johnnyman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αυτο με τους σκληρους αναποδα παραπαει ομως ειπαμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 @johnny Από θόρυβο πώς τα πάνε οι 3x sp120; Έχουν αισθητή διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι το δεσιμο απο eshop εφοσον δε προκαλουνται βλαβες. Δε γινεται να εχεις την απαιτηση να σου κανουν cable managment ή να κατσουν 2 ωρες πανω απο το pc ωστε να βγει "πιο σωστο". :) Τα εχουμε πει, το eshop πλεον ειναι για τα μπαζα στην εξυπηρετηση αλλα ας μην υπερβαλουμε, φανταζομαι απο οποιοδηποτε καταστημα και αν περναμε δεμενο pc καπως ετσι θα ερχοταν. Ντάξει, όταν τους δίνεις τόσα λεφτά κάποια πράγματα πρέπει να τα σέβονται πάντως, τέτοιο τσουβάλιασμα το κάνει & η γιαγιά μου. Και το κουτί χάνει το νόημά του έτσι, όπως τα 'χουν στοιβάξει μπροστά και λαμαρινόκουτο να 'παιρνε των 20-25 ευρώ χωρίς δυνατότητες διαχείρισης δε θα 'χε καμιά διαφορά. Κάποιος που δεν ξέρει & εμπιστεύεται ένα κατάστημα περιμένει τουλάχιστον ένα στοιχειώδες cable management. @johnyman, btw κουκλίστικο το κουτάκι & πολύ καλή δουλειά στο εσωτερικό. Το air 540 είναι λατρεία, αν έφτιαχνα σύστημα τώρα αυτό θα έπαιρνα. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ντάξει, όταν τους δίνεις τόσα λεφτά κάποια πράγματα πρέπει να τα σέβονται πάντως, τέτοιο τσουβάλιασμα το κάνει & η γιαγιά μου. Και το κουτί χάνει το νόημά του έτσι, όπως τα 'χουν στοιβάξει μπροστά και λαμαρινόκουτο να 'παιρνε των 20-25 ευρώ χωρίς δυνατότητες διαχείρισης δε θα 'χε καμιά διαφορά. Κάποιος που δεν ξέρει & εμπιστεύεται ένα κατάστημα περιμένει τουλάχιστον ένα στοιχειώδες cable management. @johnyman, btw κουκλίστικο το κουτάκι & πολύ καλή δουλειά στο εσωτερικό. Το air 540 είναι λατρεία, αν έφτιαχνα σύστημα τώρα αυτό θα έπαιρνα. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως. Η συναρμολογιση γινεται τσαμπα και αν νομιζεις οτι δε θα στο κανουν καλα, το κανεις μονος σου. Δε προσπαθω να τους δικαιολογησω αλλα μη το παρατραβαμε...Απο την αλλη το hardware δεν ειναι τοσο ευαισθητο για να πονεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 @johnny Από θόρυβο πώς τα πάνε οι 3x sp120; Έχουν αισθητή διαφορά; κοιτα να δεις.τα στοκ που ειχε πριν τα ετρεχα κατευθειαν απο την μητρικη στις 850 στροφες γιατι μετα κανανε θορυβο και ειμαι τυπος του αθορυβου οποτε παραπανω δεν μπορω.τωρα με τα 3 sp120 τα τρεχω περιπου στις 1100 στροφες το καθενα αλλα απο θορυβο ειναι σχεδον ιδια οσο μπορει και λιγο περισσοτερο απο τα 2 στοκ στις 850 στροφες.οποτε ειναι πολυ καλα πιστευω!παντως με ριξανε 3-4 βαθμους στον cpu και 2-3 στην gpu στο Idle.στο load ειναι λιγο παραπανω. Ντάξει, όταν τους δίνεις τόσα λεφτά κάποια πράγματα πρέπει να τα σέβονται πάντως, τέτοιο τσουβάλιασμα το κάνει & η γιαγιά μου. Και το κουτί χάνει το νόημά του έτσι, όπως τα 'χουν στοιβάξει μπροστά και λαμαρινόκουτο να 'παιρνε των 20-25 ευρώ χωρίς δυνατότητες διαχείρισης δε θα 'χε καμιά διαφορά. Κάποιος που δεν ξέρει & εμπιστεύεται ένα κατάστημα περιμένει τουλάχιστον ένα στοιχειώδες cable management. @johnyman, btw κουκλίστικο το κουτάκι & πολύ καλή δουλειά στο εσωτερικό. Το air 540 είναι λατρεία, αν έφτιαχνα σύστημα τώρα αυτό θα έπαιρνα. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως. ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα!! οντως πολυ ωραιο το κουτι και δεν το μετανιωσα καθολου που το πηρα!!οσο για το εσωτερικο δεν χρειαζεται πολυ κοπο να γινει ωραιο γιατι απο πισω εχει απλετο χωρο για τα καλωδια οπως βλεπεις!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 edit:Μερικες φωτος ακομα!!o controller εδεσε απιστευτα με το κουτι θαρρεις ειναι ενσωματωμενος Από την άλλη το DVD όρθιο χαλάει την εικόνα. Στην θέση σου θα το έκανα stealth ή θα προσπαθούσα να σβήσω τουλ. τις επιγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν το βγάζει καλύτερα εντελώς; Εγώ ακόμα να πάρω και δε με βλέπω να παίρνω ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Από την άλλη το DVD όρθιο χαλάει την εικόνα. Στην θέση σου θα το έκανα stealth ή θα προσπαθούσα να σβήσω τουλ. τις επιγραφές. δικιο εχεις οντως αλλα πως μπορω να το κανω stealth η να σβησω τα γραμματα που εχει πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 δικιο εχεις οντως αλλα πως μπορω να το κανω stealth η να σβησω τα γραμματα που εχει πανω? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jaNvqDgzv_s Αν θες να "σβήσεις" τις επιγραφές στο dvd μπορείς ή να το βάψεις με κάποιο ματ χρώμα (στο ύφος του 540) ή να βάλεις κάποιο carbon αυτοκόλλητο. Μια λύση ακόμα είναι αν έχεις τίποτα αυτοκόλλητα από hardware (intel-corsair-amd κτλ) να τα βάλεις (και να καλύψεις) τις επιγραφές του DVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ytsestef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να ποσταρω κι εγω με τη σειρα μου το custom-υδροψυκτο PC μου (danik PC) Tower: Intel i7 2700K @ 4.6GHz OC ASRock Z77 Extreme 6 16GB Corsair Vengeance Gold 1600MHz 2x Palit GTX670 SLI @ 1.24GHz OC / 7Gbps MEM OC 2x Samsung 840 Pro 128GB @ Raid 0 Seagate Barracuda 2TB Corsair Carbide 540 Air Hiper Type R II 880W Peripherals: Crossover 27Q 27" IPS 1440p Das Keyboard Ultimate Razer Imperator Razer Sabretooth Elite Custom Watercooling: XSPC Dual Bay Reservoir EKWB D5 Laing Pump 2x AlphaCool 240mm / 45mm Radiators 5x Gentle Typhoon AP14 fans 2x EKWB GTX670 Waterblocks (Acetal & Nickel) w/ Backplates & CSQ SLI Bridge XSPC Raystorm CPU Waterblock 13/10 Alphacool Fittings Γενικη εμπροσθια (η μοναδικη φωτογραφια με το πλαϊνο πανελ τοποθετημενο, αργοτερα το εβγαλα για να αποφυγω τις ανακλασεις): Γενικη πλαϊνη: Γενικη οπισθια: Ψυγειο οροφης (εξαγωγη push): Μπροστινο ψυγειο (εισαγωγη push) CPU Waterblock: GPU Waterblocks & Bridge: Λεπτομερεια ρακορ: Gentle typhoons: Cable Management: Reservoir: Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2013 από ytsestef 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος ο stef!! Καλοριζικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 τελειο φιλε του κουτι!!ευχομαι να το χαρεις!!δεν μου λες οι Gentle typhoons κανουνε δουλεια?απο θορυβο πως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ytsestef Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν χωσεις γκαζια, ειναι πολυ ησυχοι. Προφανως σε max rpm οσο να 'ναι κανουν θορυβο... Για το static pressure και το airflow που δινουν παντως κινουνται σε πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 πχ σε 1000 rpm απο θορυβο ειναι καλα?εγω εκει τα τρεχω περιπου.με αρεσει πολυ η ησυχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα σας τρόλλαρε για τα καλά. Έφαγε μπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα