Whitefanged Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το θηριάκι μου με custom H80i και 670 sli με antec 620. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δείτε και μια πατέντα που έγινε για να χωρέσει η ψήκτρα...έκοψα δυο φυλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 και εχασες την εγγυηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 το ξέρω αλλα δεν γινόταν αλλιώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Και εχασες και 0.0027% αποδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα ναι..ετσι κι αλλιώς προσωρινά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μια φωτο με τα νεα fanακια πανω και καθαρους σωληνες...Επισης δοκιμαστικα πισω ενα bitfenix white led ως εισαγωγη αερα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το HTPC στο νεο του σπιτι. AOpen G325 με πατεντα για 2 φουρφουρια με ταινια 2πλης όψεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ωραια εδειξαν τα fans πετρο!!! που τα συνδεσες?στην μητρικη η σε καποιον controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το θηριάκι μου με custom H80i και 670 sli με antec 620. Οπα ρε τι εχεις κανει εδω.. Πως κοτσαρες την ψυχτρα της Asus πανω στο Sli.. Ειμαι και απο υπνο κ με σκαλωσε λιγο η πατεντα σου.. Edit: ακυρο, πανω στο plexi την εχεις κοτσαρει για εισαγωγη ε? Τοσο ερωτας η καλυπτρα της Asus και την φορτωσες οπως ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οπα ρε τι εχεις κανει εδω.. Πως κοτσαρες την ψυχτρα της Asus πανω στο Sli.. Ειμαι και απο υπνο κ με σκαλωσε λιγο η πατεντα σου.. Edit: ακυρο, πανω στο plexi την εχεις κοτσαρει για εισαγωγη ε? Τοσο ερωτας η καλυπτρα της Asus και την φορτωσες οπως ειναι? Και γω παραξενευτηκα... Τι εχει κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Λογικα αυτο που ειπα στο edit τωρα που ανοιγει λιγο το ματι μου.. την εχει φορτωσει πανω στο plexi του side panel σαν case fans εισαγωγης αερα.. και λογικα της περασε την τροφοδοσια πανω στην mobo.. απλα αντι να βαλει κανονικα φουρφουρια εβαλε την ψυχτρα της Asus.. γιατι οχι? Η φαντασια δεν εχει ορια αλλωστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Λογικα αυτο που ειπα στο edit τωρα που ανοιγει λιγο το ματι μου.. την εχει φορτωσει πανω στο plexi του side panel σαν case fans εισαγωγης αερα.. και λογικα της περασε την τροφοδοσια πανω στην mobo.. απλα αντι να βαλει κανονικα φουρφουρια εβαλε την ψυχτρα της Asus.. γιατι οχι? Η φαντασια δεν εχει ορια αλλωστε.. Ερωτηση: Οι gtx 670 με τι coolαρονται αν το ενα cooler ειναι case fan? Εχει βαλει custom kit για watercooling? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση: Οι gtx 670 με τι coolαρονται αν το ενα cooler ειναι case fan? Εχει βαλει custom kit για watercooling? To εγραψε ήδη... τις ψύχει με 2 antec 620 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ελπιζω μονο αυτα τα 4 ψυγεια να τα χει εκμεταλευτει και οχι να πιανουν τσαμπα χωρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα