Skr1ll3x Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα μεταξυ μας τωρα, τα υπολοιπα καλωδια απο πισω τι τα κανες? Τακτοποιημενος, περιποιημενος, gentleman! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι είναι modular το τροφοδοτικό Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα μεταξυ μας τωρα, τα υπολοιπα καλωδια απο πισω τι τα κανες? Τακτοποιημενος, περιποιημενος, gentleman! Το τι περασα για να μπορεσω να τα φτιαξω απο πισω με αυτο το κουτι δεν λεγεται!!Για αυτο πηρα και modular αλλα την εφαγα τελικα! Κάτι μου λέει ότι είναι modular το τροφοδοτικό Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Ναι οντως modular ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) οριστε φοτο και απο το δικο μου ακομα δεν εβαλα την καρτα γραφικων γιατι περιμενω και δευτερη για sli http://postimg.org/gallery/3a0ju9aq/ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από Dinosfan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οριστε φοτο και απο το δικο μου ακομα δεν εβαλα την καρτα γραφικων γιατι περιμενω και δευτερη για sli http://postimg.org/gallery/3a0ju9aq/82aeedf9/ respect!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οριστε φοτο και απο το δικο μου ακομα δεν εβαλα την καρτα γραφικων γιατι περιμενω και δευτερη για sli http://postimg.org/gallery/3a0ju9aq/82aeedf9/ Ωραίος!!!! Τα clusters τι λένε? απο θόρυβο και θερμοκρασίες(αν έτυχε να τα δοκιμάσεις με αλλα fan)? ειναι 120mm,τα advance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οριστε φοτο και απο το δικο μου ακομα δεν εβαλα την καρτα γραφικων γιατι περιμενω και δευτερη για sli http://postimg.org/gallery/3a0ju9aq/82aeedf9/ Πολυ ωραιο το κουτι σου, μπραβο. Μια ερωτηση. Λογικα εχεις βαλει ledοταινια για τον φωτισμο ετσι? Ποσες εχεις βαλει και σε ποια σημεια μεσα στο κουτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πανεμορφο το κουτακι σου dinosfan. Ακριβως στα γουστα τα δικα μου στα χρωματα μπλε με ασπρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 να βάλω και εγώ την μακαρονάδα που κρύβεται από την πίσω μεριά του κουτιού μου. και μια σημερινή μιας και το άνοιξα για καθάρισμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τον ανεμιστηρα της οροφης τον εχεις intake η exhaust? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 exhaust είναι. η επόμενη αλλαγή που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω τους ανεμιστήρες, που ακόμα δεν έχω καταλήξει σε τι να πάω,σίγουρα πάνω θα μπούν 2 120 μπροστά όμως παραμένει ο 200 και εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.. κλείνω προς corsair για τους 120 για τον 200 δεν ξέρω. να sleevaro όλα τα καλώδια,κρυφός φωτισμός και ένα πλέξει για το πλάι. σαν πρώτη φάση και έπεται συνέχεια. όποια ιδέα/παρατήρηση δεκτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε να τον γυρισεις Intake.η εαν τον αφησεις σαν exhaust,εχει χωρο να μετακινηθει τερμα πισω προς τον αλλον που βγαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 όχι δεν το έχω δοκιμάσει. πίσω δεν γίνετε να πάει γιατί μετά μικραίνει το πλαίσιο και μπαίνει μονο 120 γιαυτο και θέλω να τον βγάλω τελείως τον 200 και να βάλω δυο 120. το σκεπτικό σου πιο είναι όμως? γιατί να τον δοκιμάσω σαν intake? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 2 ledo ταινίες εβαλα αγορασμενες απο IKEA εχουν τοποθετηθει οπως βλεπεις το pc στην πανω και στην κατω καλυπτρα οι ανεμηστες κανουν λιγη φασαρια αλλα δεν με νοιαζει τοσο... τους συγκεκριμένους τους πηρα γιατι ειναι ασπροι και εχεις την δυνατοτητα να αναβοσβήνεις τα φωτα εχουν καλη θερμοκρασία αν και εχουν λιγες στροφες...σκοπευω να παρω τους noise blocker nb-eloop bionic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SokinLyg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 όχι δεν το έχω δοκιμάσει. πίσω δεν γίνετε να πάει γιατί μετά μικραίνει το πλαίσιο και μπαίνει μονο 120 γιαυτο και θέλω να τον βγάλω τελείως τον 200 και να βάλω δυο 120. το σκεπτικό σου πιο είναι όμως? γιατί να τον δοκιμάσω σαν intake? Αν τον βάλεις intake θα τροφοδοτεί κατευθείαν τον επεξεργαστή με κρύο αέρα αλλά νομίζω ο 200 δεν κάνει γι αυτή την δουλειά. Αν όμως βάλεις δύο 120 μπόρείς να βάλεις τον έναν intake και τον άλλο exhaust. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα