Skr1ll3x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κόλα κάπου την λάμπα να μην ειναι έτσι χύμα... Και γυρνά τους ανεμηστηρες της hydro να βγάζουν αέρα γτ έτσι όπως ειναι τώρα σε ενα μήνα θα έχει μπουκώσει το ψυγείο απο την σκόνη. Με τα καλώδια μπορεις και καλυτερα με το κουτι που έχεις. Tie wraps are your friends. Τα ειπε ολα.. +1 Για τα καλωδια οταν βρεις χρονο και ορεξη καντο.. Για τα φουρφουρια της hydro καντο αμεσα.. Ε και για την led επισης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά για σας λοιπόν γύρισα τους ανεμιστήρες τις H80i να πετάνε αέρα έξω και τους 2 που είναι στο επάνω μέρος του κουτιού να μπάζουνε είναι ένταξη τώρα???? και έχω και έναν μπροστά που μπάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα σ'ωραίος... Αν μαζέψεις και τα καλωδιάκια όπως είπαν τα παιδιά θα'σαι φουλ κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά για σας λοιπόν γύρισα τους ανεμιστήρες τις H80i να πετάνε αέρα έξω και τους 2 που είναι στο επάνω μέρος του κουτιού να μπάζουνε είναι ένταξη τώρα???? και έχω και έναν μπροστά που μπάζει Τα πανω εχουν φιλτρα? Αν οχι γυρνατα να βγαζουν γτ και ετσι θα εχεις τρομακτικο θεμα με την σκονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τα πανω εχουν φιλτρα? Αν οχι γυρνατα να βγαζουν γτ και ετσι θα εχεις τρομακτικο θεμα με την σκονη. Όχι τα πάνω δεν έχουν φίλτρα καθόλου τι να κάνω να τα γυρίσω να βγάζουν και τότε τι θα μπάζει ένα μονο και αυτό είναι χαμηλό το μπροστινό τι να κάνω μπορώ να βάλω κάποιο φίλτρο στα απάνω ας είναι και εξωτερικό αλλα που μπορώ να βρω Να βάλω 2 τέτοια θα ταιριάζουν άμα τα βιδώσω απέξω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804571 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι τα πάνω δεν έχουν φίλτρα καθόλου τι να κάνω να τα γυρίσω να βγάζουν και τότε τι θα μπάζει ένα μονο και αυτό είναι χαμηλό το μπροστινό τι να κάνω μπορώ να βάλω κάποιο φίλτρο στα απάνω ας είναι και εξωτερικό αλλα που μπορώ να βρω Να βάλω 2 τέτοια θα ταιριάζουν άμα τα βιδώσω απέξω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804571 Eαν μπροστα ειναι 200mm,οπως σου ειπε ο φιλος Walker,βαλτα να βγαζουν τα πανω.Θα εισαι μια χαρα.Στο πλαινο πανελ,δεν βλεπω να εχεις οπες,οποτε δεν θα μπαινει σκονη.Ο ζεστος αερας επανω παει κανονικα.Οποτε πρεπει να βγαινει. Εαν το κουτι μπροστα στον 200αρη,εχει ενα στοιχειωδες φιλτραρισμα,δεν θα΄χεις θεμα.Τα αλλα,απλα θα βγαζουν,αυτο που θα εισαγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Eαν μπροστα ειναι 200mm,οπως σου ειπε ο φιλος Walker,βαλτα να βγαζουν τα πανω.Θα εισαι μια χαρα.Στο πλαινο πανελ,δεν βλεπω να εχεις οπες,οποτε δεν θα μπαινει σκονη.Ο ζεστος αερας επανω παει κανονικα.Οποτε πρεπει να βγαινει. Εαν το κουτι μπροστα στον 200αρη,εχει ενα στοιχειωδες φιλτραρισμα,δεν θα΄χεις θεμα.Τα αλλα,απλα θα βγαζουν,αυτο που θα εισαγεται. Κανονικά όμως πιο είναι το σωστό??άσχετα με την περίπτωση μου τώρα που επάνω δεν έχω φίλτρα γιατί λύνεται και αυτό αγοράζοντας 2 φίλτρα ο μπροστινός είναι argos τρέχει στα 800rpm ίσος και πιο χαμηλά και θέλω να έχω μέσα στο κουτί δροσερό αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κανονικά όμως πιο είναι το σωστό??άσχετα με την περίπτωση μου τώρα που επάνω δεν έχω φίλτρα γιατί λύνεται και αυτό αγοράζοντας 2 φίλτρα ο μπροστινός είναι argos τρέχει στα 800rpm ίσος και πιο χαμηλά και θέλω να έχω μέσα στο κουτί δροσερό αέρα http://i4.photobucket.com/albums/y143/RazorBlade89/Help/Airflow-1.png Oπως εισαι με λιγα λογια,απλα τα πανω να βγαζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δικο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 http://i4.photobucket.com/albums/y143/RazorBlade89/Help/Airflow-1.png Oπως εισαι με λιγα λογια,απλα τα πανω να βγαζουν. Δες λίγο εδώ στο 3:55 αλλιώς τα λέει η corsair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Η Corsair δεν αναφερει κατι για τη σκονα ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δες λίγο εδώ στο 3:55 αλλιώς τα λέει η corsair Δες θερμοκρασιες με αυτα που λεει η corsair,και με αυτο που σου λεω.Οποια ειναι καλυτερη,κρατα το ετσι. Εγω το εχω οπως σου λεω το δικο μου. ΑΛΛΩΣΤΕ,πες μου,ποιος ανεμιστηρας στην πισω πλευρα,μπορει να βγαλει ως ποσοτητα,αυτα που δειχνει η corsair να βαζει; Θα επρεπε να εχει διαμετρο 200 βαλε!Ξερεις πολλα κουτια με 200 τουλαχιστον πισω;εμενα το cosmos ii,που ειναι τουμπανο,εχει 140.Mια λογικη σκεψη κανω. Ετσι χαλας το airflow κατα την γνωμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλαμε για πολυ μικρες διαφορες στην προταση της corsair απο αυτο που σου προτείνουμε εμεις.... Αν εχεις ορεξη να καθαριζεις το ψυγείο καθε μηνα βαλτα ετσι οπως λεει η corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλαμε για πολυ μικρες διαφορες στην προταση της corsair απο αυτο που σου προτείνουμε εμεις.... Αν εχεις ορεξη να καθαριζεις το ψυγείο καθε μηνα βαλτα ετσι οπως λεει η corsair. εντάξει τα θα βάλω και αυτά να πετάνε έξω αλλα ακόμα μια ερώτηση αν βάλω 2 φίλτρα στα πάνω ανεμιστιρια μήπως έτσι είμαι καλύτερα θα είμαι ένταξη με την σκόνη γιατί με ρώτησες αν έχω φίλτρα στην αρχή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι με φιλτρα απο σκονη θα εισαι οκ ... αλλα το να βαζεις αερα απο πανω και απο μπροστα και να βγάζεις μονο απο το ψυγειο δεν ειναι σωστο.... διοτι θα εγκλωβιζεται ο αερας εντελως μεσα στο κουτι... τα ανεμηστηρια του ψυγείου δεν θα προλαβαινουν να τον πεταξουν ολο εξω , ειδικα με ενα ψυγειο στην μεση να εμποδιζει... Μονο ο μπροστινος φτανει για να αναπνεει το συστημα.... πιο σημαντικο ειναι να διωχνεις τον ζεστο αερα εξω, Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από WalkerSW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα