andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ok με έπεισες φιλε μην σε κουράζω άλλο αύριο το πρωί θα τους γυρίσω πάλι να πετάνε έξω σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα και απο μένα http://m.youtube.com/watch?feature=c4-feed-u&v=cGh4o8dIH-8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μαυρο με κοκκινο φωτα, σταθερη αξια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν να τα pc που χω φτιάξει ελπίζω να σας αρέσουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν να τα pc που χω φτιάξει ελπίζω να σας αρέσουν Πολύ ωραίο. Το ups είναι Turbo-x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο. Το ups είναι Turbo-x? Ναι αλλά δεν το χρησιμοποιώ μου είχε καεί και μου κάψει τότε οθόνη και αυτό ειναι το δεύτερο που μου αντικατέστησε το πλαίσιο αλλά φοβάμαι να το συνδέσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά δεν το χρησιμοποιώ μου είχε καεί και μου κάψει τότε οθόνη και αυτό ειναι το δεύτερο που μου αντικατέστησε το πλαίσιο αλλά φοβάμαι να το συνδέσω.. Καλά κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν να τα pc που χω φτιάξει ελπίζω να σας αρέσουν Το σημαντικοτερο ειναι να αρεσουν σε σενα και οχι στους αλλους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν να τα pc που χω φτιάξει ελπίζω να σας αρέσουν πολύ ωραία και η τηλεόραση μαμεί .γράψε και specs από τα πισια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παρέλαβα τον κουρσάρο χθες, ιδού μια πρώτη άποψη: Θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή με μια πιο πλήρη παρουσίαση 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλορίζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πολύ ωραία και η τηλεόραση μαμεί .γράψε και specs από τα πισια Λοιπόν θα μιλήσω για το μπλε το csx coolermaster τα βασικά I5 760 oc 3.5 και δεν νομίζω να πάω σε haswell αν δεν βγάλει η intel κανά casual 6πυρινο ξέρεις σε socket χαμηλής κατανάλωσης 8gb ram Gtx 770 4gb ram Ssd vertex 3 Τώρα αυτόν που χρησιμοποιώ Fx8350 sapphire 7950 8gb ram 840samsung ssd Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από DX12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τιποτα το ιδιαιτερο. Τα καλωδια δεν μπορουσα να τα κανω αλλιως το κουτι απο πισω δεν εχει χωρο, ειναι και φθηνο ε και τα εχωσα ολα εκει που εχει slots για drives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το elite 330 έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 332 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα