LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Ωραιος!!! Και γω vertical θα την βαλω την καρτα. Πηρα και το bracket της λιαν λι 80ε ειχε μαζι με το Riser pci-e4 (πολυ ακριβο) βεβαια εγω παω σε custom w/c με 4 x 240mm ψυγεια Το καλωδιο ειναι ακριβο και εγω με pci-e 4 πρεπει να βαλω αλλα δεν μου αρεσει το bracket της Lian Li γιατι στην ουσια βαζει την καρτα σχεδον μπροστα απο την μητρικη. Λεω να παρω σκετο καλωδιο αφου μετρησω τι μηκος θελω και σκετο λαμακι για Vertical 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε ουσια βαζει την καρτα σχεδον μπροστα απο την μητρικη. Λιγο που την προβαρα αφηνει αρκετη αποσταση. ειδικα αν την βαλεις στις πιο εξω θεσεις (αν η καρτα σου ειναι 2 σλοτ και οχι 3) φαντασου εμενα θα τρεχει πισω απο την καρτα και ρακορ και σωληνας και χωρανε ολα ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Το καλωδιο ειναι ακριβο και εγω με pci-e 4 πρεπει να βαλω αλλα δεν μου αρεσει το bracket της Lian Li γιατι στην ουσια βαζει την καρτα σχεδον μπροστα απο την μητρικη. Λεω να παρω σκετο καλωδιο αφου μετρησω τι μηκος θελω και σκετο λαμακι για Vertical Το παρακάτω το έχεις τσεκάρει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Grisos είπε Το παρακάτω το έχεις τσεκάρει; Ναι στην ουσια δεν κατεβαζει μονο την καρτα γραφικων ποιο κατω αλλα ολοκληρη την μητρικη μαλλον για να χωρεσει χοντρο ψυγειο πανω. Εγω πανω θα βαλω τους 140αρηδες που εχει μπροστα και μπροστα θα βαλω την 280 AIO 3 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Λιγο που την προβαρα αφηνει αρκετη αποσταση. ειδικα αν την βαλεις στις πιο εξω θεσεις (αν η καρτα σου ειναι 2 σλοτ και οχι 3) φαντασου εμενα θα τρεχει πισω απο την καρτα και ρακορ και σωληνας και χωρανε ολα ανετα Οσες φωτογραφιες εχω δει βλεπω οτι κρυβει την μιση μητρικη δηλαδη αφηνει απο επεξεργαστη και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε δεν κατεβαζει μονο την καρτα γραφικων ποιο κατω αλλα ολοκληρη την μητρικη επειδη εχω και το κουτι αλλα και το bracket σε διαβεβαιωνω οτι κατεβαζει μονο την καρτα!! απο βδομαδα που θα ερθουν τα ρακορ και τα τελευταια πραγματα που περιμενω για να στησω θα ποσταρω φωτο εφοσον εχεις itx μητρικη δεν θα σου την κρύψει καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε επειδη εχω και το κουτι αλλα και το bracket σε διαβεβαιωνω οτι κατεβαζει μονο την καρτα!! απο βδομαδα που θα ερθουν τα ρακορ και τα τελευταια πραγματα που περιμενω για να στησω θα ποσταρω φωτο εφοσον εχεις itx μητρικη δεν θα σου την κρύψει καθολου Μα πως κατεβαζει μονο την καρτα αφου πανω στο vertical mount ειναι και η θεση για το backplate της μητρικης; Ναι δεν την κρυβει ολη κρυβει 2 δαχτυλα απο την μητρικη αλλα και πανακριβο ειναι το δικο της και δεν μου αρεσει αυτο το λαμακι που παταει η καρτα πανω. Παραδειγμα για μενα αυτο ειναι πολυ ποιο ωραιο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μα πως κατεβαζει μονο την καρτα αφου πανω στο vertical mount ειναι και η θεση για το backplate της μητρικης; εδω ειναι που το εχεις μπερδεψει. ειναι ανεξαρτητο. το εχω στα χερια μου σου λεω, ειναι δυνατον να μην το βλεπω?😅 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε πανακριβο ειναι το δικο της και δεν μου αρεσει αυτο το λαμακι που παταει η καρτα πανω. το οτι ειναι ακριβο δεν χωραει αμφιβολια, αλλα ειναι παρα πολυ ποιοτικο και παρα πολυ στιβαρο. ακομα και 4090 κραταει και στο συγκεκριμενο κουτι πιστευω βολευει πολυ σου δινει την δυνατοτητα για πανω κατω και μεσα εξω την καρτ EDIT 4 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε εδω ειναι που το εχεις μπερδεψει. ειναι ανεξαρτητο. το εχω στα χερια μου σου λεω, ειναι δυνατον να μην το βλεπω?😅 @LLLEFTERIS Γραψε λαθος!! Εχεις δικιο. ειμαι γκαβος τελικα 🤣 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από mandragoraSCR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Λεω και εγω γιατι και εγω στα 52 μου δεν βλεπω και καλα και λεω που σκατα αλλαζει θεση η καρτα χωρις να αλλαξει θεση η μητρικη; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Λεω και εγω γιατι και εγω στα 52 μου δεν βλεπω και καλα στα 52 ειναι φυσιολογικο να μην βλεπεις καλα, αλλα αν δεν βλεπεις και στα 37.....ειναι προβλημα 😂 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από mandragoraSCR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Που θα βρω τους 140mm ανεμιστηρες του O11 Air Mini να βαλω και δυο κατω; Τους εβαλα πανω τους μπροστα αφου εκει θα μπει η AIO Ελεγα να τους αλλαξω ολους με ARGB αλλα περασαν τα Χριστουγεννα. 😂 Οι ARGB μνημες και οι ανεμιστηρες της Arctic 280 ARGB φτανουν πιστευω συν το ARGB στο πληκτρολογιο ποντικι. Θα χρειαστω λογικα και fan controller αφου η μητρικη βγαζει μονο ενα βυσμα για ανεμιστηρες κουτιου εκτος απο το CPU και το AIO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Που θα βρω τους 140mm ανεμιστηρες του O11 Air Mini να βαλω και δυο κατω; Τους εβαλα πανω τους μπροστα αφου εκει θα μπει η AIO Ελεγα να τους αλλαξω ολους με ARGB αλλα περασαν τα Χριστουγεννα. 😂 Οι ARGB μνημες και οι ανεμιστηρες της Arctic 280 ARGB φτανουν πιστευω συν το ARGB στο πληκτρολογιο ποντικι. Θα χρειαστω λογικα και fan controller αφου η μητρικη βγαζει μονο ενα βυσμα για ανεμιστηρες κουτιου εκτος απο το CPU και το AIO Αν θες σου δινω τους δικους μου γιατι δεν θα τους χρησιμοποιησω Για fan controller εγω πηρα της arctic cooling που εχει 5Ε και παιρνει 10 ανεμιστηρες 4pin PWM παιρνει ρευμα απο sata κατευθειαν απο το τροφοδωτικο και συνδεεται στην μητρικη με ενα pwm για να ελεγχεις τις στροφες των ανεμιστηρων μεσω της μητρικης, το μονο μειων ειναι οτι ετσι κοντρολαρεις ολους τους ανεμιστηρες ταυτοχρονα και δεν μπορεις να ρυθμισεις τον καθε ενα ξεχωριστα. αλλα εμενα με βοευει αυτο EDIT lol πηγε +2ε Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από mandragoraSCR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Αλλαγή στις μνήμες και στον OS disk και voila. CPU:R7 5800X on Noctua U14S Push/Pull Config MB:Asrock X570 Taichi RAM: Patriot Extreme 32gb(4*8) 4133C19 SSD: Kingston KC3000 1TB, Samsung 970 Evo Plus 500gb m.2, Samsung 860 QVO 1TB HDD:WD RED 6TB GPU: Sapphire RX6750XT PULSE 12gb PSU:SEASONIC FOCUS PX-850 PLATIMUM CASE: Lian Li Lancool II Mesh Rgb. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Φαντάζομαι πως και αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρον για εσάς!!!! Project ''Azuma'' στο πανέμορφο TT Core P6!!! 18 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dalain είπε Φαντάζομαι πως και αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρον για εσάς!!!! Project ''Azuma'' στο πανέμορφο TT Core P6!!! Σταμάτα πχια, όχι άλλη τελειότητα στις οθόνες μας. Θα κοιτάμε τα build μας και θα βλέπουμε τα δολοφονικά κουτιά του παρελθόντος, εκείνα που μετά το στήσιμο ήσουν σαν μετά το ξύρισμα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Grisos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, dalain είπε Φαντάζομαι πως και αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρον για εσάς!!!! Project ''Azuma'' στο πανέμορφο TT Core P6!!! τωρα μιλαμε........... ΑΨΟΓΟΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα