Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οχι, αν θυμαμαι καλα μισο μετρο περισσευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 fixed + επιπλέον καλώδια/4 πινες συνδέσεις που δεν έχει μέσα η συσκευασία, για να συνδέσεις τα δύο κομμάτια μεταξύ τους ή απλά κολλητήρι και καλώδιο. υπαρχει καποιο λινκ για κολλητηρι μηπως?Γιατι σκεφτομαι να παρω μια 5μετρη rgb led απο το ebay και δεν εχω ιδεα πως να την κοβω σε μικροτερα κομματια και να τους δινω ρευμα απο ξεχωριστη τροφοδοσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Και εγω που εχω κολλητιρια και ασχολουμαι.. δεν συμφερει.. οταν το εψαξα ειδα οτι ειναι προτιμοτερο ccfl με 6 ευρουλακια και ουτε κολλητηρια ουτε τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλά το ccfl δεν είναι προτιμότερο αλλα anyway..κολλητήρι μπορείς να πάρεις από οπουδήποτε. Για τέτοιες ψιλό δουλειές δε χρειάζεσαι κάτι μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 εγω προσωπικα εχω τα παντα.. και κολληση και κολλητιρια και χυμα led kai resistors και perforated board και μου ειναι πολυ ευκολο να φτιαξω οτιδηποτε. ομως ο καθενας πρεπει να σκεφτει αν οντως αξιζει τον χρονο και τον κοπο.. και εγω λεω πως σε καμια περιπτωση δεν τον αξιζει. μην πω για τα χρηματα που κανει να παρεις το ετοιμο led strip που εριξα μια ματια.. σε καμια των περιπτωσεων ομως. και γιατι δεν ειναι το ccfl προτιμοτερο αληθεια? απορια το εχω αν θες απαντησε μου (μην μου πεις τπτ για καταναλωση και τραβαω τα μαλλια μου μονο..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι προτιμοτερο γιατι μετα απο λιγο καιρο χανουν την φωτεινοτητα τους και θα θελεις αλλα 6 ευρουλακια για νεες..ασε που τον φωτισμο που θα κανεις με ledοταινια την οποια θα κολλησεις εσυ οπως και οπου θες,δεν παιζει να τον πετυχεις ποτε με ccfl!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι προτιμοτερο γιατι μετα απο λιγο καιρο χανουν την φωτεινοτητα τους και θα θελεις αλλα 6 ευρουλακια για νεες..ασε που τον φωτισμο που θα κανεις με ledοταινια την οποια θα κολλησεις εσυ οπως και οπου θες,δεν παιζει να τον πετυχεις ποτε με ccfl!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Αυτο με την φωτεινοτητα το εχω ξανακουσει.. αλλα στις δικες μου πραγματικα 5 χρονια τις εχω μην τις ματιασω δεν εχω παρατηρησει τπτ. οσο για το δεν πετυχαινεις αυτο που θες.. οταν ανεβασω το κουτι μου να μου πεις. συνεχιζω να διαφωνω τουτεστιν.. (να αναφερω το οτι εμενα δεν μου αρεσει καθολου που τα ledakia φαινονται ενα ενα ξεχωριστα και οχω σαν συνολο φωτος. το θεωρω πολυ ασχημο. και οταν εκανα την ερευνα μου εψαξα και diffuser να βαλω απο πανω τους και δεν βρηκα. το μονο που βρηκα ηταν και πανακριβο και δεν ταιριαζε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Σου μιλαω για ledοταινια την οποια θα κοψεις και θα κολλησεις μεσα στο κουτι οπως θες εσυ..οχι για τις ετοιμες!Που εχεις δει εσυ ledοταινια custom που να φαινονται ενα ενα τα led;Αμα ειναι τσαπατσουλης ο αλλος και τα πεταξει χυμα μεσα προβλημα του..Ισα ισα που ασχημο ειναι να βλεπεις ενα ματζαφλαρι μεσα στον υπολογιστη να φωτιζει σα λαμπαδα!Ποιο ομοιομορφο φωτισμο κανουν οι ταινιες τις οποιες θα τις βαλεις να φωτιζουν και οπου θες εσυ,ενω με την ccfl δεν εχεις τετοια επιλογη Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνω με τον Doc και εχω να προσθεσω οτι το led ειναι πιο ομρφο γιατι δε φαινεται αν το βαλεις σωστα σε οποιοδηποτε κουτι, σε αντιθεση με τα cathode που εχει πολλα καλωδια + το κουτακι, εχει πιο γεματο φως και ποικιλια χρωματων να επιλεξεις και φυσικα ειναι πολυ πιο ευκολο στην εγκατασταση και με λιγη ωρα δουλεια εχεις αποτελεσμα με λιγοτερα απο 10 ευρω. Οι ccl λαμπες ηταν της μοδας καποτε, συμφωνω σε αυτο αλλα πλεον βρισκεις led παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 sorry ρε παιδια γιατι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου.. μου λετε δλδ οτι στο κουτι που ανεβασε ο Zappee δεν φαινονται ενα ενα τα led που φωτιζουν πανω στο ψυγειο.. η ειμαι εγω τυφλος.. ή εσεις κακογουστοι σορρυ κιολασ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 sorry ρε παιδια γιατι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου.. μου λετε δλδ οτι στο κουτι που ανεβασε ο Zappee δεν φενονται ενα ενα τα led που φωτιζουν πανω στο ψυγειο.. η ειμαι εγω τυφλος.. ή εσεις κακογουστοι σορρυ κιολασ Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι αυτές είναι έτοιμες ledοταινίες της NZXT..εγώ σου ξαναλέω ότι μιλάω για ledοταινία του μέτρου που θα την πάρεις,θα την κόψεις όπως θες και θα την κολλήσεις όπου θες μέσα στο κουτί! Αυτή του Πέτρου έχει 1 led άνα 7-8cm (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) ενώ αυτή που σου λέω,μέσα στα 7-8 εκατοστά έχει 3 led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε συ εννοειται αυτο που λες..Απλα οταν πεφτει το καπακι δε φαινεται τιποτα..Δεν εχω κανει και το καλυτερο κρυψιμο στη ταινια αλλα ειναι κομπλε enough..Αλλες ledοταινιες εχουν μεχρι και 3 led ανα 5 εκατοστα. Και για να καταλαβεις το λογο που πιστευω οτι το led ειναι προτιμοτερο κοιτα το κουτι μου παλι σε μπλε φωτισμο με λιγοτερο κρυμενα τα led και το πλαινο επανω. Ουτε καλωδια ουτε τιποτα. Αυτο που θελω λοιπον να πω ειναι οτι προτιμω εν τελη τα led γιατι εχουν πλουσιο φως, ειναι οικονομοικοτερα εφοσον μιλαμε για hand made, κρυβονται πιο ευκολα και δε μπλεκεις με καλωδια...Απο αποψη γουστου νομιζω οτι αρκετα ατομα θα σε καλυψουν στο φορουμ, 9/10 εχουν led πλεον. Το φως που θα σου βγαλει μια cathode σωληνα των 25 εκατοστων θα στο δωσει μια led ταινια των 10 εκατοστων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αυτο δηλαδη θα κανει την δουλεια του? http://www.efishop.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1 Περα απο αυτο θα πρεπει να αγορασω και τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να αγοράσεις και καλάι. Κατά προτίμηση ψιλό για να λιώσει και πιο εύκολα. Ναι. κάνει Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2014 από veteranos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Θα πρέπει να αγοράσεις και καλάι. Κατά προτίμηση ψιλό για να λιώσει και πιο εύκολα. Ναι. κάνει δωσε μου λινκ γιατι ειμαι αμπαλος με αυτα και δεν εχω ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα