Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε

μεγειες! χρονια ειχα να δω σοβαρο κουτι απο την corsair

ευχαριστω πολυ αδερφε,  νομιζω εκανε αντιγραφη το Lancool 207 με αρκετες παραμετροποιησεις , βεβαια ειναι γνωστο οτι ειναι φαρμακειο η Corsair και το καθε εξτρα για το κουτι θα το πληρωνεις χρυσο . Τον Μαιο θα ασχοληθω μαζι του, δεν ξερω αν θα του βαλω την Corsair Nautilus 360 RS Black η αεροψυξη Deepcool ΑΚ620 Zero Dark .καθολου RGB βεβαια ,δυστυχως η Artic iii 360 δεν μπαινει ουτε στο πλαι .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

ευχαριστω πολυ αδερφε,  νομιζω εκανε αντιγραφη το Lancool 207 με αρκετες παραμετροποιησεις , βεβαια ειναι γνωστο οτι ειναι φαρμακειο η Corsair και το καθε εξτρα για το κουτι θα το πληρωνεις χρυσο . Τον Μαιο θα ασχοληθω μαζι του, δεν ξερω αν θα του βαλω την Corsair Nautilus 360 RS Black η αεροψυξη Deepcool ΑΚ620 Zero Dark .καθολου RGB βεβαια ,δυστυχως η Artic iii 360 δεν μπαινει ουτε στο πλαι .

Με zero rgb θα ειναι πολυ ωραιο πιστευω. Κριμα που δεν μπαινει η Artic iii 360

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο μαλλον με το θεμα αλλα ψαχνω ανεμιστηρα Lian Li 140 μαυρο.

Αυτον που εχουν μεσα τα κουτια γιατι εσπασα μια φτερωτη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ασχετο μαλλον με το θεμα αλλα ψαχνω ανεμιστηρα Lian Li 140 μαυρο.

Αυτον που εχουν μεσα τα κουτια γιατι εσπασα μια φτερωτη.

δύσκολο να βρεις ίδιο  εκτός αν πάρεις RGB σετ η κατευθείαν μέσω της Lian Li, για πιο κουτί συγκεκριμένα ψάχνεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

δύσκολο να βρεις ίδιο  εκτός αν πάρεις RGB σετ η κατευθείαν μέσω της Lian Li, για πιο κουτί συγκεκριμένα ψάχνεις?

O11 Air δεν θελω να βαλω rgb αλλιως θα αγοραζα της Arctic αφου εχω την 280 ARGB υδροψυξη.

Ελεγα μηπως κανενας εχει βαλει rgb και του περισευει ενας οχι τζαμπα φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

O11 Air δεν θελω να βαλω rgb αλλιως θα αγοραζα της Arctic αφου εχω την 280 ARGB υδροψυξη.

Ελεγα μηπως κανενας εχει βαλει rgb και του περισευει ενας οχι τζαμπα φυσικα.

Βάλε της Artic εμπρός 2 P140 PST εναλλακτικά μιας και είναι και στατικής πίεσης και πολύ ήσυχοι .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Βάλε της Artic εμπρός 2 P140 PST εναλλακτικά μιας και είναι και στατικής πίεσης και πολύ ήσυχοι .

Εχω αυτη την υδροψυξη μπροστα.

Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB

Το κουτι απο την εταιρια εχει 2Χ140 και 1Χ120 αλλα ειχα παρει απο εναν εδω ακομα 2Χ140 και ετσι ειχα την υδροψυξη μπροστα τον 120 πισω και πανω κατω τους 140αρηδες.

Στο καθαρισμα εσπασε μια φτερωτη απο τους κατω.

IMG_20240210_170344.jpg.62ef8737e6792477

Βρηκα παλια φωτο απο το κουτι μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω αυτη την υδροψυξη μπροστα.

Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB

Το κουτι απο την εταιρια εχει 2Χ140 και 1Χ120 αλλα ειχα παρει απο εναν εδω ακομα 2Χ140 και ετσι ειχα την υδροψυξη μπροστα τον 120 πισω και πανω κατω τους 140αρηδες.

Στο καθαρισμα εσπασε μια φτερωτη απο τους κατω.

IMG_20240210_170344.jpg.62ef8737e6792477

Βρηκα παλια φωτο απο το κουτι μου.

Βρε αδερφέ το ίδιο πράγμα είναι,το ξέρω το κουτί έχω ανεβάσει ποίο παλιά φωτογραφία με 280 εμπρός και 240 Artic στο πλάι σε άσπρο και μαύρο,  πρέπει να βάλεις Lian Li? Στο ξαναγράφω στατικής πίεσης ανεμιστήρες θέλει το συγκεκριμένο κουτί βάλε τους 2 Artic κάτω ,θες να το πουλήσεις και θες το μαμισιο φαν?Ο ίδιος ανεμιστήρας δεν παίζει πουθενά ,μόνο μέσω Lian Li , μια φορά βρήκες δεν παίζει να βρεις δεύτερη, ξέρω δεν θα είναι όλοι Lian Li αλλά είναι αυτό που είναι.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Βρε αδερφέ το ίδιο πράγμα είναι,το ξέρω το κουτί έχω ανεβάσει ποίο παλιά φωτογραφία με 280 εμπρός και 240 Artic στο πλάι σε άσπρο και μαύρο,  πρέπει να βάλεις Lian Li? Στο ξαναγράφω στατικής πίεσης ανεμιστήρες θέλει το συγκεκριμένο κουτί βάλε τους 2 Artic κάτω ,θες να το πουλήσεις και θες το μαμισιο φαν?Ο ίδιος ανεμιστήρας δεν παίζει πουθενά ,μόνο μέσω Lian Li , μια φορά βρήκες δεν παίζει να βρεις δεύτερη, ξέρω δεν θα είναι όλοι Lian Li αλλά είναι αυτό που είναι.

Οχι απλα επειδη εναν ανεμιστηρα ψαχνω για αυτο το ειπα, δεν με αποσχολει αν ειναι ολοι ιδιοι αν ηθελα ολους ιδιους θα αγοραζα και υδροψυξη lian li

Μαλλον θα παρω 4 απο αυτους γιατι θελει τριγωνα καλαντα τον υπολογιστη ο μικρος.

https://www.skroutz.gr/s/32883457/Arctic-P14-PWM-PST-A-RGB-0dB-Case-Fan-140mm-me-Syndesi-4-Pin.html

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

εμένα λέει 😅

Σωστά αλλά άμα περάσεις τα 50 δεν θυμάσαι αν έφαγες το μεσημέρι και πεινας.🤣

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Haha 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Σωστά αλλά άμα περάσεις τα 50 δεν θυμάμαι αν έφαγες το μεσημέρι και πεινας.🤣

Υγεια πανω απολα. ολα τα αλλα ειναι ναχουμε να λεμε και να γελαμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...