qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 μου αρεσει μονο και μονο γιατι μπηκες στο κοπο να ξεβιδωσεις τον πισω ανεμιστηρα για χαρη του cable management επισης η δουλεια που εχεις ριξει απο πισω με τα καλωδια ειναι εξαιρετικη, εχω πρεπει να βαλω λιγη δυναμη να κλεισει 1
kostas/88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ που εκτίμησες την δουλειά που έριξα για να είναι απόλυτα τακτοποιημένο (ούτε ένα καλωδιάκι σε αταξία) εμενα πάλι δεν θέλει καθόλου, μα καθόλου δύναμη για να κουμπώσει το πίσω καπίκι
GothmogGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μερικές μετά την αντικατασταση της Bloodrage με την Rampage! 6
GothmogGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τέρας! καλά κλόκια Ευχαριστώ.... ήδη μια καλη προσπαθεια έγινε... στο benchmarks θέμα!
haris013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ.... ήδη μια καλη προσπαθεια έγινε... στο benchmarks θέμα! yep το είδα πάει μέχρι τα 4,5 ή σε κόβουν οι θερμοκρασίες/ρεύματα?
GothmogGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μπουταρα στα 4,5 αλλα δεν εβγαλε bench ... το ψαχνω τώρα... αλλα χρειαζομαι οπωσδήποτε νεα ψύξη διοτι η Η50 σε 1366 απλα δεν!!
haris013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μπουταρα στα 4,5 αλλα δεν εβγαλε bench ... το ψαχνω τώρα... αλλα χρειαζομαι οπωσδήποτε νεα ψύξη διοτι η Η50 σε 1366 απλα δεν!! ε γενικα ειναι ζεστο socket οποτε λογικο να ζοριζεται η h50 ειδικα τωρα που ειναι χρονισμενος ο επεξεργαστης.δες αν εχει κανεις κοντα σου καμια καλη ψυκτρα να στην δανεισει για να τρεξεις κανα bench
GothmogGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Χαχα εδω που είμαι λίγο δύσκολο αλλα μολις ξαναμαζευτεί κανα ψιλο θα γινει κίνηση για Η100i
haris013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Χαχα εδω που είμαι λίγο δύσκολο αλλα μολις ξαναμαζευτεί κανα ψιλο θα γινει κίνηση για Η100i ωραίος
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Να 'μαι κι εγώ... Εν τάχει, ήρθε το μωράκι σήμερα και μαζί με την αλλαγή, στρώθηκα να συνεφέρω λίγο το CM690 IIAdv μου. Η κατάσταση ήταν λίγο τραγική, ομολογώ... Μετακόμιση, δουλειά σε νέο περιβάλλον, νέες-πολλές απαιτήσεις, κάπου 6 μήνες είχα να βάλω χεράκι μέσα (με εξαίρεση την αλλαγή από 2x5770 στην 7950) Ξήλωμα το Corsair και τα καλώδια, πανάκι/νεράκι/αεράκι και ώρα για το νέο! Συμμάζεψα ότι και όσο μπορούσα (έχει περιορισμούς και το κουτί, αλλά και το μήκος των καλωδίων) και τα βόλεψα σχετικά καλά, πιστεύω. Εδώ, σε "νυχτερινή" λήψη με τις φανφάρες που επιτρέπω στον εαυτό μου (leds από άλλους ανεμιστήρες έχουν κοπεί προ πολλού, αφού διακόπτη δεν είχαν). Plz, be gentle! Επίσης: 1) Αυτή η αρμαθιά από το fp του κουτιού, δε συμμαζεύεται με τπτ! 2) Ναι, στη GPU έκανα αυτό που καταλάβατε! Κορδόνι από φόρμα και δέσιμο από την οροφή του κουτιού γιατί είχε αρχίσει να λυγίζει, εμφανώς. Μέσα σε ένα μόνο μήνα! Χωρίς πίεση ώστε να κινδυνεύει το πλαστικό της ψύκτρας, μόνο να μη φύγει κι άλλο. 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος! Μεγειά! Αν μου επιτρεπεις μερικές παρατηρήσεις: 1) Βγάλε το ματζαφλάρι που σου δίνει τις εξτρα usb αν δεν το χρησιμοποιείς. Και χώρο πιάνει και δεν λεει μία αισθητικά. Μα άσπρο???? 2) Βγάλε άμεσα τα κορδόνια, τις τροχαλίες και ότι άλλο έχεις πάνω στην κάρτα. Όλες οι κάρτες γέρνουν. Δες σε αυτό το νήμα την 6870 μου που ήταν και σχεδόν μισό κιλό πιο ελαφριά. Και κείνη έγερνε. Αν η κάρτα χρειάζονταν στήριξη, αυτή θα παρέχονταν όπως γίνεται με την 7990 devil13 και τη σκαλωσιά που σου δίνουν μαζί. 3) Όλο και ενισχύεται το συμπέρασμά μου ότι αν έχεις καλό κουτί το modular τροφοδοτικό δεν έχει να σου προσφέρει κάτι. Μην πω πως περιπλέκει τα πράγματα καθώς η εξερχόμενη πλεξούδα είναι μεγαλύτερη. 4) Βάλε το δεύτερο hdd cage. Δεν θα σου κόψει το airflow αλλά θα κρύψει τα καλώδια. 5) Πολύ κακό το cpu cut out του 690. Σε αυτό δεν φταις.
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κουκλάκι μια χαρά Καλορίζικο το γομάρι! Δύο ερωτήσεις καλλιτεχνικής φύσεως μόνο: - Την VGA γιατί δεν την έπιασες με μία δέστρα (μαύρη κατά προτίμηση) από τις δυο τρυπούλες(Αριστερά στην φώτο) που έχει στην άκρη με το casing των δίσκων? Δεν θα φαίνονταν τίποτα έτσι. - Ο CPU cooler δεν σε παίρνει να είναι κατά 90 μοίρες αριστερόστροφα? Προς την πλευρά του DVD δηλαδή, γιατί έτσι μπουκώνει από την VGA. Νομίζω ότι σε παίρνει.. @Δεινόσαυρος. Το modular δεν πιστεύω πως έχει πρακτικό νόημα (κι άσε να λέμε τα δικά μας εδώ και εκεί). Είναι απλά φετίχ 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 @Δεινόσαυρος. Το modular δεν πιστεύω πως έχει πρακτικό νόημα (κι άσε να λέμε τα δικά μας εδώ και εκεί). Είναι απλά φετίχ Θα μας κυνηγάει η Αγάπη αλλά κι εγώ έτσι πιστεύω.
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος! Μεγειά! Αν μου επιτρεπεις μερικές παρατηρήσεις: 1) Βγάλε το ματζαφλάρι που σου δίνει τις εξτρα usb αν δεν το χρησιμοποιείς. Και χώρο πιάνει και δεν λεει μία αισθητικά. Μα άσπρο???? 2) Βγάλε άμεσα τα κορδόνια, τις τροχαλίες και ότι άλλο έχεις πάνω στην κάρτα. Όλες οι κάρτες γέρνουν. Δες σε αυτό το νήμα την 6870 μου που ήταν και σχεδόν μισό κιλό πιο ελαφριά. Και κείνη έγερνε. Αν η κάρτα χρειάζονταν στήριξη, αυτή θα παρέχονταν όπως γίνεται με την 7990 devil13 και τη σκαλωσιά που σου δίνουν μαζί. 3) Όλο και ενισχύεται το συμπέρασμά μου ότι αν έχεις καλό κουτί το modular τροφοδοτικό δεν έχει να σου προσφέρει κάτι. Μην πω πως περιπλέκει τα πράγματα καθώς η εξερχόμενη πλεξούδα είναι μεγαλύτερη. 4) Βάλε το δεύτερο hdd cage. Δεν θα σου κόψει το airflow αλλά θα κρύψει τα καλώδια. 5) Πολύ κακό το cpu cut out του 690. Σε αυτό δεν φταις. Οι παρατηρήσεις δεν επιτρέπονται, απλά, επιβάλονται! 1) Μωρέ και το χρησιμοποιώ και μόνο μια μου περισσεύει όταν τα πάντα είναι απάνω... Η "μαμά" MSI didn't go black... 2) Work in progress, m8! Κάτι κάπως θα γίνει. 3) Όταν το κουτί είναι ψιλομέτριο όμως? Άσε που στην προκειμένη περίπτωση είμαι με 2 καλώδια μείον σε σχέση με το Corsair. 4) Μπορεί, πρέπει όμως να με πιάσει οίστρος και δεν προβλέπεται σύντομα. 5) In Dremmel we trust, αν παραστεί ανάγκη! Κουκλάκι μια χαρά Καλορίζικο το γομάρι! Δύο ερωτήσεις καλλιτεχνικής φύσεως μόνο: - Την VGA γιατί δεν την έπιασες με μία δέστρα (μαύρη κατά προτίμηση) από τις δυο τρυπούλες που έχει στην άκρη με το casing των δίσκων? Δεν θα φαίνονταν τίποτα έτσι. - Ο CPU cooler δεν σε παίρνει να είναι κατά 90 μοίρες αριστερόστροφα? Προς την πλευρά του DVD δηλαδή, γιατί έτσι μπουκώνει από την VGA. Νομίζω ότι σε παίρνει.. @Δεινόσαυρος. Το modular δεν πιστεύω πως έχει πρακτικό νόημα (κι άσε να λέμε τα δικά μας εδώ και εκεί). Είναι απλά φετίχ Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Για τη VGA, δες παραπάνω, αλλά καλή η ιδέα σου! Για το Cooler, όχι, δυστυχώς. Ενώ για Intel socket έχει ένα σκασμό βάσεις η συσκευασία και το βάζεις κι έξω από το κουτί άμα θες, σε ΑΜ3 πιάνει με τον κλασσικό, απλό τρόπο (latch) και δεν είμαστε για ταρζανιές. Αν φύγει όλο το πακέτο CPU-Mofo-RAM-Cooler στο θυμ.. στον αδερφό μου, νεράκι θα μπει, κάτι κομψό, κάτι σε Η80i (αν και με τις επιδόσεις της Η60 2Κ13 που βλέπω, τη ζαχαρώνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα