Doc1355 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτος ο κυβος πολυ με τραβαει..custom case ή κυβος,τι λετε; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις τα πλαστικα ειναι εντελως customια...Θυμιζει μικρο αδερφακι απο case labs οπως το κοιτας..Με τα πλαστικα γινεται ενα πολυ καλο κυβακι που μεχρι τωρα σε θερμοκρασιες δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το 800d.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Το 800d αν και για την εποχη του ηταν φοβερο και ειχε χωρο για πολυ πραγμα και πολυ πειραγμα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε γιατι ηταν στην κυριολεξια κουτι..τετραγωνο χωρις λιγες καμπυλες. Βεβαια θα μου πεις αυτο το στυλ εχει η σειρα..οκ εμενα δεν μου κανει :-P Ψηθειτε οσοι ειστε απο Αθηνα να βρεθουμε με καποιον να το μελετησω λιγο απο κοντα το 540 Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο και το ασημενιο παντως και με led fans: Doc, ελα στη Νεμεα να πιουμε κανα κρασι τωρα που χειμωνιασε και επεξεργαζεσαι και το κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αμα δεσεις το λιονταρι ερχομαι :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι ηρεμο πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πετρο αν και ειναι ταξιδι σιγουρα θα το κανονισουμε,παιζει να το συνδυασω με βολτα Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 @johny μια χαρά φαίνεται στη φώτο τουλάχιστον το carbon, ωραίο κόλπο! @Doc, χαλαρά 540, το κουτί έχει πολύ χώρο προς εκμετάλλευση, αρκεί να έχεις όρεξη για πατέντες κτλ. Αν έρθεις απ'τα μέρη μου μπορείς να το μελετήσεις κι από κοντά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παντα για modding αναφερομαι! Που μενεις; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 @johny μια χαρά φαίνεται στη φώτο τουλάχιστον το carbon, ωραίο κόλπο! @Doc, χαλαρά 540, το κουτί έχει πολύ χώρο προς εκμετάλλευση, αρκεί να έχεις όρεξη για πατέντες κτλ. Αν έρθεις απ'τα μέρη μου μπορείς να το μελετήσεις κι από κοντά. ευχαριστω!απο κοντα φενεται ακομα καλυτερα!! σκεφτηκα μηπως το εκανα ολο carbon το dvd.τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Χμ δεν μπορώ να στο πω στα σίγουρα, χρωματικά τουλαχίστον ταιριάζει με το κουτί πάντως. Τα γκρι διακοπτάκια του fan controller σκέφτηκες να τα καλύψεις κι αυτά ή τα προτιμάς ως έχουν; @Doc, Διόνυσο οπότε δεν είμαι ακριβώς Αθήνα, αλλά σχετικά κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 δεν σκεφτηκα να τα καλυψω αλλα καλη ιδεα μου φενεται!θα δοκιμασω 2-3 να δω πως θα φανει!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 εχει κανεις καμια ιδεα πως να κρυψω τους σκληρους στο 540? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 τους 2 μπροστα εννοεις?εαν ναι μπορεις να τους βαλεις ετσι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Να κανεις καλυπτρα! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα