NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Η υδροψυξη έκανε 107 ευρώ από egate..με το corsair link μπορείς να πειράξεις την ταχύτητα των fans....Δεν έχω δοκιμάσει χωρίς να δουλεύουν Αλλά ποιος ο λόγος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ο λόγος είναι ότι με ενοχλει ο θόρυβος τους, ειδικά άμα συντονίζουν κιόλας. Σε ρώτησα για bios γιατι τρέχω κατα 99% λίνουξ. Αν φτιάξω νέο σύστημα αμφιβάλλω αν θα έχω windows. Αν κ το να φτιάξω νέο pc είναι αρκετά μακριά.Αν μπορείς κάνε μια δοκιμή καμια μέρα χωρίς fans και μέτρα θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Τα ανεμιστηρακια έχουν silent mode που δεν ακούγεται τίποτα πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος ο λογος βρε συ να τρεξει χωρις fans?? Μετα απο 1+ ωρα θα αρχισει να ανεβαζει θερμοκρασια χωρις να σταματαει..Αν σε ενοχλει ο θορυβος ριχνεις με ενα fan controller τη ταχυτητα ή βαζεις τα ανεμηστηρια πανω στο mobo Και το κανεις απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αν παρατήρησεις στη φωτογραφία ο αερας απο τα ανεμιστήρια διαχεεται κάθετα δε πάει όλος πάνω στο cpu όπως σε μια συμβατική αερόψυξη, φαντάζομαι το κυριότερο ρόλο παίζει το υγρό στη ψύξη της cpu. Πραγματικά αν γινόταν να είχα ένα σύστημα χωρίς καθόλου ανεμιστήρες μέσα θα ήταν ιδανικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Η υδροψυξη δεν εχει να κανει με το αν τα ανεμηστηρια τραβανε τον αερα ή τον ριχνουν πανω στη cpu αλλα στο ψυγειο..Εφοσον λοιπον εχεις α) μια αντλια η οποια παραγει θερμοτητα και β)ενα αντικειμενο το οποιο επισης παραγει θερμοτητα, πρεπει με καποιο τροπο να την αναγκασεις να βγει μεσα απο το κουτι..Επομενως παντα πρεπει στο κουτι να υπαρχει ενα fan εισοδου και ενα fan εξοδου...απλα στην υδροψυξη τα fanακια κανουν διπλη δουλεια και "κρυωνουν" το ψυγειο και βγαζουν τη θερμοτητα που αναπτησεται μεσα στο κουτι προς τα εξω..Επομενως αν ψαχνεις κατι αθορυβο, βαση του κουτιου που εχεις βαζεις ενα fanακι μπροστα και ενα πισω ωστε να εχεις airflow και για ψυκτρα στον επεξεργαστη επιλεγεις ειτε μια παθητικη ή μια με επισης αθορυβο ανεμηστηρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ^^ ακριβώς αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ με αυτά αλλά ανεμιστήρας και ήσυχος/αθόρυβος δεν υπάρχει, εκτός και αν τους αλλάζεις κάθε χρόνο. Κ άντε βρίσκεις ανεμιστήρες κουτιού αθόρυβους- τι κάνεις με της vga, ή του τροφοδοτικού π.χ; Εμένα τώρα συντονίζει κάτι μέσα στο pc και μου σπάει τα νευρα, μαλλον πρέπει να αλλάξω ανεμιστήρια κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ με αυτά αλλά ανεμιστήρας και ήσυχος/αθόρυβος δεν υπάρχει, εκτός και αν τους αλλάζεις κάθε χρόνο. Κ άντε βρίσκεις ανεμιστήρες κουτιού αθόρυβους- τι κάνεις με της vga, ή του τροφοδοτικού π.χ; Εμένα τώρα συντονίζει κάτι μέσα στο pc και μου σπάει τα νευρα, μαλλον πρέπει να αλλάξω ανεμιστήρια κουτιού. Ο σκληρός είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ανεμηστηρες αθορυβοι υπαρχουν αλλα χανουν σε performance...Τροφοδοτικο αθορυβο επισης υπαρχει αλλα ανεβαινεις στη τιμη ειδικα αν μιλαμε για fanless. Για τη gpu εχεις ενα δικιο αλλα και εκει υπαρχουν λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ο σκληρός είναι. πιθανο Ανεμηστηρες αθορυβοι υπαρχουν αλλα χανουν σε performance...Τροφοδοτικο αθορυβο επισης υπαρχει αλλα ανεβαινεις στη τιμη ειδικα αν μιλαμε για fanless. Για τη gpu εχεις ενα δικιο αλλα και εκει υπαρχουν λυσεις. Έτσι όπως τα έχω υπολογίσει θέλω 1 χιλάρικο για νέο σύστημα(mobo,cpu,case,ssd raid,psu,keyboard-mouse χώρια που θέλω και οθόνη) και τώρα δε το δίνω.Anyways, ευχαριστώ. Αυτή η υδρόψυξη σου πόσο βγήκε; Όμορφο αλλά θελει αλλαγή υγρού συχνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγω το αλλαξα στο 7μηνο αλλα γενικα υπολογιζεις καπου τοσο 8-12 μηνες. Γενικα ενα τετοιο σεταπ σαν του bitfenix παει γυρω στα 250€ μονο για ψυξη cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγω το αλλαξα στο 7μηνο αλλα γενικα υπολογιζεις καπου τοσο 8-12 μηνες. Γενικα ενα τετοιο σεταπ σαν του bitfenix παει γυρω στα 250€ μονο για ψυξη cpu.πόσο περίπου σου πήγε η υδροψυξη του corsair?...Είναι gpu/Cpu η μόνο Cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 πόσο περίπου σου πήγε η υδροψυξη του corsair?...Είναι gpu/Cpu η μόνο Cpu? Ειναι και cpu και gpu. Ακριβως δε ξερω γιατι απο τον Ιουνιο τη στηνω αλλα λογικα ειναι κοντα στα 400 (???)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Etherium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μεγαααλεε!! Super!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα