kwstasps Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Όποιο χρώμα κ να βάλω για κάποιο λόγο στο μώβ καταλήγω... 11
Grisos Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, dalain είπε Και ναι η 9070xt βρήκε το σπίτι της!!! Ω να σου γα^%$σω! 1
mandragoraSCR Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αυτο δεν ειναι απλα σπιτι. Ειναι σπιταρόνα! Επεξ/σία 31 Μαρτίου από mandragoraSCR 2
Δημοφιλής ανάρτηση ksaderfoss Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας όλους! Με την ευκαιρία της ετήσιας συντηρισης ενος απο τα Top pc μου ειπα να μοιραστω μαζι σας μερικες φωτο απο το project Zeus, το οποιο φοραει ακομα τον τοτε τοπ cpu 10900k και την τοτε τοπ Gpu 3090! Στα οποια φυσικα δεν εχει γινει καποιο upgrade καθως του οτι εκτος οτι καλυπτουν την καθε μας αναγκη ακομα παρα πολυ ανετα δε θελουμε να αποχωριστουμε την μητρικη (ROG Maximus XIII Extreme Glacial Z590) κυριως για το ποσο ομορφα εχει δεσει πανω της η χειροποιητη γκραβούρα της μαχης των Τιτάνων! Eλπιζω να σας αρεσε , περισσοτερες φωτο εδω https://photos.app.goo.gl/ZgX5JhA87Sj3Bb9m6 Kαλο Σαββατοκύριακο σε ολους! Επεξ/σία 5 Απριλίου από ksaderfoss 30
mandragoraSCR Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου @ksaderfoss αυτο δεν ειναι pc ειναι εργο τεχνης. ελπιζω καποια στιγμη να μπει σε μουσειο για να εχουν πολλοι την ευκαιρια να το δουν και απο κοντα 1
ksaderfoss Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 7 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε @ksaderfoss αυτο δεν ειναι pc ειναι εργο τεχνης. ελπιζω καποια στιγμη να μπει σε μουσειο για να εχουν πολλοι την ευκαιρια να το δουν και απο κοντα Χεχε Να σαι καλά φίλε μου η αλήθεια είναι ότι κάποια πρότζεκτ σαν αυτό δεν είναι για να λυθουν ποτέ , οπότε θα συντηρώ αυτούσια 1
ksaderfoss Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 9 ώρες πριν, spi79 είπε @ksaderfossΤουλάχιστον επικό!! ❤️ 1
_Petros_ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:26 μμ (επεξεργασμένο) πολυ μερακλης ο ξαδερφοςς 💪 (not final) build: https://streamable.com/fmzyl9 Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:55 μμ από _Petros_ 2
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν το έχω με την φωτογράφηση αλλά anw. Κουταρα το Lian Li, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά από μεριάς σου για να δείχνει όμορφο. Ίσως το πιο εύκολο κουτί που έχω στήσει ever, με απίστευτο χωρο για cable management. Μοναδικό παράπονο, θα ήθελα να βγαίνει και το μπροστά tempered glass. Πιο πολύ για το καθάρισμα το αναφέρω. Enjoy. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Alex21121988 6
dalain Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Για μενα η Lian Li ειναι η κορυφαία εταιρεία αυτή τη στιγμή στα κουτιά (και όχι μόνο). Πολύ όμορφο αποτέλεσμα,να το χαρείς! (το τζάμι που λες βγαίνει,απλα θέλει κάποια διαδικασία) 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα