johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καμια σχεση ετσι με το μπλε ειδικα απο κοντα!!τωρα σκεφτομαι μηπως καλυψω την μεσα επιφανεια με carbon fiber!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ωωω...τρελαινομαι για carbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως βλεπεις σε μια προηγουμενη φωτο και η πλατη ειναι πορτοκαλι αλλα με carbon fiber επανω θα δειξει τελεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως βλεπεις σε μια προηγουμενη φωτο και η πλατη ειναι πορτοκαλι αλλα με carbon fiber επανω θα δειξει τελεια!!! Do it οπως σου ειπα και στο γειτονικο φορουμ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ωωω!!καλος τον φιλο!!! ετσι σκεφτομαι,να δω ομως πρωτα αμα με φτασει αυτο το carbon που εχω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα το τελείωσα 2-3 πραγματάκια ακόμα και θα είναι κομπλέ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 πω πω μπραβο φιλε μου πολυ ωραιο το κουτι και ο συνδιασμος ασπρο με μπλε τελειος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 πω πω μπραβο φιλε μου πολυ ωραιο το κουτι και ο συνδιασμος ασπρο με μπλε τελειος!!! Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκο μου , τώρα περιμένω ένα κόψω όλη την πόρτα και να έχει μόνο τζάμι ) !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκο μου , τώρα περιμένω ένα κόψω όλη την πόρτα και να έχει μόνο τζάμι ) !!! χμμ προσωπικά δε θα το έκανα. Μαρέσει έτσι όπως το έχεις. Εξάλλου εκεί που είναι το τζάμι έχει πράγμα να δεις. Πιο πέρα δεν βλέπεις κάτι ενδιαφέρον αλλά οκ αυτή ειναι η γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι οπως ειναι πιστευω το κανει πιο ιδιαιτερο αλλα εσυ ξερεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω 2 πόρτες για αυτό το κουτί αυτή που έχω τώρα είναι η 100% σίγουρη , η άλλη αν βγει ωραίο δεν θα χαλάσω αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω 2 πόρτες για αυτό το κουτί αυτή που έχω τώρα είναι η 100% σίγουρη , η άλλη αν βγει ωραίο δεν θα χαλάσω αυτή Γιατι δεν βγαζεις το δευτερο hdd case αφου δεν το χρησιμοποιεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι δεν βγαζεις το δευτερο hdd case αφου δεν το χρησιμοποιεις? Το κρατάω για την ώρα , λογικά αν καταφέρω και βγεί κάτι καλό από το κόψιμο , θα βάλω 2 ανεμιστήρες κάτω από τους σκληρούς θα κόψω το σίδερο και θα βγάλω το 1 case , και θα βάλω 2 ανεμιστήρες..Τώρα δεν θέλω να βάλω hydro στην gpu γιατί είναι πάρα πολύ όμορφη θα δείξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα το τελείωσα 2-3 πραγματάκια ακόμα και θα είναι κομπλέ! Εμείς τα είπαμε και στο άλλο topic...αα έχουμε τα ίδια ηχεία..τωρα το παρατήρησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εμείς τα είπαμε και στο άλλο topic...αα έχουμε τα ίδια ηχεία..τωρα το παρατήρησα , Αρκετά καλά για την τιμή τους αδελφέ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα