Zapee995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Αν σκεφτεις οτι το 540 εχει 3 εισαγωγες μπροστα, το πλαινο μονο αχρηστο θα ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2014 από RoS23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το παπουτσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το παπουτσι?? Το ανεβασα απο κινητο και μάλλον ανεβηκε λίγο λάθος . Φαίνεται η εικόνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Όχι άλλα με copy το url φαίνεται. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Όχι άλλα με copy το url φαίνεται. . Τωρα αν την ξαναδεις φαινεται κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ωραίο το air @NissanFan μεγιες και η GPU, βασικά με ψήνει άσχημα το kier mod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρες μέτα από μικρό αλλαγές + new mobo ο κούρσαρος μου !! enjoy 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 τελειο φιλε μου!!!μεγια η καινουρια mobo!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 τελειο φιλε μου!!!μεγια η καινουρια mobo!! Σε ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ιδιο κουτακι με τον veterano με τον οποιο ειμαστε και σε αλλο φορουμ μαζι! Πολύ ωραίο το κουτί σου , τι μάρκα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/441251/Aerocool-Strike-X-One.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ωραίο το air @NissanFan μεγιες και η GPU, βασικά με ψήνει άσχημα το kier mod Ευχαριστω πολυ....αλλα μην με ''μπριζωνεις'' απο τωρα.. Καλησπέρες μέτα από μικρό αλλαγές + new mobo ο κούρσαρος μου !! enjoy Τουμπανο φιλε...καλοριζικη η μητρικαρα..εχω την ιδια..!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραίο το κουτί σου , τι μάρκα είναι? Προς Θεου μην το παρεις αν για αυτο τον λογο με ρωτησες!!!!Βαλε κατι παραπανο και πηγαινε σε corsair 200r To link του Red devil ειναι σωστο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Προς Θεου μην το παρεις αν για αυτο τον λογο με ρωτησες!!!!Βαλε κατι παραπανο και πηγαινε σε corsair 200r To link του Red devil ειναι σωστο!! Στο tsak πρόλαβα τον αδερφό μου να μην το πάρει. (το ήθελε και αυτός) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα