Skr1ll3x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @ultraex ασχολεισαι με OC σωστα? Εχεις δοκιμασει χωρις τo ram cooler τι θερμοκρασιες εχεις στο cpu? Οσο να ναι χαλαει λιγο το airflow ο τροπος που ρουφαει καθετα προς την mobo. Λεω εγω τωρα μια πρωτη σκεψη που εκανα.. Ρε φουστη μου αυτες οι gigabyte το σασι τους δεν μπορουν να το φτιαξουν? Χαλαει ολη την εικονα του κουτιου αυτη η κατηφορα που παιρνουν.. @johnnyman σε βλεπω σε τρωνε τα χερια σου, και θα την ξυλωσεις την mobo. Για την πλατη λοιπον σου πεταω 3 επιλογες. Μαυρο/μπλε/carbon. Οτιδηποτε απο αυτα τα 3 θα του δωσει αλλο δεσιμο στο ματι.. Και θα σου πεταξω και αλλη μια ιδεα bonus που αν δεν εχεις θεμα οικονομικο (δεν ειναι κατι ακριβο αλλα οk). Ξυλωμα το plexi με τις 4 θεσεις για ανεμιστηρες απο το πλαινο παραθυρο. Ξυλωμα επισης και το mesh κομματι (γρυλιες) που εχει το πλαινο μπροστα απο τα hdd cages. Παιρνεις οπως ειναι το πλαινο πας σε ενα μαστορα και του λες να σου κοψει σε αυτες τις διαστασεις 2 κομματια πλεξι του μισου ποντου (ή και μικροτερο). Στη θεση που ειναι το plexi για τους ανεμιστηρες εχει ηδη τρυπες, οποτε σου κανει ο μαστορας αναλογες τρυπες και το βιδωνεις πανω. Το μπροστινο κομματι επειδη ειναι μικρο, παιρνεις ταινια διπλης οψεως, την κοτσαρεις περιμετρικα εσωτερικα του πλαινου και κολλας πανω το κομματι plexi. Ετσι και θα φαινεται πολυ καλυτερα το εσωτερικο του κουτιου, και ο φωτισμος και θα σαι και μουρατος.. 2 ιδεες πεταξα, αν πιστευεις οτι ειναι εφικτες τις υλοποιεις.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από Skr1ll3x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίο συνδυασμό το μπλέ με μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @ultraex ασχολεισαι με OC σωστα? Εχεις δοκιμασει χωρις τo ram cooler τι θερμοκρασιες εχεις στο cpu? Οσο να ναι χαλαει λιγο το airflow ο τροπος που ρουφαει καθετα προς την mobo. Δεν είναι ram cooler, η γομαρόψυκτρα του cpu είναι (prolimatech genesis ,αν δε κάνω λάθος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @ultraex2003 thx για την συμπαράσταση, είπαμε άμα δεν γέρνει η GPU δε λέει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι ram cooler, η γομαρόψυκτρα του cpu είναι (prolimatech genesis ,αν δε κάνω λάθος) wtf is dat dude? Δεν το χε παρει το ματι μου πουθενα αυτο το κατασκευασμα. Wait a sec.. Η λογικη τους ηταν να βαλουν την μια πλευρα της ψυχτρας πανω απο τις ram ωστε το ενα φουρφουρι να δινει αερα και στις ram? Wtf? Κουλο τελειως.. Χαλανε το flow (ρουφωντας απ' αυτο) για το τιποτα εν ολιγης καθως και οι ram δεν ψυχονται αμεσα οποτε no point.. Τhnx asx για την απαντηση, δεν γνωριζα οτι υπηρχε τετοια ψυχτρα.. Ισως να ειμαι και λαθος, καθως για να βγαλαν στην παραγωγη κατι τετοιο θα περασαν καποιες δοκιμες αποδοσης, αλλα δεν στεκει η ιδεα της prolimatech.. Imho παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ας ρίξω και γώ τις δικές μου 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ας κλειδωθεί, τί να δείξουμε τώρα εμείς μετά από αυτό; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαααααααχαχαχαχαχαχα!!περα απο την πλακα πολυ ωραιο το κουτι σου φιλε μου!να το χαιρεσαι!καμια φωτο πιο φωτεινη δεν εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 χεχε εδώ μέσα υπάρχουν καλλιτέχνες τι να πω και γω, θα βγάλω καμία με το φώς της μέρας γιατί παιδευόμουν με τις λάμπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικα απιστευτο το κουτακι σου kanaks μπραβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πο πο μαμάει! Μπράβο! Μου θύμισε το επίσης γαμάτο Site: Animus project κάποιου συμφορουμίτη από εδώ μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πο πο μαμάει! Μπράβο! Μου θύμισε το επίσης γαμάτο Site: Animus project κάποιου συμφορουμίτη από εδώ μέσα. Ο Μάνος είναι το παράδειγμα μου και η βοήθεια μου σε ότι χρειάστηκα, περιμένουμε τώρα το επόμενο project του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε kanaks γτ με γ@μας πρωι πρωι κ ειμαι στο μαγαζι.. Πρωτον ντροπη σου που εχεις το 600Τ Silver.. Δευτερον ντροπη για το μεταλλικο bcp στην vga.. Ντροπη για τη δεξαμενη που θυμιζει DNA.. Ντροπη για την υδροψυξη γενικοτερα.. Θα πρεπε να ντρεπεσαι φιλε μου! Αισχος! ΜΑΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕ γιατι θα τραβηξω τα μαλλια μου (?!?) Εδω οι κυριοι εχουν ανεβασει πανυψηλα τον πηχυ με τα νερα που τους προτεινεις! Πρεπει να δειξουμε πως γινεται με τα muscle μωρα της παλιας σχολης του αερα! @ kanaks ελπιζω να καταλαβες οτι αστιευομαι και οτι ειναι αξιοθαυμαστη η δουλεια που εχεις κανει ετσι? Ετοιμαζεται [Official Club] - Graphite Series γιατι εχουμε μαζευτει πολλοι κυριοι! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2013 από Skr1ll3x 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καταπληκτικη δουλεια εκανες..μπραβο!!! Μια ματια και στο δικο μου...ειναι στο 1ο σταδιο.... ΠΡΩΙ. ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραιος ο συνδιασμος ασπρο-μαυρο.. Του Cosmos η γουνα σηκωνει απειρα ραμματα, οποτε ράψε ελευθερα! Θα σε πειραζε να μοιραστεις τα επομενα σταδια? Εστω και σαν ιδεες τι σκεφτεσαι να κανεις, να δημιουργησει η φαντασια μας την συνεχεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα