Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δωσε μου λινκ γιατι ειμαι αμπαλος με αυτα και δεν εχω ιδεα.

Θα πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα ζητήσεις καλάι με αναλογία 60/40. Εγώ χρησιμοποιώ  αυτό  και είμαι ευχαριστημένος. Το κουτάκι το παίρνω 1,50 € και για την συγκεκριμένη ποσότητα (γιατί υπάρχει και περισσότερο) μέχρι 2 € είναι καλά. Μετά είναι υπερβολική η τιμή.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιζει να ναι το πιο καθαρο old-school που εχω δει.. Ουτε ενας ιστος ξεχασμενος πουθενα ή κανα χνουδι σκονης αναμεσα απο κανα καλωδιακι, εστω για το prestige του παλαιου!

• Like 1

Με το νέο μου corsair 330r, καποια στιγμη θα κανω και την υπογραφη μου με το υπολοιπο συστημα μου. Μονο την Noctua NH-U12s περιμενω και εχει ολοκληρωθεί :)

post-109451-0-66826500-1390317853_thumb.jpg

• Like 3

Με το νέο μου corsair 330r, καποια στιγμη θα κανω και την υπογραφη μου με το υπολοιπο συστημα μου. Μονο την Noctua NH-U12s περιμενω και εχει ολοκληρωθεί :)

Ωραίος..

Έχουμε την ίδια μητρική!

Τις ram βάλτες στο άλλο chanel, το λέει στο εγχειρίδιο της μητρικής οτι όταν τοποθετέις μονο 2 ram dual chanel καλύτερα να τις βάλεις στα slot 1 & 2!

όχι οτι θα έχεις θέμα εκεί που είναι τωρα, αλλα κουβέντα να γίνεται!

Ωραίος..

Έχουμε την ίδια μητρική!

Τις ram βάλτες στο άλλο chanel, το λέει στο εγχειρίδιο της μητρικής οτι όταν τοποθετέις μονο 2 ram dual chanel καλύτερα να τις βάλεις στα slot 1 & 2!

όχι οτι θα έχεις θέμα εκεί που είναι τωρα, αλλα κουβέντα να γίνεται!

Το manual αλλα λεει, οπως και τα χρωματα στην μητρικη, μαυρα με μαυρα και γκρι με γκρι.

Το manual αλλα λεει, οπως και τα χρωματα στην μητρικη, μαυρα με μαυρα και γκρι με γκρι.

Ναι... δεν εννουσα μαυρο και γκρι, αλλα στα 2 γκρι αντι για τα 2 μαυρα.. τα 2 γκρι ειναι τα 1 & 2.

Ψάχνομαι και εγώ για ledoταινία γιατί τα cathodes έχουν αρχίσει και ξεθωριάζουν . Είδα αρκετά σαν αυτά που

πόσταρε ο φίλος από το ebay . Όμως απ,ότι βλέπω παίρνουν ρεύμα από πρίζα με μετασχηματιστή . Υπάρχει

κάποιος τρόπος να το κάνω να συνδεθεί με molex ?? 

Sorry για το offtopic . Αν ξέρει κάποιος καλύτερα με pm :) 

Ψάχνομαι και εγώ για ledoταινία γιατί τα cathodes έχουν αρχίσει και ξεθωριάζουν . Είδα αρκετά σαν αυτά που

πόσταρε ο φίλος από το ebay . Όμως απ,ότι βλέπω παίρνουν ρεύμα από πρίζα με μετασχηματιστή . Υπάρχει

κάποιος τρόπος να το κάνω να συνδεθεί με molex ?? 

Sorry για το offtopic . Αν ξέρει κάποιος καλύτερα με pm :)

Βεβαίως και μπορείς!

Θα παραγγείλεις και Link.png Site: τέτοια pin male connectors και θα τα συνδέσεις πάνω στο μετασχηματιστή τον λευκό που θα έρθει με την ledοταινία ο οποίος με την σειρά του συνδέεται πάνω στην ledοταινία..

Αυτό το male pin θα το συνδέσεις με 2 καλωδιάκια που θα καταλήγουν σε male molex και το molex αυτό θα το συνδέσεις κανονικά σε molex του τροφοδοτικού σου..ούτε πρίζες ούτε τίποτα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...