Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θηριάκι μου με custom H80i και 670 sli με antec 620.

Οπα ρε τι εχεις κανει εδω.. Πως κοτσαρες την ψυχτρα της Asus πανω στο Sli.. Ειμαι και απο υπνο κ με σκαλωσε λιγο η πατεντα σου..

Edit: ακυρο, πανω στο plexi την εχεις κοτσαρει για εισαγωγη ε? Τοσο ερωτας η καλυπτρα της Asus και την φορτωσες οπως ειναι? :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπα ρε τι εχεις κανει εδω.. Πως κοτσαρες την ψυχτρα της Asus πανω στο Sli.. Ειμαι και απο υπνο κ με σκαλωσε λιγο η πατεντα σου..

Edit: ακυρο, πανω στο plexi την εχεις κοτσαρει για εισαγωγη ε? Τοσο ερωτας η καλυπτρα της Asus και την φορτωσες οπως ειναι? :P

Και γω παραξενευτηκα... Τι εχει κανει; 

Λογικα αυτο που ειπα στο edit τωρα που ανοιγει λιγο το ματι μου.. την εχει φορτωσει πανω στο plexi του side panel σαν case fans εισαγωγης αερα.. και λογικα της περασε την τροφοδοσια πανω στην mobo.. απλα αντι να βαλει κανονικα φουρφουρια εβαλε την ψυχτρα της Asus.. γιατι οχι? Η φαντασια δεν εχει ορια αλλωστε..

Λογικα αυτο που ειπα στο edit τωρα που ανοιγει λιγο το ματι μου.. την εχει φορτωσει πανω στο plexi του side panel σαν case fans εισαγωγης αερα.. και λογικα της περασε την τροφοδοσια πανω στην mobo.. απλα αντι να βαλει κανονικα φουρφουρια εβαλε την ψυχτρα της Asus.. γιατι οχι? Η φαντασια δεν εχει ορια αλλωστε..

Ερωτηση: Οι gtx 670 με τι coolαρονται αν το ενα cooler ειναι case fan? Εχει βαλει custom kit για watercooling?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...