ήταν μικρότερο. ..αλλά στα 700+ ευρώ τα 10 ευρώ παραπάνω δεν είναι τίποτα. .προσωπική άποψη και κουβέντα να γίνεται δηλαδή. .:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

επιτελους μετα απο πολλες πατεντες μπηκε η καλυπτρα του doc....να ναι καλα ο αδερφος μου παντως...οσο για τον doc...ειναι απλα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!

post-259174-0-99762700-1393425884_thumb.jpg

post-259174-0-34616200-1393425886_thumb.jpg

post-259174-0-77854400-1393425887_thumb.jpg

post-259174-0-21440100-1393425890_thumb.jpg

• Like 16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...