Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτά εδώ τα ποστς αναφέρομαι Εσένα δεν φαινόντουσαν καλά και δεν σου έβαλα like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αντωνάκη ζηλεύουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ποτέεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μπραβο πολυ ωραιο! @Skrillex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ποτέεεεεε οκ οκ οκ σε καταλαβαίνω αλλά μη κάνεις έτσι. Υπάρχουν και χειρότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 οκ οκ οκ σε καταλαβαίνω αλλά μη κάνεις έτσι. Υπάρχουν και χειρότερα Όπως? Καλά μην μου τα δείξεις, θα πάθω εγκεφαλικό. Καλά κάνω και δεν μπαίνω στο thread με τα μονταρίσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εγώ λέω μιας και είσαι μικρό παιδί να πας για ύπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 karmen δες λίγο το αποτέλεσμα και πέσμου στην σελίδα 142. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εσενα σου είπα σε πμ ή δε σπυ είπα; Παίδες Sorry αλλά με 100+ πμ τη μέρα έχω αρχίσει 30 χρονών γυναίκα και τα χάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εγώ λέω μιας και είσαι μικρό παιδί να πας για ύπνο Γιαγιααααα Κακιά εσενα σου είπα σε πμ ή δε σπυ είπα; Παίδες Sorry αλλά με 100+ πμ τη μέρα έχω αρχίσει 30 χρονών γυναίκα και τα χάνω lol πολύ πέσιμο ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ναι φαντάσου να πιάσω 40 τι έχει να γίνει. Θα ψάχνουν τη γριά κότα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 μπραβο σου εξαιρετικο αποτέλεσμα βγηκε,δεν το περιμενα τόσο καλό πραγματικά χαλάλι η αναμονή χαλάλι και ο κόπος σου,ειναι κούκλα μην το πειράξεις καθολου αργότερα βλέπεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αντε ρε Σωτηρη! Και περιμενα να το δεις πως και πως! Χαιρομαι πραγματικα που σ'αρεσει το αποτελεσμα! Μου τα ψαλε λιγο η Αγαπη βεβαια για καποιες λεπτομεριες αλλα ειμαι "νιουφης" δικαιολογουμαι για πρωτο project (ελπιζω οχι και τελευταιο).. Με τον φωτισμο θελω καποιες διορθωσεις (ισως να δοκιμασω τις ledoταινιες σε αλλα σημεια) αλλα θα το κοιταξω τις επομενες μερες! 1000 ευχαριστω soto! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ναι φαντάσου να πιάσω 40 τι έχει να γίνει. Θα ψάχνουν τη γριά κότα Μια σε έχουν Και εγώ θα στη πέσω είπαμε.Κανόνισε τα πμ Μην σε ψάχνω στο λάμπη xD αλλα ειμαι "νιουφης" amateur λέγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ειναι εξαιρετικο φίλε άστο να το χαρείς και μετά βάζεις χέρι,έχεις πολύ φως οκ δεν τρέχει κατι, και μην ακούς τι λέει πάσχει από τελειομανία να'σε καλά Αρη για τα καλά σου λόγια σε ευχαριστω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα