Skr1ll3x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αυτό λέω και γώ γιατί έχω στραβωθεί να διαλέξω από τις 200 φωτογραφίες τις 10 καλύτερες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toavepa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 <p>Αυτό λέω και γώ γιατί έχω στραβωθεί να διαλέξω από τις 200 φωτογραφίες τις 10 καλύτερες </p> Δωσε στο λαο φωτογραφιες Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αυτό λέω και γώ γιατί έχω στραβωθεί να διαλέξω από τις 200 φωτογραφίες τις 10 καλύτερες Σου ήρθαν τα βινύλια ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ειμαι με 4 ωρες υπνο και βρισκομαι στο χωρο εργασιας αυτη τη στιγμη Επειδη χρησιμοποιηθηκε μια χαλια φωτογραφικη και 2 καλουτσικα κινητα, βγηκαν 200 φωτογραφιες περιπου ωστε να βγουν καμμια 20αρια αρκετα καλες.. Δεν ειχα αντοχη να τις ανεβασω χθες γι αυτο εβαλα και το "teaser" για να χει σασπενς! Ελπιζω να μην απογοητευσω κανεναν με το αποτελεσμα.. Μολις σχολασω θα φτιαξω μια τεραστια κουπα καφε και θα τις ανεβασω! Thnx for the patience! I can't wait λεμε! @Doc checkare inbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχως δεν εχω πλεον την φωτογραφικη μηχανη που χρησιμοποιησα τον Ιουλη.. Και λογο κακης εστιασης της συγκεκριμενης και χρωματων, χρειαστηκα παρα, μα παρα πολλες ληψεις ωστε να διαλεξω τις 20 που χρειαζομουν... Μια διαδικασια που μα το Θεο με κουρασε πιο πολυ και απτο modαρισμα.. Ολα καλα ομως.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 200 για το τελικό αποτέλεσμα...εγώ για κάθε update έβγαζα 80+ ρε πλάκα μας κάνεις; Λίγες είναι,βγάλε κι άλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Γιατρέ για πες τι να βάλω για να βελτιώσω τον φωτισμό στο κουτί? Δες την προηγούμενη σελίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 200 για το τελικό αποτέλεσμα...εγώ για κάθε update έβγαζα 80+ ρε πλάκα μας κάνεις; Λίγες είναι,βγάλε κι άλλες Εσυ του αλλαζες τα ματια καθε 3 και λιγο.. ασε που εσυ εκανες πολλα κοψε-ραψε.. Δεν συγκρινεται το επιπεδο σου με το δικο μου.. Μπροστα στα δικα σου project Μανο εγω έκανα κολαζ! Uploading.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εσυ του αλλαζες τα ματια καθε 3 και λιγο.. ασε που εσυ εκανες πολλα κοψε-ραψε.. Δεν συγκρινεται το επιπεδο σου με το δικο μου.. Μπροστα στα δικα σου project Μανο εγω έκανα κολαζ! Uploading.. Σιγά ρε τρελέ! Ίσα ίσα που θα βγεί πανέμορφη η κουτάρα σου Άντε άπλωσε τες γρήγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Σιγά ρε τρελέ! Ίσα ίσα που θα βγεί πανέμορφη η κουτάρα σου Άντε άπλωσε τες γρήγορα Γρηγορα? με 100kbps/s upload speed λιγο δυσκολο (στην καλυτερη των περιπτωσεων) WELCOME TO ELLADISTAN MY FRIEND :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Skr1ll3x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Νοέμβριος εν έτη 2013.. Τέλος εν τέλη.. 'Ενα project που είχε μεγάλη χρονική διάρκεια μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.. 'Ενα project που έχει τον τίτλο που απεικονίζεται παραπάνω.. Μια ιδέα που υπήρχε στο κεφάλι μου, πριν ακόμα γίνει η παραγγελία των πρώτων parts, κάπου γύρω στα τέλη Ιουνίου. Parts για τα οποία κρατούσα στην άκρη χρήματα αρκετό διάστημα, όπως επίσης έψαχνα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα χρόνο πριν είχα φτιάξει το πρώτο topic όπου έψαχνα στο αντίστοιχο section, εδώ στο forum για συμβουλές από βετεράνους στον τομέα του hardware.. Συμβουλές που με προσγείωσαν, με έκαναν να σκεφτώ 2-3-100 φορές περισσότερο για τα όσα είχα στο κεφάλι μου.. Που με έκαναν να ψαχτώ μέχρι αηδίας για αρκετούς μήνες για το τι έψαχνα πραγματικά. Τους ευχαριστώ ολόψυχα, γιατί με τα λόγια τους ένα χρόνο μετά ξέρω ότι δεν πήγε πεταμένο ούτε 1 ευρώ, από τα περίπου 2000 που δαπανήθηκαν. Πολλά.. το ξέρω.. Όμως, το ότι αυτή τη στιγμή σχολάω από το μαγαζί, και μπαίνοντας στο δωμάτιο μου αντικρύζω το κουτί, μου φτιάχνει η διάθεση και η ψυχολογία, από την σύγχηση της καθημερινότητας, αξίζει πολλά περισσότερα! Οπότε πριν βιαστεί κάποιος να σιγοψυθηρίσει "πόσα έδωσε λέει? ε το μαλ*κα" ας αναρωτηθεί σιωπηλά.. πόσα θα ήταν διαθετημένος, ο ίδιος να δώσει για την γαλήνη του εγκεφάλου του.. Αυτά περιληπτικά σαν εισαγωγή. Πριν "ρίξω τις κουρτίνες" και επειδή μετά τις φωτογραφίες λίγοι θα προσέξουν τι γράφω έπειτα, θα ήθελα να ευχαριστήσω εδώ συγκεκριμένα κάποια άτομα που η βοήθειά τους ήταν άκρως απαραίτητη, για να φτάσω να νιώθω ότι έχω ένα έτοιμο project στα χέρια μου. Μπροστά στο μεγαλείο της δουλειάς και το μεράκι που ρίχνουν αυτά τα άτομα για το case modding, εγώ έχω κάνει ένα μικρό κολλάζ νηπειαγωγείου. Και μιας και προηγούνται οι κυρίες, πρώτη και καλύτερη την Αγάπη aka karmen1983. Μια κοπέλα που έχει "βάλει τα γυαλιά" σε πάρα πολλούς reviewer και modders εντός αλλά και εκτός Ελλάδος. Οι συμβουλές τις, και οι κριτικές που δέχτηκα με βοήθησαν πάρα πολύ. Να την ευχαριστήσω επίσης για την 2μετρη custom-made ledoταινία που μου χάρισε και μου 'βγαλε την ψυχή να στήσω! Σέβας! Επόμενος στην σειρά έρχεται ο μαστρο-Σωτήρης aka sotos1. Αυτό το θηρίο μου το γνώρισε η Αγάπη και μου έφτιαξε το πανέμορφο full-plexi side panel για το 600Τ. Θα το δείτε παρακάτω σε κοντινή φωτογραφία για να καταλάβετε πόσο άριστη δουλειά έχει κάνει. Και όταν λέω άριστη πέρα από ποιοτικά να αναφέρω ότι αφού μου είχε ετοιμάσει και στείλει το παράθυρο, ανακάλυψα οτι το σασί του 600Τ μου είχε ένα μικρό θεματάκι στα πλαστικά του με αποτέλεσμα να μην μπαίνει καθόλου εύκολα. Ο Σωτήρης λοιπόν προσφέρθηκε να του στείλω πίσω το side-panel και να κάτσει στο χέρι να το moddarei με τριψήματα κτλ ώστε να έρθει "γάντι" για το κουτί μου. Όλα αυτά μέσα σε 1 βδομάδα σε μια απόσταση Αθήνα-Ιεράπετρα Κρήτης, Ιεράπετρα-Αθήνα και πάλι πίσω. Ταχύτατος, πρόθυμος, και μάστορας! Και όλα αυτά στο 1/3 του κόστους κατασκευής με τους "κατασκευαστές" του εξωτερικού (αν ψάξει κάποιος στο oc.net θα καταλάβει πόσο χρεώνουν έξω) Σέβας! Επόμενος έρχεται ο Μάνος aka Doc1355! Καλά εδώ δεν θα πω πολλά. Ο άνθρωπος είναι μια ιδέα από μόνος του! Αυτός έβαλε τα γυαλιά σε ολόκληρο [Official] Graphite Club στο overclock.net με τα project του, σε ένα topic με Corsair Graphite series modders 1360+ σελίδων! 'Οτι άλλο και να πώ είναι απλά περιττό. Η ιδέα του δικού μου project σαν κατασκευή έχει βασιστεί στο προ-Animus project του Μάνου. Τα εσωτερικά plexi του κουτιού μου είναι δικιά του κατασκευή και είναι αυτά που έδωσαν όλο το δαιμονικό ύφος που ήθελα για το 600Τ. Σέβας! Τελευταίο θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Μήτσο aka Prospector8 που με βοήθησε μέχρι τελικής πτώσεως να πάει στο διάολο η 7950 που φοράω με τα ρολόγια που έχω στην υπογραφή μου. Σέβας! Να αναφέρω τέλος ότι τα σχέδια μέσα στο κουτί είναι φτιαγμένα στο photoshop απο εμένα. Η μπροστινή καλύπτρα απεικονίζει το λογότυπο του Skrillex (3 κάθετες γραμμές) Την λεζάντα 99,9% hardcore με το μάτι από το logo των RoG. Στην πίσω καλύπτρα απεικονίζεται η πεντάλφα, σύμβολο που αρκετοί από σας θα έχουν ξαναδεί στο Supernatural. Το συγκεκριμένο σύμβολο χρησιμοποιείται για να κρατάει τους Δαίμονες μέσα του. Η λεζάντα "locked n' loaded" (το n' βρίσκεται μέσα στην πεντάλφα). Καθώς και η επαναλαμβανόμενη φράση "unleash me". Στο πίσω side-panel έχει μπεί μαύρο ματ βινύλιο για να μην φαίνεται το γκρί χρώμα στο εσωτερικό. Επίσης βινύλιο έχει προστεθεί και στο dvd-drive στην πίσω του μεριά για να μην φαίνεται επίσης το αρχικό του γκρι χρώμα. Τέλος για όσους δεν το είχαν δει, το 600Τ τον Ιούλη ήταν έτσι: http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-74?do=findComment&comment=52507067 Αρκετά σας κούρασα.. Συγνώμη για την κακή ποιότητα κάποιων εικόνων, όπως προ-ανέφερα σε προηγούμενο post δεν είχα τα μέσα για κάτι καλύτερο. Θα παρακαλούσα να μην κάνει κάποιος quote λόγο του τεράστιου μεγέθους το post.. υπάρχουν και τα spoil Να είστε όλοι καλά, και ελπίζω να είναι ευχάριστο για τα μάτια σας το αποτέλεσμα! Άρης. 49 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ωραίος και να το χαρείς. Σου πήρε καιρό αλλά αφού είσαι με το χαμόγελο όλα τα ξεχνάς και είναι σα να μην υπήρχε αναμονή. Εχω κάποιες ενστάσεις βέβαια αλλά θα το στρώσεις Όπως σου είπα και σε πμ θα βελτιωθεί μετά τον οδηγό αν έχεις κέφι και διάθεση να το πειράξεις λίγο ακόμα. ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ και κάτσε να το χαρείς τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ω θεέ... Τα λόγια είναι περιττά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφο το αποτέλεσμα Άρη! Καλοδούλευτο φιλαράκι και λιώσε να το χαρείς μέχρι τελικής πτώσης Χαίρομαι πολύ για τα panels που έκατσαν όπως ήθελες γιατί όλα έγιναν εξ αποστάσεως...μας χωρίζει και το πέλαγος βλέπεις :D CONGRATS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραία δουλειά, πολύ καλό αποτέλεσμα. Καλοεξόρκιστο... :devil: Αλάτι + Zippέλαιο, μη ξεχνάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα