GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 καλορίζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 να σαι καλα φιλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 βάλε και καμία καινούργια photo όταν μπορέσεις με ψηφιακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 θα βαλω σιγουρα!! να ρωτησω κατι.επειδη εχω τρεις σκληρους 3.5 τους 2 τους εβαλα μπροστα και τον 3ο τον εβαλα πισω χυμα επανω στο cage που μπαινουν οι 2.5!λετε να εχω θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες μην αγχώνεσαι για τίποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 βλεπω ειναι 7 βαθμους πιο πανω απο τους αλλους...εχεται κατι να προτεινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 πιο μπροστά δεν χωράνε καθόλου ? ή στην δεξιά μεριά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 μπροστα μπορει να μπει νομιζω αλλα πρεπει να μπει πλαγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρίξε μια δοκιμή και check θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να βάλεις ένα 80αρι ανεμιστηράκι να δεις αν κάνει τπτ, λογικά θα χωράει, απλά δεν θα έχει τέλεια στήριξη. 2 λεπτά μου πήρε η δοκιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Απ'οτι φαινεται εχεις βαλει τις 2 απο τις 4 βιδες. Καλυτερα βαλτον καπως ωστε οι βιδες να πιασουν στις απεναντι διαγωνιες θεσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έτσι πήγα να το κάνω αλλά δεν βολεύει το κυψελωτό και δεν το παίδεψα το θέμα, απλά για να το δείξω το έκανα. Σε κείνη την πλευρά δεν έχω τίποτα, μόνο τα καλώδια είναι οπότε έφυγε ήδη το ανεμιστηράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 επισης ακομα παρατηρησα οτι ο ενας απο τους wd black σε αυτον που εχω τα games οταν διαβασει και φορτωνει τωρα κατι κανει χρρρρρ στο διαβασμα ενω πριν δεν εκανε στο αλλο κουτι,ξερεται τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Συντονίζει εκεί που έχει τοποθετηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 επισης ακομα παρατηρησα οτι ο ενας απο τους wd black σε αυτον που εχω τα games οταν διαβασει και φορτωνει τωρα κατι κανει χρρρρρ στο διαβασμα ενω πριν δεν εκανε στο αλλο κουτι,ξερεται τι μπορει να φταιει? Δοκίμασε να τον πιέσεις ελαφρά, εν ώρα λειτουργίας, με το χέρι σου να δούμε αν συντονίζει ή τρίζει από τις δονήσεις του κουτιού γενικότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα