ItsDanik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καμια σχεση. Εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο γιατι πλεον σε ολα τα φορα γραφω με το καινουργιο username και αφου δεν μπορω να το αλλαξω ζητησα απο τη διαχειρηση να φτιαξω καινουργιο και να κλειδωσουν τον παλιο Κανενα τρολαρισμα! Φιλε johnnyman, εγω τους δουλευω ολους σε 840rpm, ειναι τελειως αθορυβοι. Προφανως οσο ανεβαινει το φορτιο δεν ανταπεξερχονται απο ενα σημειο και μετα οποτε γκαζωνουν. Παντως σε gaming και normal χρηση ειναι μονιμα 840rpm. Ανεβαζουν στροφες μονο οταν δουλευω ηχο / video (η κατα την διαρκεια benchmarking) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Φτουυυυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλορίζικο φίλε μου και πολύ ωραίο... Αντώνη μην τρολλάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @ytsestef Απίθανο το μηχάνημα!!!!!!!!!!!!!!!! Θα βάλω και γω το καινούργιο κουτί μου το Corsair 900D.Θα αλλάξουν όλα τα καλώδια σε Sleeve χρώματος μπλε θα αλλάξει η cpu σε Amd 8320 ή 8350 και θα μπεί custom υδρόψυξη λίαν συντόμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @ytsestef Απίθανο το μηχάνημα!!!!!!!!!!!!!!!! Θα βάλω και γω το καινούργιο κουτί μου το Corsair 900D.Θα αλλάξουν όλα τα καλώδια σε Sleeve χρώματος μπλε θα αλλάξει η cpu σε Amd 8320 ή 8350 και θα μπεί custom υδρόψυξη λίαν συντόμος Wtf is that??? Κανε κατι επειγοντως με τα χρωματα...Επισης το 24πινο βαλτο στο ακριβως στο διπλα grommet γιατι τωρα ειναι λες και το κουτι σου ξερναει ενα ουρανιο τοξο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Wtf is that??? Κανε κατι επειγοντως με τα χρωματα...Επισης το 24πινο βαλτο στο ακριβως σιπλα grommet γιατι τωρα ειναι λες και το κουτι σου ξερναει ενα ουρανιο τοξο. χαχαχαχ ναι τα χρώματα σύντομα θα αλλάξουν !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να του βάλεις νεράκια σύντομα γιατί είναι κρίμα για τέτοιο κουτί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να του βάλεις νεράκια σύντομα γιατί είναι κρίμα για τέτοιο κουτί Ναι θα γίνει σύντομα και ευχαριστώ για τις συμβουλές του τον Ζapee995.Αλλά πάντως έτσι όπως είναι τώρα είναι πολύ άδειο.Και το επόμενο που θα κάνω είναι αυτό που λές στο βίντεο Karmen για το καπακι που έχει μπροστά.Θα το κόψω και θα βάλω και μεταλική σίτα όπως είδα και σε ένα βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Spirit Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το 2ο pc μου και είπα να σας ανεβάσω μερικές photo... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Off topic αλλα ξερει κανεις που μπορώ να βρω το Hot swap για το 900D να κάνω και το δεύτερο cage γιατι απο το site της Corsair δεν στελνουν Ελλαδα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsDanik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ωραιο το ατιμο το prodigy. Ειναι η mini-itx η η micro-atx εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Spirit Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ωραιο το ατιμο το prodigy. Ειναι η mini-itx η η micro-atx εκδοση; Είναι η mini-itx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinquis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα στην παρεα. Μετα πο updates που εχουν γινει παραθετω φωτο απο τον φαντομα μου. Για πειτε μου την γνωμη σας εννοειτε οτι κριτικη ειτε θετικη ειτε αρνητικη ειναι παντα ευπροσδεκτη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το 2ο pc μου και είπα να σας ανεβάσω μερικές photo... Φίλε, έχουμε πει απαγορεύονται φωτο από prodigy!! Πολύ ωραίο φίλε μου!Να το χαίρεσαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 καλα ολα ρε παιδες αλλα τι 8α κανουμε και εμεις με τα λαπτοπ ? να ανοιξω thread ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα