Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ήρθαν καινούργια κουτάκια,Dan Case A3 και Lancool 207 , δίπλα έχω το 4000D οπότε δεν το λες μικρό κουτάκι το 207 όπως το παρουσιάζουν γιατί είναι λίγο μεγαλύτερο σε μάκρος . Το ΣΚ θα ασχοληθώ με το 207 και με το άλλο την άλλη εβδομάδα.

IMG_20241107_112350.jpg

• Like 7
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχει εξαιρετικό airflow το κουτάκι τόσο σε GPU όσο και σε CPU ,νομίζω το καλύτερο από αυτά που έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά .Είχα σκοπό να έβαζα το 360αρη ψυγείο, αλλά δεν χρειάζεται καν με τον 7800Χ3D επάνω .Να γράψω κάτι για όποιον το σκέφτεται να το πάρει, έχει ασυμβατότητα με τα περισσότερα fan της αγοράς,30mm πάχος είναι τα μαμισια fan.

IMG_20241108_123813.jpg

IMG_20241108_123906.jpg

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 7
Δημοσ.
Στις 7/11/2024 στις 11:31 ΠΜ, ICE-T είπε

μου ήρθαν καινούργια κουτάκια,Dan Case A3 και Lancool 207 , δίπλα έχω το 4000D οπότε δεν το λες μικρό κουτάκι το 207 όπως το παρουσιάζουν γιατί είναι λίγο μεγαλύτερο σε μάκρος . Το ΣΚ θα ασχοληθώ με το 207 και με το άλλο την άλλη εβδομάδα.

IMG_20241107_112350.jpg

Όταν στήσεις το a3 αν δε σου είναι κόπος βγάλε μερικές φωτογραφίες τη διαδικασία γιατί είδα οτι βγαίνει με ξύλινο front panel και έπαθα ζημιά :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sarandis είπε

Όταν στήσεις το a3 αν δε σου είναι κόπος βγάλε μερικές φωτογραφίες τη διαδικασία γιατί είδα οτι βγαίνει με ξύλινο front panel και έπαθα ζημιά :)

Όταν παραλάβω την μητρική, περιμένω μια msi b650m gaming plus WiFi γιατί οι gigabyte micro atx οι περισσότερες έχουν πολύ coil whine , ναι βγαίνει και με ξύλινο με +15 ευρώ έχει περάσματα για αέρα το wood front panel και έχει+2 βαθμούς καλύτερο airflow.

3 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

πολυ ωραιο και μινιμαλ. λιαν λι εγγύηση 

Αν το έβγαζε και χωρίς RGB μαύρους ανεμιστήρες θα ήταν must buy.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update!

Παρήγγειλα και πήρα αυτό τελικά.
https://nzxt.com/product/vertical-gpu-mounting-kit
Το ξέρω ακριβό αλλά πέτυχα ένα τύπο στο youtube που κάνει πολύ ωραίες παρουσιάσεις με συναρμολόγηση κουτιών και είδα ότι χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο kit στο κουτί μου. Οπότε είχα τη σιγουριά ότι ταιριάζει. Δεν είχα καθόλου όρεξη να πάρω κάτι άλλο και να μην κάνει. Ακόμα και αυτό άργησε πολύ να έρθει.

Επίσης πήρα και αυτόν τον αντάπτορα (ευχαριστώ τον @mandragoraSCR που μου το πρότεινε), για να γίνει σωστά η δουλειά https://www.aliexpress.com/item/1005005421916179.html

Άντε να βγουν και μητρικές που θα έχουν και το socket από την πίσω πλευρά να κουμπώνει και η υδρόψυξη από πίσω. Μόνο αυτά τα 2 καλώδια έμειναν 🙃

17.jpg 18.jpg 19.jpg  20.jpg

Επεξ/σία από godslayerxp
  • Like 14
Δημοσ.

@godslayerxp Ναιιι ρε φιλε! τωρα εδεσε το γλυκο. Ισως το πιο καθαρο build που εχω δει

10 ώρες πριν, godslayerxp είπε

Άντε να βγουν και μητρικές που θα έχουν και το socket από την πίσω πλευρά να κουμπώνει και η υδρόψυξη από πίσω. Μόνο αυτά τα 2 καλώδια έμειναν 🙃

εχω ενα λινκ και για αυτο αλλα δεν θελω να σε βαλω σε εξοδα (κοστιζει λιγο) 😂
καλυτερα να μην το δεις

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

@godslayerxp Ναιιι ρε φιλε! τωρα εδεσε το γλυκο. Ισως το πιο καθαρο build που εχω δει

εχω ενα λινκ και για αυτο αλλα δεν θελω να σε βαλω σε εξοδα (κοστιζει λιγο) 😂
καλυτερα να μην το δεις

Με μια Hydroshift θα ήταν μπόμπα ο φίλος!!!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dalain είπε

Με μια Hydroshift θα ήταν μπόμπα ο φίλος!!!

3 ώρες πριν, godslayerxp είπε

σε μισώ

και αυτο καλο ειναι απλα εγω αυτο που εχω κατα νου ισως εχει την 3πλασια αξια του Hydroshift
οποτε το βουλωνω και παμε παρακατω 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

και αυτο καλο ειναι απλα εγω αυτο που εχω κατα νου ισως εχει την 3πλασια αξια του Hydroshift
οποτε το βουλωνω και παμε παρακατω 😂

τώρα πρέπει να πεις...

Δημοσ.

Ενα δεύτερο pc για το σαλόνι ειπα να στησω , χωρίς κάρτα γραφικών,αλλα δεν ειχα ψυκτρα και του πεταξα πανω ότι βρήκα.....

PXL_20241110_191144414.PORTRAIT_copy_2166x2166.jpg

PXL_20241110_191445958.PORTRAIT(1)_copy_2065x2065.jpg

PXL_20241110_192241794.PORTRAIT_copy_2304x2304.jpg

• Like 7
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...