GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ίσως είναι από τα πιο στιβαρά κουτιά που έχω πιάσει. Το cosmos ii και το I. Πραγματικά κουτιά και φοβερή ποιότητα κατασκευής όχι σαν τα καινούρια τα masterbox κτλ
denis_kos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ρε george, το cosmos 250€ και βάλε είχε.. Και το masterbox 50€.. Ειναι σαν να συγκρινεις Aygo με supra επειδή είναι και τα 2 toyota.. 1
life is music Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ίσως είναι από τα πιο στιβαρά κουτιά που έχω πιάσει. Το cosmos ii και το I. Πραγματικά κουτιά και φοβερή ποιότητα κατασκευής όχι σαν τα καινούρια τα masterbox κτλ γτ τι εχει το masterbox ... μια χαρα κουτακι ειναι στιβαρή κατασκευει και μπορεις να κανεις παπαδες με αυτο αρκει να εχεις ωρεξη και μερακι να δουλεψεις επανω του ...χωρις να πω οτι το κόσμος δεν ειναι καλο απλα μια λέξη έχω να πω γ το κοσμος οτι ειναι τουμπανο!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 γτ τι εχει το masterbox ... μια χαρα κουτακι ειναι στιβαρή κατασκευει και μπορεις να κανεις παπαδες με αυτο αρκει να εχεις ωρεξη και μερακι να δουλεψεις επανω του ...χωρις να πω οτι το κόσμος δεν ειναι καλο απλα μια λέξη έχω να πω γ το κοσμος οτι ειναι τουμπανο!Τα έχεις πιάσει - δουλέψει και τα δύο; Εγώ ναι (masterbox 5, cosmos ii) δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης, να μην λέμε αρλουμπες. Τσιγαροχαρτο vs χαρτόνι αναλογικά. 2
denis_kos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τα έχεις πιάσει - δουλέψει και τα δύο; Εγώ ναι (masterbox 5, cosmos ii) δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης, να μην λέμε αρλουμπες. Τσιγαροχαρτο vs χαρτόνι αναλογικά. Μόλις είδα την τιμή του cosmos ii, που νόμιζα ότι έπαιζε στα 250. Τελικά συγκρίνεις ένα κουτί των 70 με ένα των 370. Νομίζω είναι λίγο ατυχής η σύγκριση. 1
limenikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ασ βαλω και εγω κατι που δεν υπαρχει εδω ,τσεκ απο χθες το βραδυ χωρις πλαινα ακομα και τζαμια μολις ειναι οκ η custom με το δοχειο με cnc router σε κανα δυο μερες τα βαζω και θα ανεβασω με αλλο φοντο το υγρο pastel blue ειναι της mayhems και εδω με τα καπακια και τα πλαινα τζαμια μπηκαν ροδακια 27κιλα αδειο ! βαψαμε τα φιν απο τα ψυγεια στο χρωμα του χαλκου 2 τρομπες με εχτρα καπακια μπηκαν και 9 fan 12αρια + 3 14ρια που ειχε και παραπερα θα βαλουμε αλλα 6 για πους -πουλ οταν θα ερθει η καρτα και θα δουλεψει και το αλλο λουπ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2017 από limenikos 13
MontzOlee Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 καλησπερα και σορρυ για το off topic αλλα μηπως αντιμετωπιζει εκτος απο μενα και καποιος αλλος προβλημα στο να ανεβασει φωτογραφιες στο συγκεκριμενο thread? εδω και μερες καθε φορα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να ανεβασω μια φωτογραφια. και με τους δυο τροπους που υπαρχουν στο site. αν το δει καποιος Admin/Mod ή καποιος που να γνωριζει να βοηθησει παρακαλω και επειτα ας διαγραφει .. το σφαλμα γραφει κατι τετοια : Upload Παραλείφθηκε (Σφάλμα413) ευχαριστω
Dinosfan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Aλλαγη σε πορτοκαλι παστελ νομιζω πως το ρισκο αξιζε , αυριο θα ανεβασω καλητερες φωτο και με καποιες χρωμματικες αλλαγες στον ssd .. 6
Νυσταγμένος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ωραίο!! Πρέπει να δεις όμως να βάλεις και καμιά καρτουλα.
Dinosfan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ωραίο!! Πρέπει να δεις όμως να βάλεις και καμιά καρτουλα. Περιμενω για Vega η Volta
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Περιμενω για Vega η Volta Θα αντέξεις μέχρι Σεπτέμβριο περίπου για VEGA και άνοιξη 18 για Volta :/?
PanosXray Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος γνωριζει αν μπορει να χωρεσει η ψυκτρα της cooler master masterair maker 8 στο κουτι nzxt manta.Ευχαριστω.
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Γενικο τιπ για τετοιου ειδους ερωτησεις. Πας στο σαιτ του καθε κατασκευαστη. Κοιτας το clearance που λεει το κουτι, και το υψος της ψυκτρας που σε ενδιαφερει. πχ https://www.nzxt.com/products/manta-matte-black CPU CLearance : 160mm στο μενου των Specs http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/masterair-maker-8/ H:172mm Αρα οχι, δε χωραει στο NZXT Manta 1
PanosXray Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ειχα μπει απλα δεν ηξερα ποια διασταση μ ενδιαφερει γιατι ειχε και heat sink και ολης της ψυκτρας απ οτι καταλαβα τωρα.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα