TRILOBYTER Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εσυ κοιτα να παρεις κανενα σοβαρο σεττακι μνήμες και ασε τους ανεμηστήρες στην ησυχία τους... Lol, ναι θα παρω συντομα να σαι καλα φιλε μου!!τα συγκεκριμενα fans παντως πολυ ωραια και σχεδον αθορυβα στις φουλ στροφες(1000).το καλο ειναι οτι με τον controller που εχω κλεινω τα led οποτε θελω με το πατημα ενος κουμπιου!!! Καλη φαση, καποια στιγμη μελλοντικα ισως βαλω και εγω.. σιγα σιγα :whistle: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toavepa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 <p>γιατι που ητανε το δυσκολο?μηπως παιζει ρολο που ειχα ηλεκτρικο κατσαβιδι??? </p> Μαλλον με το κλασσικο κατσαβιδι επειδη δεν εχουν γραμμες μου ειχε βγει η ψυχη ( τα σημαδια τα κυκλικα πιυ αφηνει στο βιδωμα) . Τελος παντων δεν ηταν pre screwed δεν ξερω ελληνικη ορολογια ηθελε τεραστια δυνσμη το βιδωμα.Μετα εβαλα ηλεκτρικο.. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Lol, ναι θα παρω συντομα Καλη φαση, καποια στιγμη μελλοντικα ισως βαλω και εγω.. σιγα σιγα :whistle: ειναι καλη φαση οντως!!!δεν με αρεσει συνεχεια να εχεις φως το κουτι οποτε βολευει τελεια!! Μαλλον με το κλασσικο κατσαβιδι επειδη δεν εχουν γραμμες μου ειχε βγει η ψυχη ( τα σημαδια τα κυκλικα πιυ αφηνει στο βιδωμα) . Τελος παντων δεν ηταν pre screwed δεν ξερω ελληνικη ορολογια ηθελε τεραστια δυνσμη το βιδωμα.Μετα εβαλα ηλεκτρικο.. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App εγω κατευθειαν με το ηλεκτρικο τα βιδωσα γι αυτο δεν ζοριστικα!!πιο καθεται με το χερι τωρα ειδικα στα fans!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ας βαλω κ γω με την σειρα μου το νεο μου case!! Ευχαριστω πολυ κ τα παιδια του ινσομνια που με βοηθησαν τον τελευταιο μηνα για συνθεση και στησιμο!!! στην τελευταια οπως βλεπετε εβαλα κ συναγερμο!! (pitbull) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 μπραβο φιλε τελειο το κουτι σου,πολυ ομορφο αλλα μπορω να μπω το pitbull με αρεσει πιο πολυ!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο το κουτι σου! Btw, το τετραποδο καθεται σα να λεει "ειμαι οκ εδω??" :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinquis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Επιτελους να και αλλος ενας φαντομας εδω μεσα... Ωραιο το κουτι σου φιλος keep going... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 μπραβο φιλε τελειο το κουτι σου,πολυ ομορφο αλλα μπορω να μπω το pitbull με αρεσει πιο πολυ!!!! Δεν πρέπει να είναι pitbull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν πρέπει να είναι pitbull να στον στειλω να τον δεις απο κοντα? αν του ειχα κοψει τ αυτια θα εκανε μπαμ για πιτμπουλ τωρα πιο πολυ το μπερδευουν για μποξερ σας ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 να στον στειλω να τον δεις απο κοντα? αν του ειχα κοψει τ αυτια θα εκανε μπαμ για πιτμπουλ τωρα πιο πολυ το μπερδευουν για μποξερ σας ευχαριστω παιδια Μια χαρα εισαι ρειιιιιιι!! Με τους δυο φαντομαδες σε ενα σαλονι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα εισαι ρειιιιιιι!! Με τους δυο φαντομαδες σε ενα σαλονι... ετσι,χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ειναι καλη φαση οντως!!!δεν με αρεσει συνεχεια να εχεις φως το κουτι οποτε βολευει τελεια!! εγω κατευθειαν με το ηλεκτρικο τα βιδωσα γι αυτο δεν ζοριστικα!!πιο καθεται με το χερι τωρα ειδικα στα fans!! Να σου πω το φωτακι στα αριστερα του Power πρεπει να αναβει? Εμενα δεν αναβει ποτε.. Κατι αλλο, http://www.overclock.net/t/1404897/corsair-carbide-air-540-owners-club-gallery αυτο πως γινεται? Καταρχας πως αλλαζει τα χρωματα και επισης αυτα τα λεντακια παντου μεσα στο κουτι πως ακριβως τα λενε? Μιλαω για το τεταρτο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καλημερα!το φωτακι αριστερα απο το power button ειναι το led του σκληρου δισκου!πρεπει να αναβοσβηνει οταν διαβαζει ο σκληρος!μηπως δεν το συνδεσες καλα πανω στη μητρικη?οσο για το το αλλο που ειπες αλλαζει χρωματα με rgb controller και μετα τα καταλληλα led φυσικα!! http://www.eworld.com.gr/products/details/2687/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καλημερα!το φωτακι αριστερα απο το power button ειναι το led του σκληρου δισκου!πρεπει να αναβοσβηνει οταν διαβαζει ο σκληρος!μηπως δεν το συνδεσες καλα πανω στη μητρικη?οσο για το το αλλο που ειπες αλλαζει χρωματα με rgb controller και μετα τα καταλληλα led φυσικα!! http://www.eworld.com.gr/products/details/2687/ Χμμ θα το ξανασυνδεσω αν ειναι, οσο για τα φωτα καλη φαση.. ισως το κανω καποια στιγμη στο μελλον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Την πάτησα με την Phanteks TC12DX... Δυστυχώς δεν μπορώ να την βάλω με κατεύθυνση ροής παράλληλη με τη ροή του αέρα εισαγωγής, μόνο κάθετη. Το αποτέλεσμα είναι ότι κατάργησα το Dual Channel λόγω υψηλών heatsinks στις μνήμες και το χειρότερο είναι ότι εμποδίζεται η ροή αέρα στα VRMs με αποτέλεσμα σε stress (Linpack με AVX) να ξεσκίζεται στο throttling. Το θετικό είναι ότι αποδίδει πολύ καλά ως ψύκτρα επεξεργαστή, για να δω 50°C σε CinebenchR15 έπρεπε να ανεβάσω τον 6350 στα 5 Ghz με 1.50v. Στα 4.8 με 1.41v τερματίζει κάπου στους 43-44°C. Κι εδώ μια αποτυχημένη πατέντα για να ψύξω λίγο καλύτερα τα VRMs Moral of story: Phanteks TC12DX + 970A-UD3 = Just no Διατηρώ το δικαίωμα να άλλαξω γνώμη αν καταφέρω να ψύξω καλύτερα τα VRMs, αν και κάτι μου λέει ότι το throttling σε full stress δεν το γλυτώνω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα