Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρήκα λίγο χρόνο να το ψάξω το θεμα.... 

Απο αυτά που διάβασα έχω καταλήξει οτι το θέμα έχει παρει τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο.... 

Ουσιαστικά υπάρχει μονο ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό με σκασμένα vrm και αυτό καθαρά λόγο του furmark. 

Δεν λέω ότι δεν υπαρχει θέμα με τις θερμοκρασίες των vrm που επιρεάζουν και τις παρακέιμενες σε αυτά μνήμες ... 

Αλλα σε καμιά περιπτωση δεν είναι κατι επικύνδυνο κατα το gaming σε στοκ καταστάσεις.... 

Επισης αποτι φαίνεται τα pads λυνουν στο 100% το θέμα και μαλιστα οι τελευταίες φουρνιές φοράνε το pad απο το εργοστάσιο..

Σήμερα θα κοιτάξω να δώ αμα ειμαι απο τουε τυχερους... ;

Γράψε λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι να σου πω μπορει να ειναι και net inflated το θεμα, παντως η evga θελει να το κρατησει σε χαμηλους τονους.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι για premium product, που ουτε τα υψηλοτερα ρολογια εχει ουτε την καλητερη ποιοτητα κατασκευης ουτε τη χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο, πολλα λαθη μαζευονται και αυτο δεν ειναι προς τιμην τους.Ευτυχως τους σωζει λιγο το aftersales....

Μακαρι να εισαι απο τους τυχερους!

Οταν παραλαβω κι εγω θα κανω ενα update.... ;)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι για premium product, που ουτε τα υψηλοτερα ρολογια εχει ουτε την καλητερη ποιοτητα κατασκευης ουτε τη χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο, πολλα λαθη μαζευονται και αυτο δεν ειναι προς τιμην τους.Ευτυχως τους σωζει λιγο το aftersales....

Στην τιμή που την πήρα εγώ (440Ε μαζι με την επεκταση τα 5 χρονια) δεν υπάρχει καμία ''καλύτερη'' υλοποιηση οποτε δεν μπορώ να παραπονεθώ για αυτά που αναφέρεις. Τωρα για το θέμα με τα vrm το μέλλον θα δείξει... αλλα οπως ήδη ειπα με το aftersales τους δεν πολυφοβαμαι. 10 φορές να καει η καρτα και τις 10 θα την αλλάξουν οποτε no worries.

• Like 1

μικρο update! μερικα sleeved ασπρα καλωδια (cpu,gpu,1 fan)

και ψυκτρα πισω! ελπιζω να σας αρεσει :)  :ph34r:

Καλο! Καλητερες θερμ/σιες εχει μπροστα ή πισω η υδροψηξη?

Επιτελους τελειωμενο το enthoo pro. Αναμενω μια υδροψυξη μονο και πιστευω ειμαι κομπλε!  :)

Πανω στην ωρα σημερα ηρθε και ενα δωρακι απο το youtube   :devil:   :ph34r:. Ελπιζω το νεο setup να μας παει ακομα ψηλοτερα!

post-253405-0-51320300-1477583363_thumb.jpgpost-253405-0-09798100-1477583390_thumb.jpgpost-253405-0-95291400-1477583396_thumb.jpgpost-253405-0-62003500-1477583408_thumb.jpgpost-253405-0-89162400-1477583419_thumb.jpg

• Like 13

Ενα μικρό edit και απο μενα καθώς δεν είχα ανεβάσει φωτογραφία με την κάρτα γραφικων τοποθετημένη !

Ελπιζω να σας αρέσει παίδες :)

Υ.Γ: καποια στιγμή ελπιζω να θυμηθώ να βγάλω και με την ψηφιακή για καλύτερο αποτέλεσμα της φωτογραφίας !

Το PC της υπογραφής ;)

post-331027-0-21362100-1477586933_thumb.jpg

• Like 6

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια συμβουλη. Εχω βαλει μερικες ταινιες led στο κουτι και οπως φαινεται στη φωτογραφια το φως βγαινει εξω απο το κουτι στο πισω μερος και κανει αυτο το ασχημο εφε στο τοιχο. Μηπως εχει καποιος να προτεινει μια λυση; Με ενολχει απιστευτα

Συγνωμη που η φωτογραφια ειναι στο πλαι αλλα δε μου την αλλαζει

post-297839-0-30950500-1477657026_thumb.jpg

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια συμβουλη. Εχω βαλει μερικες ταινιες led στο κουτι και οπως φαινεται στη φωτογραφια το φως βγαινει εξω απο το κουτι στο πισω μερος και κανει αυτο το ασχημο εφε στο τοιχο. Μηπως εχει καποιος να προτεινει μια λυση; Με ενολχει απιστευτα

Συγνωμη που η φωτογραφια ειναι στο πλαι αλλα δε μου την αλλαζει

Βάλε ένα λεπτό κομμάτι plexiglass να αποτρέπει την διάχυση του φωτός. Λίγο trial & error και θα το βρεις το sweet spot. 

Να προσθέσω πως αν βάλεις από κάτω πλέξι πάρε και από ένα βιβλιοπωλείο μαύρο αυτοκόλλητο και κάλυψε το πλέξι

παιδια ξερει κανεις κανενα καταστημα να μου κοψουν plexiglass για να φτιαξω backplate για την asus rx 470?
ψαχνω κατι σε 1mm παχος ασπρο(οχι το διαφανες) σαν το ασπρο της φωτο..

που να ρωτησω?

edit: σκεφτομαι να φτιαξω κατι τετοιο πανω στο plexi (φωτο 2)

post-330850-0-80238400-1477673567_thumb.jpg

post-330850-0-90884800-1477674736_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...