nk_surfer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 @Caiden: και εγώ έτσι όπως το βλέπω το καλώδιο πιστεύω ότι φτάνει να περάσει από πίσω (ίσα ίσα μεν, αλλά πρέπει να φτάνει). Και στο δικό μου κουτί, το συγκεκριμένο καλώδιο φτάνει στο τσακ. Αν κουμπώνει στο τροφοδοτικό, ξεκούμπωσέ το από εκεί, κούμπωσε το πρώτα πάνω στη μητρική και κατόπιν στο τροφοδοτικό. Έτσι είναι λίγο πιο εύκολο. Edit: τώρα είδα ότι μόλις απάντησες πιο πάνω σχετικά με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas 99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 ναι θα το εχω στο νου μου αν και αν βαλεις μια αγγελεια εδω μεσα λογικα καποιος θα αναλαβει να στο φτιαξει....αν εισαι πειραια ξερω μαγαζι με ledοταινεις 4 ευρω το μετρο σε οτι χρωμα θες!!και στις φτιαχνει κομπλε με καλοδιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 ναι θα το εχω στο νου μου αν και αν βαλεις μια αγγελεια εδω μεσα λογικα καποιος θα αναλαβει να στο φτιαξει....αν εισαι πειραια ξερω μαγαζι με ledοταινεις 4 ευρω το μετρο σε οτι χρωμα θες!!και στις φτιαχνει κομπλε με καλοδιο!! Ledοταινίες είναι το πιο εύκολο καμμάτι γιατι θα της φτιαξω μόνος μου. Εχω βρει ήδη μαγαζί απλά πρέπει να πάω να τις πάρω κάποια στιγμη. Έχω σκεφτεί να βάλω άσπρες, στο κουτί γενικα θα κυριάρχει το μπλε και το μαύρο. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas 99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 ναιι ασπρες βαλε θα ειναι τελιο και γω ασπρες εχω και φοτειζουν ολα μεσα μην παρεις πανω απο 1,5 μετρο γιατι η ασπρη ειναι πολυ δυνατη σαν χρωμα και φοτιζει και με λιγο δυνατα και παντου εκτος και αν θες να βαλεις μπλε που θα πηγαινει πιο πολυ με τα δικα σου χρωματα!!!!και η μπλε το ιδιο δυνατη ειναι με την ασπρη και μπορει και λιγο παραπανω αλλα να ξερεις οτι η κοκκινη φεγγει ελαχιστα καμια σχεση με την ασπρη η την μπλε την ειχα παρει και ηταν τσαμπα λεφτα σαν να ειχα ανεμηστηρια με κοκκινα led ηταν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinquis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δυο που τραβηξα στα ψιλογρηγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas 99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 φιλε μπορεις να μου εξηγησεις αυτο το πραγμα πως πιανετε στη μητρικη γιατι θελω να παρω επιδη οι μνημες ειναι αρκετα ακριβες και δεν θελω να καουν απο υπρθερμανση γιατι δεν εχω αποδειξη η εγγυηση μεταχειρες τις εχω παρει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinquis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=sQitMCWxlkc Δες απο το 1:35 και μετα θα καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ελα ρε τη πέταξες επιτέλους την Η50? Nice choice Δηλαδη ειμαι απο τους τελευταιους που εχουν την h50? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη ειμαι απο τους τελευταιους που εχουν την h50? Ισως η χειροτερη αγορα που έχω κανει σε εξαρτημα η/υ μετα την 2900ΧΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 WalkerSW αλλαξε το και απο την υπογραφη COOLER: Corsair H50 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas 99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 σε ευχαριστω για το κοπο σου καταλαβα πως μπαινει και θα ψαξω να παρω και γω μια τετιαη μπορει να βρω ψυκτρες για ραμ που μπεινει υδροψυξη!!!μηπως ξερει κανεις που θα βρω ψυκτρς για τα dimmakia που να παιρνουν υφροψυξη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Για υδροψυξη σε ram θες custom υδροψυξη, δεν υπαρχει ετοιμο kit γιατι δεν υπαρχει λογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas 99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ναι με custom υδροψυξη ειμαι εγω και ψαχνω τα κυκτρακια που μπινουν στα dimmakia με υποδοχη για υδροψυξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 http://www.ekwb.com/shop/blocks/ram-blocks.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas 99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 http://www.ekwb.com/shop/blocks/ram-blocks/ek-ram-monarch-module-black-2pcs.html αυτα πιστευεται οτι ειναι καλα???θα χρειαστω 2 σετ δηλαδη 50ευρω......αξιζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα