Doc1355 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μεγειές Πέτρο! Άντε άλλαξε καμια υπογραφή ντε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια φωτο απο το κουτακι σε κοκκινο με την r9 πανω. Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι αυτα τα 2-3 πραγματακια που κανουν μπαμ.. Bonus: Φίλε ζηλεύω!!! Τι οπτασία - κουτί είναι αυτό που έκανες? Μεγειές και να το χαρείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το κοκκινο (αν και ολυμπιακος) ποτε δε το συμπαθησα...Ελα ομως που τωρα εχω αρχισει να το βλεπω με αλλο ματι?!?!?!?! :P Θα ερθει και αλλο Update ισως σημερα..Εχουν κοπει οι ssd απο πανω ωστε να μπει πλεξι και αν μπλεξω για τα καλα θα βαλω και led να φωτιζει μεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια φωτο απο το κουτακι σε κοκκινο με την r9 πανω. Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι αυτα τα 2-3 πραγματακια που κανουν μπαμ.. Bonus: ππωωωωωωωωωω..μεγιες,τουμπανο εγινε...τι ledoταινια εχεις βαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Thanks!!! Την rgb της nzxt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 εχεις κανα link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εδω εισαι! http://www.nzxt.com/product/detail/98-hue-case-accessory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Θενξ..να σε ρωτησω και κατι αλλο...μπορει να κοπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι, το κοβεις οπου θες και στην ακρη βαζεις ενα μικρο καπακι που εχει μεσα η συσκευασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι, το κοβεις οπου θες ανα μισό μέτρο περίπου και στην ακρη βαζεις ενα μικρο καπακι που εχει μεσα η συσκευασια. fixed + επιπλέον καλώδια/4 πινες συνδέσεις που δεν έχει μέσα η συσκευασία, για να συνδέσεις τα δύο κομμάτια μεταξύ τους ή απλά κολλητήρι και καλώδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woe2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 @Zapee995Να σε ρωτήσω κατι.. Περιμένω το ίδιο κουτί σε άσπρο(!) (δεν κρατιέμαι....!)Επίσης με βάση την υπογραφή σου έχουμε ίδια σείρα τροφοδοτικο, εγώ έχω το rm650.Μου γεννήθηκε μια απορία λοιπον, επειδή μέχρι το 40% το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού δεν λειτουργεί, δεν έχει θέμα στο σημείο που τοποθετείται?πολυ ωραία η δουλεία σου παρεπιπτόντως.. μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το τροφοδοτικό σου είναι Semi-fanless Πέρα απο το Load που πρέπει να πιάσει το 40% όπως λες για να ξεκινήσει υπάρχει και το θέμα της θερμοκρασίας, όπου και αυτή αν πιάσει ένα όριο θα δοθεί εντολή στον ανεμιστήρα να στροφάρει. Οπότε μπορεί να στροφάρει πιο νωρίς απο ότι σε ένα κουτί με κανονική τοποθέτηση, αλλά θα στροφάρει. (φώτο απο review στο TPU ) Συνεπώς δεν θα έχεις θέματα. Αν ήσουν με fan less εντελώς τότε ναι θα το συζητούσαμε διαφορετικά το όλο ζήτημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν εχει κανενα θεμα! Αν σκεφτεις οτι το δικο μου ειναι απο προβληματικη σειρα και δε γυρναει καθολου το ανεμηστηρακι, ουτε υπερθερμανση εχω παρατηρησει ουτε τιποτα...Οποτε ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woe2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οκ, ομολογώ οτι μου έφυγε ένα μικρο βάρος!thx για τις απαντήσεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι, το κοβεις οπου θες και στην ακρη βαζεις ενα μικρο καπακι που εχει μεσα η συσκευασια. στο 540 φτανει ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα