Doc1355 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλυπτρα για την καρτα? Για λεγε.. Με ψηνει και μενα κατι τετοιο για το τερατακι.. Ψήθηκες ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ενα update με το mobo πανω και τελος με τα σωληνακια. Τεταρτη λογικα θα γεμισει. Doc, περα απο τα Like περιμενα και καμια καλυπτρα για το psu... :P :P 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ενα update με το mobo πανω και τελος με τα σωληνακια. Τεταρτη λογικα θα γεμισει. Doc, περα απο τα Like περιμενα και καμια καλυπτρα για το psu... :P :P χαχαχαχαχα ναι ρε όποτε θες! Πάρε μέτρα και στείλε pm να βρούμε σχέδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Eρχοντε και φωτος απο εμενα με μια MSI 990XA-GD55 που βρηκα και αγορασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Τελευταιο Update απο το συστηματακι!! Ολα καλα, με το μονο δυσαρεστο οτι πεσαμε σε "προβληματικη" αντλια που κανει θορυβο...Ειναι λες και καποιο γραναζακι κοπαναε, τουλαχιστον ομως το υγρο γυρναει κανονικα.. Το μονο που μενει ειναι ενα καθαρισμα και λιγο τακτοποιηση στα καλωδια! Επισης παρατηρω οτι επειδη χρησιμοποιω το photobucket για nadroid, μου εχει κλεψει καποιες φωτο οποτε θα επιστρεψω. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πένα το μηχάνημα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο φίλε....το 540 τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το 540 ειναι το δικο μου...Αυτο οχι! Αν ομως επαιρνε ανετα μεγαλυτερο ψυγειο ισως να το αλλαζα...Αλλα δε γινεται να εχουμε και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο... Για το μεγεθος του το κουτι μια χαρα πραγματακια παιρνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αα νόμιζα ότι το έδωσες....Εγώ δύσκολα αλλάζω το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω για κανενα λογο (προς το παρον δηλαδη) δεν αλλαζω το 540..Απλα το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι υποφερει πολυ απο τη σκονη γιατι ετσι οπως το εχω το φιλτο μπροστα δε χωραει και εχω βαλει αλλο...Γενικα ομως, ηταν η αφορμη που εβαλα στην ακρη το 800d.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Και μένα υποφέρει....πρέπει να βρω μια λύση Γτ δεν την παλεύω άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αν βρεις κατι καλο ριχτο και απο δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται...Εγώ λέω μήπως η σκονη μπαίνει από κάτω από τους δίσκους...καΙ οι ανεμιστήρες της h100i την τραβανε προς τα πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εκει το εχω μπαλωσει προχειρα με ενα κομματι πλεξι...ΑΛλα υποψειαζομαι οτι η σκονη καθεται πανω στις σιτες οποτε οταν το μηχανημα αναβει τη τραβαει ολη μεσα λογω αρνητικης πιεσης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Mπηκαν και τα sleeved...ετοιμο το pc..!!! edit:εβαλα καλυτερες φωτο Ωραίο αυτό με την hybrid υδροψυξη. Πόσο κόστισε και απο που; Μπορείς να ρυθμίσεις φαντάζομαι απο bios τη θερμοκρασία(δηλαδή τη πίεση που θα έχει το υγρό ψύξης); Έχεις δοκιμάσεις χωρίς να δουλευουν οι ανεμιστήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα