Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλως ηρθες στην τεραστια παρεα μας!

Ευχομαι οι ιδεες που πηρες να υλοποιηθουν και να τις χαρεις οσο και εγω!

Να σαι καλα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτη φορά που σλιβάρω καλώδια οπότε δείξτε λίγο επιείκεια.Ακόμα δεν έχω τελειώσει φυσικά,έχουν μεινει κάμποσα για να γίνουν αλλα λόγω έλλειψης χρόνου καθυστερώ.Θέλουν κι`άλλο συμμάζεμα οπότε φτιάχνοντας τα καλώδια θα μαζεύονται κι`όλας.Αλήθεια το κάλυμα απο τις μνήμες πως μπορώ να το βάψω κίτρινο???Γιατί για την μητρική δεν τίθεται τέτοιο θέμα αν και θα ήθελα να κάνω τα μπλέ κίτρινα η μαύρα

post-244051-0-77988800-1385238994_thumb.jpg

post-244051-0-38591400-1385239057_thumb.jpg

• Like 1

Πολυ καλο sleevαρισμα και μπραβο! Η ενσταση μου ειναι οπως κι εσυ η τριχρωμια.. Λογικα για ολα υπαρχει τροπος να βγουν και να βαφτουν, και οι ram και τα καπακια στην mobo.. Θελουν δεξιοτεχνια και υπομονη σιγουρα και παιζει να σε πετανε εκτος εγγυησης (δεν ειμαι σιγουρος βεβαια)..

Τι μάρκα χρώμα να βρω για να βάψω μεταλλικές και πλαστικές επιφάνειες??Τις πλαστικές πρέπει να τις αγριέψω πριν τις βάψω και μετά αστάρι??

εκανα και εγω μια μικρη αλλαγη στους ανεμιστηρες.... απο τους μαμα του αντεκ 1200 αλλαξα τον πισω και εβαλα εναν επιπλεον στο πλαι.αλλα δεν ειχα χρονο να βαλω  και τν 3ο...το βραδακι ο επομενος...αν και η φωτο δεν λεει πολλα !τα φουρφουρια ειναι τα spectre pro white led :P

1458524_10153513101280065_369548834_n.jp

• Like 2

εκανα και εγω μια μικρη αλλαγη στους ανεμιστηρες.... απο τους μαμα του αντεκ 1200 αλλαξα τον πισω και εβαλα εναν επιπλεον στο πλαι.αλλα δεν ειχα χρονο να βαλω  και τν 3ο...το βραδακι ο επομενος...αν και η φωτο δεν λεει πολλα !τα φουρφουρια ειναι τα spectre pro white led :P

Από τα Hondos τους πήρες τους ανεμιστήρες???  :P  :D  :lol:

Πέρα από την πλάκα, λένε τίποτα οι ανεμιστήρες, από που τους πήρες και πόσο?

Από τα Hondos τους πήρες τους ανεμιστήρες???  :P  :D  :lol:

Πέρα από την πλάκα, λένε τίποτα οι ανεμιστήρες, από που τους πήρες και πόσο?

ahhaha κακιες  :devil: απο ενα παλικαρι απο το φορουμ!παντως ειναι πολυ καλοι..σε σχεση με τον θορυβο με τους μαμα καμια σχεση...

http://www.youtube.com/watch?v=8_6yDx4x3No αυτοι εδω ειναι...

Μια ερωτηση οσον αφορα το led της corsair.Το χρωμα που δειχνει στην φωτογραφια ειναι ασπρο.σωστα?Εγω οταν μετακινω ολους τους κερσορες απο το corsair link στο λευκο το led της αντλιας γινεται πορτοκαλι και οχι ασπρο.οπως επισης ματακινω προς το ανοιχτο μπλε και μου δειχνει ανοιχτο κιτρινο.Εχω την Η80i και οχι την Η100i αλλα δεν πιστευω πως εχουν διαφορες.

Ζητω συγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα το ειδα και ειπα να λυσω την απορια μου.Ευχαριστω!

εγω τους πηγα ολους τους κερσορες τερμα πανω... 

CKL0cnS.png

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Θα το ψαξω λιγο περισσοτερο μηπως ειναι θεμα software,θα ψαχτω και στο επισημο forum της corsair,κι αν δεν βγαλω ακρη με τιποτα ισως να ειναι ελαττωματικη και η λυχνια της αντλιας.Μια τελευταια ερωτηση μπορεις να μου πεις την εκδοση του corsair link που χρησιμοποιεις?

Rapsthemaniac

Το ανοικτό μπλε σημαίνει ότι μειώνεις το μπλε χρώμα.

Ο χρωματισμός βγαίνει απο RGB LED.

Είναι τα τρία βασικά χρώματα και ανάλογα τη ποσότητα του κάθενος σου δίνει και χρώμα το LED

Αν κατεβάσεις τέρμα κάτω το μπλε και το πράσινο και έχεις τέρμα πάνω το κόκκινο θα σου δώσει κόκκινο

Αν πας τέρμα κάτω πράσινο και κόκκινο και το μπλε τέρμα πάνω θα πάρεις μπλε

Αν τα σηκώσεις όλα τέρμα πάνω θα πάρεις λευκό.

Τσέκαρε το μία

• Like 1

Rapsthemaniac

Το ανοικτό μπλε σημαίνει ότι μειώνεις το μπλε χρώμα.

Ο χρωματισμός βγαίνει απο RGB LED.

Είναι τα τρία βασικά χρώματα και ανάλογα τη ποσότητα του κάθενος σου δίνει και χρώμα το LED

Αν κατεβάσεις τέρμα κάτω το μπλε και το πράσινο και έχεις τέρμα πάνω το κόκκινο θα σου δώσει κόκκινο

Αν πας τέρμα κάτω πράσινο και κόκκινο και το μπλε τέρμα πάνω θα πάρεις μπλε

Αν τα σηκώσεις όλα τέρμα πάνω θα πάρεις λευκό.

Τσέκαρε το μία

Αυτο ειπα εξαρχης οτι μετακινω και τους 3 κερσορες τερμα πανω και αντι για λευκο μου δειχνει πορτοκαλι.Οπως επισης μετακινω τον ενα κερσορα στο ανοιχτο μπλε και μου δειχνει ανοιχτο κιτρινο ενω θα επρεπε να μου δειχνει ανοιχτο μπλε.Απο ενα προχειρο search που εκανα πρεπει να ειναι θεμα του led της αντλιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...