Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

atomakis,υπαρχει καποιος λογο που το τροφοδοτικο το εχεις ετσι ωστε να τραβαει τον ζεστο αερα μεσα απο το κουτι σου?

Ειναι απο την σειρα rm, δεν γυρναει ο ανεμιστηρας μεχρι το 40% της ισχυς του. Μεχρι στιγμης δεν εχει γυρισει καθολου οποτε το εχω ετσι για να ανεβαινει ο ζεστος αερας πανω στο κουτι (οσο ζεστος μπορει να ειναι) αν το γυρισω αναποδα τοτε θα εγκλωβιζεται και θα ζεσταινεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εισαι σιγουρος οτι θα γυρισει?? Το part number εχει το Psu? Γιατι για να λες οτι δεν εχει γυρισει καθολου μαλλον εχεις πεσει σε ελατωματικη παρτιδα..

Εισαι σιγουρος οτι θα γυρισει?? Το part number εχει το Psu? Γιατι για να λες οτι δεν εχει γυρισει καθολου μαλλον εχεις πεσει σε ελατωματικη παρτιδα..

ναι θα γυρισει και το εχει βαλει σωστα καθως ο ζεστος αερας φευγει προς τα πανω

Ειναι στη semi-fanless σειρα της corsair 

να φανταστεις εχω το 750αρι και ξεκιναει το fan μετα τα 400 watt load

Πανω απο 400watt απολειεται ρε συ...40% λεει η corsair αλλα αν ζεσταθει και στα 20% φορτιο θα γυρισει.

40% για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι περιπου 280watt. Τι part number εχεις?? Τσεκαρε μια ή στο κουτι ή στο psu.

Καλησπέρα παιδιά καμία ιδέα για το πως θα το όμορφηνω λιγο, δεν μου αρέσει το κουτι(ηταν δώρο).

ΝΖΧΤ είναι ? Εμένα μια χαρά φαίνεται.Θα άλλαζα μόνο τους ανεμιστήρες σε κάτι που να δένει με το κόκκινο-μαύρο.Επίσης μπορείς να αφαιρέσεις το cage των δίσκων και να τους βάλεις πάνω στις 5.25 με κάποια μόντα.

Πανω απο 400watt απολειεται ρε συ...40% λεει η corsair αλλα αν ζεσταθει και στα 20% φορτιο θα γυρισει.

40% για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι περιπου 280watt. Τι part number εχεις?? Τσεκαρε μια ή στο κουτι ή στο psu.

θα βαλω φωτο με το wattομετρο να λεει 436 και το τροφοδοτικο να μη γυρναει και στα 500 να στροφαρει μια χαρα!

ειναι αναλογα ποσο ζεσταινεται και αν το φυσαει κανενας ανεμιστηρας κουτιου κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...