konpat Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ω ναι multirama και μετά από μία ωραία στιγμιαία πτώση τάσης το 2009 το μόνο που έμεινε είναι το κουτί και το dvd-rw εξού και η καλωδιοταινία ακόμα για αυτό δεν παίρνει καλώδιο sata ολα τα άλλα τα είχα αλλάξει Το έχω κι εγώ και το μόνο που δουλευεί από αυτό το σύστημα είναι (υποθέτω) ο cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μετα απο πολυ κοπο να βρω μπλε led αλλαξα τα 2 πορτοκαλι led που ειχε πανω και εβαλα μπλε κ το πορτοκαλι το εβαλα στο σημερα xpredator.για καποιο λογο τα ασπρα ledakia δεν αναβανε στα καλωδια που ηταν τα πορτοκαλι..απο κατω απο τα μπλε αναβει ασπρο οταν φορτωνει ο σκληρος.η μια η φωτο με τα πορτοκαλι ηταν πως ηταν πριν. edit:μολις αλλαξα και τα led του μπροστινου fan που ειναι κατω! edit:επισης αλλαξα κ τον ελικα του ανεμιστηρα με ενα μαυρο που ειχα για να μην πορτοκαλιζι ο φωτισμος του!! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2013 από johnnyman 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο με το μπλε, αλλα νομίζω πως εκεί που γράφει xpredator και το έκανες πορτοκαλί, θα ήταν πιο ωραίο κόκκινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εκείπου γγράφει x-predator το έκανα άσπρο τώρα και δείχνει πολύ ωραίο . εδώ και λίγες ώρες δεν ξέρω τι φταίει και η ενσωματωμένη κάρτα wiki έχει ρίξει 2 κουτάκια του σήμα και γενικά κάνει ότι να ναι.... Έχω ανοίξει θέμα στις μητρικές εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ειπα να το καθαρισω λιγο απο σκονες και να ξανασυμαζεψω τη μακαροναδα. Ακουω σχολια-γνωμες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα Veider,αν και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή βλεπω λαθος την φωτογραφια αλλα σαν να μου φενεται οτι η καρτα λιγο πεφτει προς τα πλαγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα Veider,αν και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή βλεπω λαθος την φωτογραφια αλλα σαν να μου φενεται οτι η καρτα λιγο πεφτει προς τα πλαγια Μη μου βαζεις ιδεες νυχτιατικα και παω να βαλω αλφάδι!! Δεν νομιζω, μαλλον η φωτο σε ξεγελαει, αλλα ευχαριστω παντως θα το τσεκαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σε τσιγκλάω, ρεϊ Ναι μωρέ δεν παρεξηγήθηκα χαβαλέ κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το τελικο αποτελεσμα στο πανελ επανω!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη θελω και εγω να κανω κατι παρομοιο τα λεντακια που αλλαξες ειναι τα κλασσικα ή εχουν καμια ιδιαιτεροτητα (τασεις κτλ)? Ενα λινκ απο το μαγαζι που τα πηρες θα ηταν σωτηριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 απο εδω τα πηρα φιλε μου!απιστευτα εξηπηρετικοι!3mm πηρα εγω!απο τασεις και τετοια δν ξερω http://www.neoniordanis.gr/default.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά εδώ είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω ναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο εγινε...αλλα και με το πορτοκαλι μου αρεσε..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα