Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια φωτο απο το κουτακι σε κοκκινο με την r9 πανω. :) Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι αυτα τα 2-3 πραγματακια που κανουν μπαμ.. :P

20140117_171617_zpslkufcfod.jpg

Bonus:

20140116_182539_zpsjdbubfpm.jpg

Φίλε ζηλεύω!!! :mad:

Τι οπτασία - κουτί είναι αυτό που έκανες? :wub:

Μεγειές και να το χαρείς!  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κοκκινο (αν και ολυμπιακος) ποτε δε το συμπαθησα...Ελα ομως που τωρα εχω αρχισει να το βλεπω με αλλο ματι?!?!?!?! :P :P :P

Θα ερθει και αλλο Update ισως σημερα..Εχουν κοπει οι ssd απο πανω ωστε να μπει πλεξι και αν μπλεξω για τα καλα θα βαλω και led να φωτιζει μεσα.

• Like 2

Μια φωτο απο το κουτακι σε κοκκινο με την r9 πανω. :) Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι αυτα τα 2-3 πραγματακια που κανουν μπαμ.. :P

20140117_171617_zpslkufcfod.jpg

Bonus:

20140116_182539_zpsjdbubfpm.jpg

ππωωωωωωωωωω..μεγιες,τουμπανο εγινε...τι ledoταινια εχεις βαλει?

Ναι, το κοβεις οπου θες ανα μισό μέτρο περίπου και στην ακρη βαζεις ενα μικρο καπακι που εχει μεσα η συσκευασια.

fixed :)

+ επιπλέον καλώδια/4 πινες συνδέσεις που δεν έχει μέσα η συσκευασία, για να συνδέσεις τα δύο κομμάτια μεταξύ τους ή απλά κολλητήρι και καλώδιο.

• Like 1

@Zapee995
Να σε ρωτήσω κατι.. Περιμένω το ίδιο κουτί σε άσπρο(!) (δεν κρατιέμαι....!)
Επίσης με βάση την υπογραφή σου έχουμε ίδια σείρα τροφοδοτικο,  εγώ έχω το rm650.
Μου γεννήθηκε μια απορία λοιπον, επειδή μέχρι το 40% το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού δεν λειτουργεί, δεν έχει θέμα στο σημείο που τοποθετείται?

πολυ ωραία η δουλεία σου παρεπιπτόντως.. μπράβο!

Το τροφοδοτικό σου είναι Semi-fanless

Πέρα απο το Load που πρέπει να πιάσει το 40% όπως λες για να ξεκινήσει υπάρχει και το θέμα της θερμοκρασίας, όπου και αυτή αν πιάσει ένα όριο θα δοθεί εντολή στον ανεμιστήρα να στροφάρει. Οπότε μπορεί να στροφάρει πιο νωρίς απο ότι σε ένα κουτί με κανονική τοποθέτηση, αλλά θα στροφάρει. (φώτο απο review στο TPU )

fan_noise.jpg

Συνεπώς δεν θα έχεις θέματα. Αν ήσουν με fan less εντελώς τότε ναι θα το συζητούσαμε διαφορετικά το όλο ζήτημα

• Like 1

Οχι δεν εχει κανενα θεμα! Αν σκεφτεις οτι το δικο μου ειναι απο προβληματικη σειρα και δε γυρναει καθολου το ανεμηστηρακι, ουτε υπερθερμανση εχω παρατηρησει ουτε τιποτα...Οποτε ειναι μια χαρα.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...