asd123q Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα φτάνει το καλώδιο να το συνδέσω κάτω που είναι η υποδοχή και θα αναγκαστώ να βάλω ένα καλώδιο molex ακόμα στο τροφοδοτικό μόνο και μόνο για ένα ανεμιστήρα. Έχει μία υποδοχή δίπλα απο τις ραμ!!! Έχεις βάλει άλλο ανεμιστήρα εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι έχει μπει άλλος εκεί. Εξάλλου από όσο ξέρω 1-3 βαθμούς θα κερδίσω το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Κάτω έχεις τρεις!!Τέσπα μπορείς να τον φτιάξεις είμαι σίγουρος!! Μόνο σκόνη βάζει απο εκει κάτω και ας έχεις φίλτρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Διαφωνώ είναι ο μόνος που χτυπάει από κοντά την ψήκτρα του southbridge απλά δεν φαίνεται .. να μείνει κυρίως επειδή έχεις (κ) και κάποια στιγμή θα πειραματιστής.. αν είχες 3225 θα ήταν διαφορετικό .. Η καθαριότητα είναι άλλο κεφάλαιο από το airflow μην τεμπελιαζετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 να παρουσιασω και το δικο μου συρτημα το 4πινο του επεξεργαστη ειναι κοντο και αναγκαστικα το εβαλα απο μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 να παρουσιασω και το δικο μου συρτημα 101_1258.JPG101_1257.JPG101_1259.JPG το 4πινο του επεξεργαστη ειναι κοντο και αναγκαστικα το εβαλα απο μπροστα Με πονάει να βλέπω τοσο χαλια τροφοδοτικά σε μερικά συστήματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ψηκτρουλα - τροφοδοτικό τα επόμενα έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Με πονάει να βλέπω τοσο χαλια τροφοδοτικά σε μερικά συστήματα!! και εμενα με ποναει Ψηκτρουλα - τροφοδοτικό τα επόμενα έτσι ? ναι ρε μαζευω λεφτα για το xfx http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=4826&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=57 τι λετε για το cable management πιστευω οτι εκανα το καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ειναι το δικο μου, θα ανεβασω αυριο κι 'αλλες μετα την προσθηκη της Wi-Fi καρτας, η οποια χωραει για λιγο κατω απο την GPU. Πως σας φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλό αλλά χρησιμοποιώντας δεματικά θα μπορούσες να κάνεις καλύτερο cable management στο συγκεκριμένο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 tentacle rape btw τα 2 cages των δίσκων δεν είναι αφαιρούμενα? γιατί δεν βγάζεις το πάνω για να μπαίνει καλύτερα ο αεράς από μπροστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 @Dino, θα προσπαθησω πρεπει να εχω μερικα πλαστικα ακομα, το psu φταει κυριως γιατι εχει πολλα καλωδια χωρις να ειναι modular, κατι μπορει να γινει ομως. @Thresh ? αυτο που ειναι πανω απο τον hdd εχει τον ssd (δεν φαινεται στην φωτο). τα 2 κατω αφαιρουνται. ΥΓ αυριο θα εχω αυτο http://www.2moroit.co.nz/upload/product_images/7bdba9334f034a1a1394f023da6cf1cd35311.jpg θα χωρεσει κατω απο την gpu μιας και αφηνει ισα-ισα την 2η PCI-e θυρα, προβλημα με τον αερα της gpu θα υπαρξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το κουτί έχει 2 cages που χωράνε 4 δίσκους το καθένα, γιατί δεν βάζεις και τους 2 στην κάτω 4αδα ώστε να βγάλεις το πάνω που θα είναι άδειο? δεν αφαιρείται? στο Graphite 600T βγαίνουν και τα 2 πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτό δεν έχει κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 oops, δεν φαινόταν από τα καλώδια και την ποιότητα της φωτογραφίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα