Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραίο το air @NissanFan μεγιες και η GPU, βασικά με ψήνει άσχημα το kier mod  :devil:

3-300x292.jpg

Το εψηνα και εγω για το Mod αλλα το απεφυγα οταν σκεφτηκα τι θα γινεται με τη σκονη...:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο tsak πρόλαβα τον αδερφό μου να μην το πάρει. (το ήθελε και αυτός)

You sir deserve a medal !!! 

Aντικειμενικα δεν αξιζει η αγορα του παρα μονο αν εχει πολυ περιορισμενο budget οπως ειχα και εγω στις αρχες και αναγκαστικα να το παρω.Πολυ δυσκολο το καθαρισμα απο την σκονη αλλα και μαζευει και παρα πολυ ευκολα και το κυριοτερο μηδαμινος χωρος για cable managment.Ενας Θεος ξερει πως τα εχω στριμωξει εκει πισω

Ενας Θεος ξερει πως τα εχω στριμωξει εκει πισω

Και εγώ. Φαντάσου εγώ που δεν έχω modular τροφοδοτικό. :P

True!!!

Και εγω θα ανεβασω καινουργια οταν μου ερθει η καινουργια μητρικη!

Τα εχω ξηλωσει ολα απο μεσα και θα κατσω να το ξανα φτιαξω απο την αρχη!

• Like 2

δουλεια δε ειχα σημερα οποτε ειπα να καθαρισω λιγο το κουτακι μου και επι τη ευκαιρια να αλλαξω και παστουλα στις καρτουλες γιατι τη τσιχλα την εργοστασιακη παντα την αλλαζα απο την πρωτη στιγμη οποτε η ευκαιρια μου δοθηκε !!

qtc5.jpg

4bok.jpg

το λυσιμο της ψυκτρας ξεκινησε!!

8sgg.jpg

qyiz.jpg

στη τελικη ευθεια 

j7j9.jpg

cwrt.jpg

παμε και μερικες καλλιτεχνικες !!!

isg8.jpg

hfe3.jpg

5wbv.jpg

• Like 16

δουλεια δε ειχα σημερα οποτε ειπα να καθαρισω λιγο το κουτακι μου και επι τη ευκαιρια να αλλαξω και παστουλα στις καρτουλες γιατι τη τσιχλα την εργοστασιακη παντα την αλλαζα απο την πρωτη στιγμη οποτε η ευκαιρια μου δοθηκε !!

qtc5.jpg

4bok.jpg

το λυσιμο της ψυκτρας ξεκινησε!!
8sgg.jpg

qyiz.jpg

στη τελικη ευθεια 
j7j9.jpg

cwrt.jpg
παμε και μερικες καλλιτεχνικες !!!
isg8.jpg

hfe3.jpg

5wbv.jpg

Να σε ρωτήσω κάτι. Τι επίπεδα θορύβου έχεις γενικά?

New update τοποθετήθηκε έξτρα αντλία Xspc X20 750 v4 μόνο ψυγείο EKWB EK-CoolStream RAD XT120 σωλήνες EK-HD Tube 12/16mm μαζι με EK-HD Adapter 12/16mm

Ωραίος!

Να προτείνω 1-2 πραγματάκια ώστε να γίνει πιο όμορφο;

Κατέβασε την κάρτα γραφικών στην πρώτη Pci-e x16 γιατί εκεί που την έχεις αφήνει πολύ μεγάλο κενό..

Την εισαγωγή του νερού στην κάρτα άστη όπως είναι απλά θα την κάνεις λίγο μικρότερη όπως είναι λογικό αφού θα έρθει πιο κοντά στο ψυγείο η κάρτα.

Την εξαγωγή του νερού από την κάρτα βάλτη από το πάνω μέρος (όπως βλέπουμε την κάρτα) και να φεύγει αριστερά.

Επίσης ίσιωσε λίγο το tube γιατί το ρακόρ κάθεται στραβά (ακόμα και να μην κατεβάσεις την κάρτα πιο κάτω,το ρακόρ ίσιωσε το)!

Βάλε τον HDD μέσα στις 5.25" και όχι εκεί που τον έχεις γιατί χαλάει το όλο black/red και άσε μόνο τον SSD εκεί απλά κρύψε λίγο καλύτερα το καλώδιο του.

Μετά αν θες κάνεις και 2 μικρές καλύπτρες για τις ledοταινίες και είσαι κομπλέ! 

• Like 1

ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε τη καρτα την εβαλα ψηλα για να φενεται απο πανω που εχει το plexy οι σκληροι με το καπακι δεν φαινονται ετσι και αλλιως οσο για το ρακορ θελει λιγο αλλα δεν τη παλεβα αλλο πολυ πικρα τα μικρα στο κουρμπαρισμα

Μια φωτο απο το κουτακι σε κοκκινο με την r9 πανω.:) Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι αυτα τα 2-3 πραγματακια που κανουν μπαμ..:P

20140117_171617_zpslkufcfod.jpg

Bonus:

20140116_182539_zpsjdbubfpm.jpg

• Like 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...