Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σαι καλά

Αυτή τη στιγμή το PC έχει αυτή την εικόνα

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gifWP_000200.jpg

attachicon.gifWP_000204.jpg

οπότε ο,τι έχει μείνει από αρχείο σχετικά με το Cosmos S όταν πρωτοβάφτηκε

attachicon.gifcosmos1.jpg

attachicon.gifcosmos2.jpg

Δηλαδη τωρα το εχεις εκτος case?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φιλική συμβουλη : μην το εχεις πανω στο τροφοδοτικο ζεσταινεται αδικα

Σε ποιο τροφοδοτικο απο πανω το εχει μωρε? Test bench εχει.

• Like 1

Οριστε και το δικο μου συστηματακι.. Προσπαθησα να το σωσω οσο μπορουσα με τα καλωδια, οσο μου το επετρεπε δηλαδη το κουτι μου.. Ισως αν αφιερωνα και περισσοτερο χρονο, να μπορουσα και καλυτερα. Στο συστημα υπαρχει και μια thermalright 120, αλλα τα Χριστουγεννα την εβγαλα για να την "κοτσαρω" στο παλιο pc στο πατρικο μου για να "παιξω" και ξεχασα να την φερω πισω. Οποτε προς το παρον μενω με τη stock. Τον ssd τον εχω τοποθετησει με πατεντουλα στην κατω θεση για optical drives (εκει που πηγαινει το κοκκινο καλωδιο sata).. Οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν απ'το παλιο, αλλα κατα τ'αλλα τιμιο W810i που εχω εδω και 7 χρονια :P

post-241287-0-74902500-1357760883_thumb.jpg

post-241287-0-22642000-1357761010_thumb.jpg

post-241287-0-75841100-1357761092_thumb.jpg

• Like 1

Μια χαρά είναι τα καλώδια! Βγάλε τον μικρό ανεμιστήρα που έχεις μπροστά και βάλε εκεί αυτόν που έχεις στο πάτωμα. Στο πάτωμα μην προσθέτεις άλλον, μόνο σκόνη σου βάζει.

Επειδη ειμαι (υπερβολικα ισως) ιδιοτροπος με τη σκονη, καθαριζω πολυ συχνα τοσο το γραφειο οσο και τον υπολογιστη.. Επισης στο κατω ανεμηστηρακι εχω απ΄την εξω πλευρα του case προσαρμοσμενο φιλτρο σκονης, οποτε no problem.. Και οι θερμοκρασιες του pc ειναι πολυ καλες χειμωνα καλοκαιρι.. Ευτυχως μετα το basic cable management μου εφυγε προσωρινα το "μικροβιο" αγορας νεου case.. :mrgreen:

Ειναι να μη μας μπει κατι στο ματι.. Απαξ και μπηκε, πεπρωμενο φυγειν αδυνατον. 

Προσωπικα αυτη την περιοδο ειμαι "ερωτευμενος" με το 400r και το 500d.. Αλλα ειναι -πολυ- ακριβα τα ατιμα..

Μου την βάρεσε και άλλαξα πρόσφατα, μετά από σχεδόν 5 χρόνια, το Antec 900 με το Corsair 500r.

Δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ καθόλου με σουλούπωμα καλωδίων κτλ, απλά τα συνδεσα βιαστικά για να χω PC....και πάραυτα η διαφορά με την καλωδιοκατασταση που επικρατούσε πριν με το 900 ειναι τερατώδης :P

Προσεχώς που θα τα συμμαζέψω θα προσθέσω και 2 πάνω ανεμιστήρες, απλά σκέφτομαι να βγάλω off τον πλαϊνό, γιατι θα πηξουμε στην σκόνη. 

post-48616-0-19267400-1357807479_thumb.jpg

Δηλαδη τωρα το εχεις εκτος case?

φιλική συμβουλη : μην το εχεις πανω στο τροφοδοτικο ζεσταινεται αδικα

Όπως είπε σωστά ο Overpower σε benchtable είναι πλέον, ναι. Έχω το Cooler Master Lab.

Μια και με την νέα μου HD 4850

Retro Lovin'

post-218689-0-57764700-1357810530_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...