NissanFan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα...αλλα λογω του μικρού γραφείου αναγκαστικά κατέβασα το πληκτρολόγιο στο συρτάρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ορίστε και ο κύβος με λίγο εσωτερίκο ledo φωτισμό!! Σημείωση ότι το έχω τέρμα χαμηλά το φως στις φώτο αλλιώς είναι δυνατό!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το κουτακι σηκωνει τρελες μοντες!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το κουτακι σηκωνει τρελες μοντες!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ειδα τωρα αυτο το κουτι της corsair και τρελαθηκα...αστα να πανε.τελειο το κουτι,ισα που ψηνομαι να το παρω!!! χαχαχχαχα.το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει dust filters για Psu και στους Hdd απο κατω και οτι περνει μονο δυο 3.5'' σκληρους!εγω εχω τρεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλοοο! Μπραβο σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα το τελείωσα 2-3 πραγματάκια ακόμα και θα είναι κομπλέ! Φτιαξε λιγο τα καλωδια βρε.... κριμα σε τετοιο κουτι να ειναι ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά που δείχνεις είναι πολύ χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Να 'μαι και εγώ σε μαι πρώτη προσπάθεια μαζέματος των καλωδίων.. με κουτι όμως από το 2005!! αντε και λίγο συμμάζεμα ακόμα και ιδού... πιστεύω δεν παίρνει κάτι άλλο τα επόμενα όταν καταφέρω να πάρω άλλο κουτί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μερικες νεες φωτος σχεδον τελειωμενο!!Μονο η πλατη ειναι μεσα πορτοκαλι αλλα δεν φενεται καθολου ασχημα.θα δουμε αμα την κανω και αυτη μαυρη!! edit:μερικες φωτος ακομα! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από johnnyman 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίο το εσωτερικό.κόσμημα η lighthing boost edition 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Σας αρεσουν???...να τα παραγγειλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια τα πρασινα, αλλα λιγο αλμυρη η τιμη τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 δυστυχως...αλλα ειναι ιδια τιμη με τα μαυρα απο το eworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 να βαλω και εγω μερικες φωτο!! μετα απο αλλαγη καρτας(gpu) μερικες αλλαγες και ενα ψιλοsleeve !! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα