Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Νέες φωτο μετά την αλλαγή της κάρτας και των μνημών: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παναγία παρθένα μου Βαγγέλη Πιάσε ξεσκονόπαν α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Σε λίγες μέρες που θα αλλαχτούν οι ανεμιστήρες και θα φύγει και το τρύπιο παράθυρο Νίκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Απλά μου προκαλεί εντύπωση η σκόνη. Το έχει πάρει φίλος και του το έστησε η Αγάπη πριν καιρό. Δεν είναι έτσι μέσα. Το έχεις με ανοικτό πλαϊνό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Όχι, αλλά είναι τρύπιο το πλαϊνό, δεν το άλλαξα ακόμα. Επίσης είναι στο πάτωμα και δεν έχει ξεσκονιστεί ποτέ από τότε που το πήρα οπότε λογικό το βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Mα τώρα πρόσφατα δεν το πήρες; Ούτε το δικό μου δεν ειναι έτσι Mεγιά η καρτούλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κάποιους μήνες το έχω αλλά είναι στο πάτωμα και δεν καθαρίστηκε ποτέ όπως είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ναι φίλε μου, αυτό πήρα τελικά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το κυριώτερο είναι ότι απαλλάχτηκα εντελώς από τη σκόνη. Ωραίο και τακτοποιημένο. Μεγειά και η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κάποιους μήνες το έχω αλλά είναι στο πάτωμα και δεν καθαρίστηκε ποτέ όπως είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ναι το είδα για πλάκα το πόσταρα.Πρέπει να βγει νόμος να μη βγαίνουν κουτιά με τρύπια πλαινά. Στο παλιό thermaltake που είχα, είχα βάλει φίλτρο απορροφητήρα στις τρύπες του πλαινού και πραγματικά μαύρισαν σε 2 μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ρεεεε ποση σκονη έχεις στο σπιτι... ακομη και με τρυπιο πλαινο δεν θα επρεπε να εχει τοση σκονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Νέες φωτο μετά την αλλαγή της κάρτας και των μνημών: Δεινο.Κόψε αυτό το έρημο κίτρινο χαρτάκι από την ψύκτρα του cpu γιατί δεν είναι και τόσο ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεινο.Κόψε αυτό το έρημο κίτρινο χαρτάκι από την ψύκτρα του cpu γιατί δεν είναι και τόσο ωραίο. Έχω νεύρα και τρέμουν τα χέρια μου. Δύσκολο να κοπεί χωρίς να πάρω και το καλώδιο μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Έχω νεύρα και τρέμουν τα χέρια μου. Δύσκολο να κοπεί χωρίς να πάρω και το καλώδιο μαζί. Α είναι κολλημένο πάνω στο καλώδιο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα