Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια φορά να δω έναν να έχει ενώσει τις αρτανιασμένες τροφοδοσίες με ασορτί κλωστή μην είναι χύμα...

μία

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το speeker ξυλωσε το η βαλτο καπως καλυτερα γιατι κρεμεται σαν "τσουτσουνι" :P

bytheway#1 συνηθως δεν εχουν την αρμοδιοτητα η την τεχνογνωσια να το επισκευασουν οποτε και το αντικαθιστουν,μια τηλεφωνικη επικοινωνια για πρωτη φαση θα σε καλυψει.

bytheway#2 πρεπει κι εγω καποια στιγμη να ανεβασω φωτο απο του "πισι" μου αλλα φοβαμαι αυτα που θα ακουσω η μαλλον καλυτερα θα διαβασω.

• Like 1

Μιλα ξανα με τον ramguy και πες του οτι ειναι 60€ και δεν συμφερει η αποστολη (αν ειναι οντως τοσα και δεν εκαναν λαθος στα Ελτα) και σιγουρα θα σου βρει εναλλακτικη ;)

Αλλιως αναγκαστικα visionstudio που εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε θεμα με rma απο εκει.

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 3

σε περιπτωση που δεν εχεις...

Καπου ειχα δει μεσα στο επισημο forum της corsair οτι καποιος κλαιγοταν οτι δεν εχει να πληρωσει μεταφορικαα η για καποιο ποντικι,πληκτρολογιο η για καποια hydro,που του ειχε χαλασει δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι κατι εψαχνα και τυχαια το ειδα,και ειδα τον γνωστο RAMGUY αυτος κατι ειναι στo forum και στην εταιρια μαλλον να του γραφει,πως πρεπει να το στειλει με εξοδα μεταφορικα της εταιριας.Η αληθεια τωρα ειναι πως δεν ξερω αν ισχυει για ολες τις χωρες και για ολους.Κανε τον κοπο και ψαξτο μεσα στο forum τους.

Εγω ειμαι ο κλαψας και ηταν για μια corsair hydro h50 που ειχε θεμα.Θα πηγαινα να δωσω 20€ μεταφορικα στα ελτα για να την στειλουν ολλανδια.ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!Αν τα εχεις εσυ πηγαινε δωστα...Μια χαρα την εκανα την δουλεια μου που ειπαν στην ups να ερθει να το παραλαβει με δικα τους εξοδα.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ να πηγαινω να τα δινω στα ελτα

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Μια φορά να δω έναν να έχει ενώσει τις αρτανιασμένες τροφοδοσίες με ασορτί κλωστή μην είναι χύμα...

μία

:P

μην εισαι αδικος... :P

Σκεφτομουν να βαλω και καποιον φωτισμο.Τι προτεινετε? Cathode led η led stripes...Σε ασπρο μαλλον το κοβω.....Budget ας πουμε κανα 20αρι μαξ

μην εισαι αδικος... :P

Ξέρω είναι επίπονη διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει.

Χίλιες φορές από το να φαίνονται μπλεγμένα τα καλώδια.

Ξέρω είναι επίπονη διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει.

Χίλιες φορές από το να φαίνονται μπλεγμένα τα καλώδια.

Κοιτα η αληθεια ειναι τον ειχα ανοιξει και πριν απο μια βδομαδα για καθαρισμα και ψιλοβαριομουν χθες :P Παντως ειναι το καλυτερο αποτελεσμα που εχω πετυχει,παρ'ολα αυτα θα ακολουθησω και τη συμβουλη σου...Thankssss!!!!

Ή ακόμα καλύτερα, για όποιον έχει όρεξη & μεράκι, ένα ή περισσότερα κομμάτια πλαστικό με τις κατάλληλες τρύπες.

Πολύ απλό στη κατασκευή, αρκεί να βρεις το κατάλληλο κομμάτι.

100MEDIAIMAG0769.jpg

100MEDIAIMAG0782.jpg

Ελα να δούμε και κάτι που δεν είναι συνηθισμένο :)

http://www.thelab.gr/cases-reviews/streacom-fc8-evo-what-a-quiet-world-130248.html

01.jpg?m=1387539527

02.jpg?m=1387539532

03.jpg?m=1387539537

04.jpg?m=1387539538

05.jpg?m=1387539541

06.jpg?m=1387539544

• Like 4

Τι ειναι αυτος ο τοσοδουλης?!?

@sarpan στρωσ'τα με το χερι και σπρωξ'τα τερμα πισω στα grommets.. Τα εχεις πολυ χαλαρα γι αυτο φαινονται ετσι μπερδεμενα και χυμα.. Μη τους αφηνεις πολυ "αερα".. τεντωσε τα πισω. Ριξε μια ματια στο δικο μου να καταλαβεις πως το εννοω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...