Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 μιας και διαβασα λιγα πραγματακια και μπηκα στο κλιμα θα ηθελα να σας διξω το κουτι μου να μου πειτε αν χρειαζεται συμμαζεμα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ίσως κάτι παίρνει από συμμάζεμα αλλά περίμενε να μπουν οι ειδικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 παιδια συγνωμη που επεμβαίνω αλλα μιας και μιλησατε για led ταινια..! εγω εχω 1 στα 24V γινεται να την συνδεσω σε τροφοδοτικο? ευχαριστω!! Γίνεται αν μπορείς να "κλέψεις" τα -12v του pin 14 από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γίνεται αν μπορείς να "κλέψεις" τα -12v του pin 14 από αυτό. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν καταλαβα τι εννοεις οτι πρεπει να κανω..!! απλα δεν θελω να προκαλεσω καποια ζημια στο τροφοδοτικο μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ξέρω τι θέλει να πει ο @adikos αλλά θέλω να το επιβεβαιώσει εκείνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν καταλαβα τι εννοεις οτι πρεπει να κανω..!! απλα δεν θελω να προκαλεσω καποια ζημια στο τροφοδοτικο μου!! Να πάρεις για ακροδέκτες +12v & -12v (pin 14 από το 24πινο). Πληροφοριακά το εξηγώ. Εσύ μη το κάνεις καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Bingo. Πάω να το voltομετρήσω μετά. Θυμάσαι τι χρώμα είναι το -12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Bingo. Πάω να το voltομετρήσω μετά. Θυμάσαι τι χρώμα είναι το -12? Μπλέ αλλά don't always count on it. Γι'αυτό ανέφερα p14 που είναι πιο επίσημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μπλέ αλλά don't always count on it. Γι'αυτό ανέφερα p14 που είναι πιο επίσημο. ok thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Να πάρεις για ακροδέκτες +12v & -12v (pin 14 από το 24πινο). Πληροφοριακά το εξηγώ. Εσύ μη το κάνεις καλύτερα... χμμ οκ αυτη ειναι .. (φωτο) δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ? εχω και λαμπες μεσα στο πσ με δικους τους μετασχηματιστες αλλα αυτες οι λαμπες ειναι 12 V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι 12volt (στην έξοδο) για να έχουν μετασχηματιστές (λογικά). Για δώσε link με τις λάμπες που έχεις ή κάποια photo από τους μετασχηματιστές (μπρος πίσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι 12volt (στην έξοδο) για να έχουν μετασχηματιστές (λογικά). Για δώσε link με τις λάμπες που έχεις ή κάποια photo από τους μετασχηματιστές (μπρος πίσω) αυτες εδω : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804202 εχουν ενα μαυρο κουτακι το οποιο συνδεεται με τροφοδοτικο και βγαζει 2 εξδους και μπαινουν 2 λαμπες..! το κουτακι απεξω που θεωρισα οτι ειναι μετασχηματιστης δεν γραφει τιποτα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Άσε που δεν μπορεί να σηκώσει φορτίο στην -12v. Κάνα 10w ξέρω γω σε μεγαλούτσικα τροφοδοτικά. Θα την άφηνα στην ησυχία της. χμμ οκ αυτη ειναι .. (φωτο) δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ?εχω και λαμπες μεσα στο πσ με δικους τους μετασχηματιστες αλλα αυτες οι λαμπες ειναι 12 V Αυτοί είναι inverters. Για τα 24v, πάρε τροφοδοσία απ'έξω & φέρτη μεσ'το pc από κάποια οπή. Ακόμα καλύτερα άστη & πάρε μια 12v Δε κοστίζουν πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Άσε που δεν μπορεί να σηκώσει φορτίο στην -12v. Κάνα 10w ξέρω γω σε μεγαλούτσικα τροφοδοτικά. Θα την άφηνα στην ησυχία της. Αυτοί είναι inverters. Για τα 24v, πάρε τροφοδοσία απ'έξω & φέρτη μεσ'το pc από κάποια οπή. Ακόμα καλύτερα άστη & πάρε μια 12v Δε κοστίζουν πολύ. Ετσι το κοβο και εγω..!! να την αφησω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα