Zapee995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ωραίο το air @NissanFan μεγιες και η GPU, βασικά με ψήνει άσχημα το kier mod Το εψηνα και εγω για το Mod αλλα το απεφυγα οταν σκεφτηκα τι θα γινεται με τη σκονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στο tsak πρόλαβα τον αδερφό μου να μην το πάρει. (το ήθελε και αυτός) You sir deserve a medal !!! Aντικειμενικα δεν αξιζει η αγορα του παρα μονο αν εχει πολυ περιορισμενο budget οπως ειχα και εγω στις αρχες και αναγκαστικα να το παρω.Πολυ δυσκολο το καθαρισμα απο την σκονη αλλα και μαζευει και παρα πολυ ευκολα και το κυριοτερο μηδαμινος χωρος για cable managment.Ενας Θεος ξερει πως τα εχω στριμωξει εκει πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ενας Θεος ξερει πως τα εχω στριμωξει εκει πισω Και εγώ. Φαντάσου εγώ που δεν έχω modular τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ. Φαντάσου εγώ που δεν έχω modular τροφοδοτικό. To tublo-x καλυτερο cable εκανε απο το παρον corsair!! ololo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά δεν έχουν τα ίδια καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 True!!! Και εγω θα ανεβασω καινουργια οταν μου ερθει η καινουργια μητρικη! Τα εχω ξηλωσει ολα απο μεσα και θα κατσω να το ξανα φτιαξω απο την αρχη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δουλεια δε ειχα σημερα οποτε ειπα να καθαρισω λιγο το κουτακι μου και επι τη ευκαιρια να αλλαξω και παστουλα στις καρτουλες γιατι τη τσιχλα την εργοστασιακη παντα την αλλαζα απο την πρωτη στιγμη οποτε η ευκαιρια μου δοθηκε !! το λυσιμο της ψυκτρας ξεκινησε!! στη τελικη ευθεια παμε και μερικες καλλιτεχνικες !!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δουλεια δε ειχα σημερα οποτε ειπα να καθαρισω λιγο το κουτακι μου και επι τη ευκαιρια να αλλαξω και παστουλα στις καρτουλες γιατι τη τσιχλα την εργοστασιακη παντα την αλλαζα απο την πρωτη στιγμη οποτε η ευκαιρια μου δοθηκε !! το λυσιμο της ψυκτρας ξεκινησε!! στη τελικη ευθεια παμε και μερικες καλλιτεχνικες !!! Να σε ρωτήσω κάτι. Τι επίπεδα θορύβου έχεις γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ερχεται και το δικο μου ανανεωμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ωρε μια ζηλια που με επιασε τωρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 New update τοποθετήθηκε έξτρα αντλία Xspc X20 750 v4 μόνο ψυγείο EKWB EK-CoolStream RAD XT120 σωλήνες EK-HD Tube 12/16mm μαζι με EK-HD Adapter 12/16mm 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 New update τοποθετήθηκε έξτρα αντλία Xspc X20 750 v4 μόνο ψυγείο EKWB EK-CoolStream RAD XT120 σωλήνες EK-HD Tube 12/16mm μαζι με EK-HD Adapter 12/16mm Ωραίος! Να προτείνω 1-2 πραγματάκια ώστε να γίνει πιο όμορφο; Κατέβασε την κάρτα γραφικών στην πρώτη Pci-e x16 γιατί εκεί που την έχεις αφήνει πολύ μεγάλο κενό.. Την εισαγωγή του νερού στην κάρτα άστη όπως είναι απλά θα την κάνεις λίγο μικρότερη όπως είναι λογικό αφού θα έρθει πιο κοντά στο ψυγείο η κάρτα. Την εξαγωγή του νερού από την κάρτα βάλτη από το πάνω μέρος (όπως βλέπουμε την κάρτα) και να φεύγει αριστερά. Επίσης ίσιωσε λίγο το tube γιατί το ρακόρ κάθεται στραβά (ακόμα και να μην κατεβάσεις την κάρτα πιο κάτω,το ρακόρ ίσιωσε το)! Βάλε τον HDD μέσα στις 5.25" και όχι εκεί που τον έχεις γιατί χαλάει το όλο black/red και άσε μόνο τον SSD εκεί απλά κρύψε λίγο καλύτερα το καλώδιο του. Μετά αν θες κάνεις και 2 μικρές καλύπτρες για τις ledοταινίες και είσαι κομπλέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε τη καρτα την εβαλα ψηλα για να φενεται απο πανω που εχει το plexy οι σκληροι με το καπακι δεν φαινονται ετσι και αλλιως οσο για το ρακορ θελει λιγο αλλα δεν τη παλεβα αλλο πολυ πικρα τα μικρα στο κουρμπαρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μερικές φώτο από ενα κατεβαστηρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια φωτο απο το κουτακι σε κοκκινο με την r9 πανω. Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι αυτα τα 2-3 πραγματακια που κανουν μπαμ.. Bonus: 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα