karmen1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν δηλαδή κατεβάσεις R και G τερμα κάτω και το B είναι τέρμα πάνω δεν σου δίνει μπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rapsthemaniac Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν δηλαδή κατεβάσεις R και G τερμα κάτω και το B είναι τέρμα πάνω δεν σου δίνει μπλε; Οχι.Ειναι σβηστη η λυχνια.Οποτε πρεπει να εχει παθει "κοκομπλοκο" το μπλε.Γιατι μονο κοκκινο μου δειχνει,μονο πρασινο επισης μου δειχνει αλλα στο μπλε ειναι σβηστο.Γι αυτο τον λογο οταν τα ανεβαζω ολα πανω μου δινει πορτοκαλι χρωμα.Επειδη δεν υπαρχει μπλε. :/ Edit : Ευχαριστω karmen που μου ανοιξες τα ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλώ πριν προχωρήσεις σε RMA ¨ομως επειδή βλέπω και έχεις το beta 2.4,5065 Δες μπας και έχει άλλη εκδοση που μπορείς να περάσεις που να μην είναι beta μήπως και είναι θέμα software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rapsthemaniac Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλώ πριν προχωρήσεις σε RMA ¨ομως επειδή βλέπω και έχεις το beta 2.4,5065 Δες μπας και έχει άλλη εκδοση που μπορείς να περάσεις που να μην είναι beta μήπως και είναι θέμα software Ναι αυτο σκοπευω να κανω.Ουτως η αλλως παρακαλαω να ειναι θεμα software γιατι βαριεμαι να την ξεστηνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο το κουτακι σου Skr1ll3x, καλοδουλευτο. Απο τι υλικο εφτιαξες το psu cover? Plexi glass κουρμπαριστο χιλιοστων, με βινυλιο μαυρο ματ εξωτερικα και κοκκινο εσωτερικα.. Κατασκευη του Doc φυσικα, εγω εκανα απλα τον σχεδιασμο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Να και το δικό μου :Υ.Γ. : Γνωρίζω,είμαι εγώ κι οι κάγκουρες με τα Saxo! Αλλά σε 1 εβδομάδα θα μπει μέσα μια Sapphire R9 270X και στο κοντινό μέλλον (2-3 μήνες) Core i5 Haswell.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραιο το κουτακι (αν και θα ηθελα πιο χαλαρι φωτισμο) αλλα σα το ενυδρειο τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραιο το κουτακι (αν και θα ηθελα πιο χαλαρι φωτισμο) αλλα σα το ενυδρειο τιποτα! Thanks Καλά,ναι,άλλο decor σαν το ενυδρείο πουθενά! Το πρώτο ενυδρείο το πήρα στα 12,δηλαδή πριν 1,5 χρόνο και ήταν ένα μικρό 10λιτρο...τώρα με το 60αρι + όμορφο PC κυριλλέ ... Όσον αφορά τον φωτισμό : Τα cathodes συνδέονται με molex στο τροφοδοτικό. Όταν πάρω fan controller θα μπορούσα να συνδέσω τα cathodes στο controller και να τα ελέγχω από'κει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rapsthemaniac Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Όσον αφορά τον φωτισμό : Τα cathodes συνδέονται με molex στο τροφοδοτικό. Όταν πάρω fan controller θα μπορούσα να συνδέσω τα cathodes στο controller και να τα ελέγχω από'κει; Δεν γινεται αυτο για τον λογο πως λειτουργουν με συγκεκριμενη ταση.Αυτος ειναι και ο λογος που αυτη την στιγμη τα εχεις συνδεσει με τον ενισχυτη τους.Δεν ειναι συνδεμενα με απλη συνδεση molex "male-female" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Όσον αφορά τον φωτισμό : Τα cathodes συνδέονται με molex στο τροφοδοτικό. Όταν πάρω fan controller θα μπορούσα να συνδέσω τα cathodes στο controller και να τα ελέγχω από'κει; Δεν γινεται αυτο για τον λογο πως λειτουργουν με συγκεκριμενη ταση.Αυτος ειναι και ο λογος που αυτη την στιγμη τα εχεις συνδεσει με τον ενισχυτη τους.Δεν ειναι συνδεμενα με απλη συνδεση molex "male-female" Α,οκ. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 λιγο δουλιτσα θελουν τα καλωδια και εισαι οκ..ψυκτρα ειναι η 212 evo? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 λιγο δουλιτσα θελουν τα καλωδια και εισαι οκ..ψυκτρα ειναι η 212 evo? Οχι η 212 evo δεν εχει heat pipes απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 <p>λιγο δουλιτσα θελουν τα καλωδια και εισαι οκ..ψυκτρα ειναι η 212 evo?</p> Η ψύκτρα είναι η Coolermaster T2 Blizzard....προσπάθησα για παραπάνω δουλίτσα άλλα λόγω Side Panel (Cooler master Rc-k350) που δεν έχει "φούσκωμα" για να το κλείσω βάζω για δύναμη και το πόδι μου επάνω.. δεν εχει χώρο να κρύψω καλώδια...τώρα σε μια εβδομάδα που θα πάρω την R9 270x θα ξανανοιξω το κουτί και θα προσπαθήσω καλύτερα... Μια απορία : Η ψύξη του PC μου δεν είναι Overkill? Components : AMD A4 3400 (Ψύχεται από την T2 Blizzard και σε λίγο θα μπει φαν της Hyper TX3 Evo επειδή θέλω PWM) Coolermaster RC-K350 (ένα 12άρι Coolermaster 70CFM exhaust πίσω,ένα 12άρι Zalman 70CFM intake μπροστά,ένα Coolermaster 30CFM κάτω exhaust) οι ram έχουν passive coolers και ο 2.5" σκληρός από λαπτοπ είναι που είναι φτιαγμένος για τις ζέστες των λαπτοπ τώρα είναι στους 25 oC με το 12αρι zalman μπροστά... Αν βάλω έναν Core i5 4670K,έναν SSD και μια R9 270X με τα ίδια cooling components θα'ναι καλά; θα μπορέσω ακόμη και να κλοκάρω τον i5 χωρίς αλλαγή ψύκτρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Με αυτη τη ψυκτρα ο 4670k δε θα τα παει καλα, ελαχιστα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Με αυτη τη ψυκτρα ο 4670k δε θα τα παει καλα, ελαχιστα πραγματα. ούτε καν χωρίς OC? γιατί αν ποτέ κάνω OC μπορώ να βάλω καμιά υδρόψυξη στυλ Corsair H50i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα