Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ειμαι ο κλαψας και ηταν για μια corsair hydro h50 που ειχε θεμα.Θα πηγαινα να δωσω 20€ μεταφορικα στα ελτα για να την στειλουν ολλανδια.ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!Αν τα εχεις εσυ πηγαινε δωστα...Μια χαρα την εκανα την δουλεια μου που ειπαν στην ups να ερθει να το παραλαβει με δικα τους εξοδα.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ να πηγαινω να τα δινω στα ελτα

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε λανε.Καταρχας δεν ηταν ελληνας και αυτο ειναι σιγουρο.Κατα δευτερον δεν ειπα οτι αυτος που το εκανε,δεν επραξε σωστα.Κι εγω θα κλαιγομουν για τα μεταφορικα γιατι το θεωρω νταβατζιλικι να τα πληρωσει καποιος και κατα τριτον ως προς τι η επιθεση? "calm your tits"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε λανε.Καταρχας δεν ηταν ελληνας και αυτο ειναι σιγουρο.Κατα δευτερον δεν ειπα οτι αυτος που το εκανε,δεν επραξε σωστα.Κι εγω θα κλαιγομουν για τα μεταφορικα γιατι το θεωρω νταβατζιλικι να τα πληρωσει καποιος και κατα τριτον ως προς τι η επιθεση? "calm your tits"

Να μαθεις να εκφραζεσαι καλυτερα τοτε για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις!Καμια επιθεση και αν αναφερεσαι στα κεφαλαια μπηκαν για τονισμο.Στο calm your tits δεν θα μπω καν στον κοπο να απαντησω

Κάλμα ρε σεις.

Σιγά ρε συ δεν σου είχε πει κάτι κακό και το ποστ σου ήταν κάπως επιθετικό. να βοηθήσει πήγε.

jesus χαλαρώστε λίγο!

Κάλμα ρε σεις.

Σιγά ρε συ δεν σου είχε πει κάτι κακό και το ποστ σου ήταν κάπως επιθετικό. να βοηθήσει πήγε.

jesus χαλαρώστε λίγο!

Καλα ναι απο εμενα καμια συνεχεια.Απλα ο γραφτος λογος οπως ξερουμε παρεξηγιεται ευκολα και εγω αυτο οπως το εγραψε το πηρα ως ειρωνικο.Anyway my bad αν παρεξηγησα

In other news.Πολυ ομορφο το "μικρο" το διαβασα και διπλα.Αυτο με το 24pin με παρεξενεψε ομως.Δειχνει μια αστοχια της εταιριας εν μερη μιας και θα επρεπε να υπολογισουν οτι δεν θα ταιριαζουν ολες οι μητρικες

Καμία αστοχία. όταν πας σε παθητική ψύξη κερδίζοντας ησυχία αναγκαστικά θυσιάζεις άλλα πράγματα.

Να μαθεις να εκφραζεσαι καλυτερα τοτε για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις!Καμια επιθεση και αν αναφερεσαι στα κεφαλαια μπηκαν για τονισμο.Στο calm your tits δεν θα μπω καν στον κοπο να απαντησω

Μια χαρα ξερω να αποτυπωνω αυτο που σκεφτομαι.Για να τονισουμε κατι χρησιμοποιουμε συνηθως διαφορετικη γραμματοσειρα η την υπογραμμιση,Τα κεφαλαια δηλωνουν ενταση.Γκεγκε?

Καμία αστοχία. όταν πας σε παθητική ψύξη κερδίζοντας ησυχία αναγκαστικά θυσιάζεις άλλα πράγματα.

Ειναι και αυτο σωστο.Με βαση την τιμη του απευθυνεται νομιζω σε πολυ  συγκεκριμενες ομαδες ατομων οι οποιες θελουν και ησυχια αλλα και κατι πολυ μικρος μιας και με λιγοτερα θα μπορουσε καποιος να παει σε prodigy.Anyway..θα ηθελα να σε δω να του βαζεις υδροψυξη παντως!! :P

Χμμμ... συμπαθητικό κουτάκι για κάνα high end silent htpc.

Συμπαθητικό και το review.

Αν έρχεται με τους τυπικούς αποστάτες mobo 6,5 - 8 mm ένα φάγωμα στους δεξιούς μόνο

ίσως επιτρέψει το 4o pipe να κουμπώσει. Ανάλογα τις ανοχές των ports πίσω και αν έχει ή όχι τράτος

από κάτω η mobo τότε μπορεί μόνο να ανέβει η βιδωτή βάση στο πίσω μέρος του case.

Δοκιμάστε πιθανές λύσεις, μην αφήνετε το review μισό.

Αν κοστολογείται πάντος στα 250€ θα περίμενε κανείς να μην είχαν κάνει τέτοια λάθη στη χωροταξική μελέτη.

/sc

Εγώ λέω για να μη αφήσω μισό το Review να το στείλω και για μια ανοδίωση το κουτί σε black matte να δούμε αν ισχύει η υπόθεση που έκανα στον επίλογο. Και να το πετσοκόψω και λίγο να δούμε αν θα χωρέσουν όλα μέσα τελικά.

Σωστός απορώ πως δε το σκέφτηκα να πιάσω το dremel.

μήπως δεν είχες καλή μέρα χθες και συνεχίζεται σήμερα;; 

Σωτο απλα δεν προλαβε να διαβασει review nzxtLink.png Site: 630 που δεν αναγραφεται το βασικοτερο ολων , η τιμη ..

τεσπα βλεπω να γινεται "πολεμος" σε ενεργα μελη των 2 γειτονικων φορουμ χωρις λογο και αιτια ...

• Like 1

Δεν γίνεται πόλεμος, απλά λίγο έντονη ανταλλαγή επιχειρημάτων. Σαφώς εμείς σαν TheLab.gr δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν :)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...