NissanFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι καλυτερα πανω πιστευω...εχω και προβλημα με την σκονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σε βολευει οπως χρησιμοποιεις το ποντικι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Mε βολεύει περισσότερο από όταν ήταν κάτω το mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα λαθος διεγραψα τις φωτο του κουτιου σε αλλη ενοτητα οποτε οριστε τις ξαναπερναω. Αρχη Εξωτερικα μπροστα Εξωτερικα πισω Η μακαροναδα πισω Προς το παρων τελος και αναμενετε η καρτα γραφικων και μαλλον και μια ψυκτρα (btw τι προτεινετε ως προς την ψυκτρα?). Προς ενημερωση τα στικερ μπροστα τα εβγαλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 full tower ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το 400R ειναι. Κάθε άλλο παρά φουλ .. Το λες. MIDI ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη μου φανηκε τοσοδουλικη η μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 η κάρτα γραφικών όλα τα λεφτά.οσονούπω 290x και μια h100i,έτοιμο για bootάρισμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι απο τα ποιοτικότερα midi κουτια που μπορεις να βρεις και επισης τα μεγαλυτερα Dimensions (mm) 205 x 500 x 520mm (W x D x H) . Σε συγκριση με το προηγουμενο μου κουτι (Tt SHARK full tower) Dimension (H x W x D) 540 x 205 x 500 mm ειναι πρακτικα τα ιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα βάζω και εγώ το δικό μου ελπίζω να σας αρέσει μάζεψα λίγο τα καλώδια όσο μπορούσα βεβαια από τις προηγούμενες που είχα δημοσιεύσει έβαλα αλλα 8GB μνήμη σύνολο 16GB και άλλαξα τις λάμπες από πράσινες σε κόκκινες Βάζω και μια όπως ήταν πριν με τις πράσινες τις λάμπες να μου πείτε και την γνώμη σας να αφήσω τις κόκκινες η τις πράσινες?? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα βάζω και εγώ το δικό μου ελπίζω να σας αρέσει μάζεψα λίγο τα καλώδια όσο μπορούσα βεβαια από τις προηγούμενες που είχα δημοσιεύσει έβαλα αλλα 8GB μνήμη σύνολο 16GB και άλλαξα τις λάμπες από πράσινες σε κόκκινες Βάζω και μια όπως ήταν πριν με τις πράσινες τις λάμπες να μου πείτε και την γνώμη σας να αφήσω τις κόκκινες η τις πράσινες?? Ωραίος! Εγώ τώρα ο περίεργος θα sleevara & το λευκό καλώδιο της καθοδικής & ας μη φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 αστα να πανε..τρισαθλιο!!! :pp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 αστα να πανε..τρισαθλιο!!! :pp ΧΑΧΑΧΑΧΑ ελπίζω να trollaris φιλε μου εε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ε φυσικα,απ τα καλυτερα συστηματα στο thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα βάζω και εγώ το δικό μου ελπίζω να σας αρέσει μάζεψα λίγο τα καλώδια όσο μπορούσα βεβαια από τις προηγούμενες που είχα δημοσιεύσει έβαλα αλλα 8GB μνήμη σύνολο 16GB και άλλαξα τις λάμπες από πράσινες σε κόκκινες Βάζω και μια όπως ήταν πριν με τις πράσινες τις λάμπες να μου πείτε και την γνώμη σας να αφήσω τις κόκκινες η τις πράσινες?? Κόλα κάπου την λάμπα να μην ειναι έτσι χύμα... Και γυρνά τους ανεμηστηρες της hydro να βγάζουν αέρα γτ έτσι όπως ειναι τώρα σε ενα μήνα θα έχει μπουκώσει το ψυγείο απο την σκόνη. Με τα καλώδια μπορεις και καλυτερα με το κουτι που έχεις. Tie wraps are your friends. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα