Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Dark Rock 3 έχει ύψος 160mm και το S340 δέχεται μέχρι 161mm. Πως είναι δυνατόν βρίσκει? Συνήθως αφήνουν περισσότερο κενό από όσο γράφουν.

Στην ουσία έχεις 1mm χώρο που όμως ανάλογα πως έχεις τις ραμ το φανάκι μπορεί να είναι λίγο πιο έξω.Εμένα ακουμπούσε οριακά το τζαμάκι.Θα μπορούσα να το πάω ελάχιστα πίσω αλλά θα πίεζε την μια μνήμη.Με το corsair φανάκι είναι κομπλέ.

To dark rock 3 έχει heatsink specs 160mm χωρίς να μετράει το φανάκι του που μπορεί να είναι λίγο έξω.

Επεξ/σία από Albilosha
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι παει.Και μακαρι να μπορουσα να βαλω και γω καποια duao tower ψυκτρα οπως ο φιλος rowain αλλα το s340 δεν επερνε καμμια απο τις μεγαλες.

nh d15 , cryorig r1 , phanteks τιποτα.Ουτε καν την dark rock 3 pro. Για την ακριβεια ακομα και στην dark rock 3 το στοκ φανακι εβρισκε ελαφρα στο τζαμακι.Κριμα που δεν εβαλαν ενα ακομα εκατοστο τα παιδια σρην nxzt

Ντάξει υγεία, και η dark rock 3 που πήρες γομάρι είναι και κάνει πολύ καλή δουλειά. Βάζεις και ακόμα ένα φανάκι αργότερα και είσαι αρχηγός!

• Like 2

Το προηγούμενο σετάπ με

post-394951-0-26382400-1467880867_thumb.jpg

• i3-4170,
  • κουτί fazn του κ*λου,
  • 1x8gb ram,
  • 400w psu Seasonic fanless,
  • ssd 480gb Ocz,
  • μητρική την πιο φθηνή που βρήκα - των 40 ευρώ, asrock h81.
  • R7 370 2gb Gpu

Το νέο σετάτ με

post-394951-0-23590500-1467880875_thumb.jpg

• i5-4570,
  • κουτί παρέμεινε το ίδιο,
  • 2x8 fury X μπλεδάκια,
  • 400w psu Seasonic Fanless,
  • ssd 480gb Ocz,
  • η μητρική παρέμεινε η ίδια , εφόσον ανάβει ακόμα.

• Like 7

Πολύ καφέ δεν είναι? Εκτός αν δεν είναι evo, αλλά παρεμφερές προιόν.

Δεν διαφωνώ μαζί σου....σίγουρα είναι είναι λίγο καφέ...απλά δεν το ρώτησα καλά ......πως το ξετρύπωσε το μάτι σου αυτό ήθελα να πώ (κοινώς πως το παρατήρησες εγώ ούτε που το είχα δει).

• Like 1

Την evo την κάπνισες for the looks?  :ph34r:

βαμενη με ανεξιτηλο ^_^ το φλας την κανει ετσι μαυρο ειναι κανονικα.

Η hyper T4 είναι guys. :ph34r: Custom black edition homemade ;) B)

custom black edition homemade :D hah

• Like 1

Ένα update από το κουτί μου με sleeved καλώδια. Σας άκουσα και τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Έχω μάλλον θέμα όμως με το airflow. Μετά από 2 ώρες παιχνιδιού, το κουτί είναι ζεστό. Μου φαίνεται ότι δεν μπαίνει κρυος αέρας, η δε βγαίνει ο ζεστός. Καμία ιδέα παίζει?. Τα fans του κουτιού βγάζουν και είναι συνδεδεμένα με το τροφοδοτικό. Ενώ τα fans του cpu cooler είναι στη mobo και βάζουν κρύο.

post-398388-0-29740800-1468101304_thumb.jpg

post-398388-0-47073500-1468101316_thumb.jpg

post-398388-0-56166000-1468101334_thumb.jpg

post-398388-0-94607500-1468101347_thumb.jpg

post-398388-0-93945900-1468101358_thumb.jpg

• Like 6

Επισκέπτης

Ένα update από το κουτί μου με sleeved καλώδια. Σας άκουσα και τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Έχω μάλλον θέμα όμως με το airflow. Μετά από 2 ώρες παιχνιδιού, το κουτί είναι ζεστό. Μου φαίνεται ότι δεν μπαίνει κρυος αέρας, η δε βγαίνει ο ζεστός. Καμία ιδέα παίζει?. Τα fans του κουτιού βγάζουν και είναι συνδεδεμένα με το τροφοδοτικό. Ενώ τα fans του cpu cooler είναι στη mobo και βάζουν κρύο.

Πολύ όμορφο δεν νομίζω να χρειάζεται τπτ άλλο απο χρώμα.

Εφόσον έχεις την υδρό μπροστά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μια χαρά είναι η διάταξη που τα έχεις. Ποιές είναι οι θερμοκρασίες σου και προβληματίζεσαι. Μην ξεχνάς είμαστε Ιούλιο.

Δε με προβληματιζουν οι θερμοκρασίες. Η gpu φτάνει έως 67 σε παιχνίδι και benchmark ενώ ο cpu έως 51.απλως ακουμπώ το κουτί και είναι ζεστό. Αυτό δε μου αρέσει. Θα συστηνατε mod ώστε να μπει το ψυγείο στο πάνω μέρος και μπροστά τοποθέτηση 2 ανεμιστήρες για να βάζουν κρύο αέρα?

Επισκέπτης

Δε με προβληματιζουν οι θερμοκρασίες. Η gpu φτάνει έως 67 σε παιχνίδι και benchmark ενώ ο cpu έως 51.απλως ακουμπώ το κουτί και είναι ζεστό. Αυτό δε μου αρέσει. Θα συστηνατε mod ώστε να μπει το ψυγείο στο πάνω μέρος και μπροστά τοποθέτηση 2 ανεμιστήρες για να βάζουν κρύο αέρα?

offtopic

Κανονικότατες θερμοκρασίες, δεν βλέπω λόγο. Άνοιξε νέο θέμα άν θες και δές με speccy ή hw monitor και όλα τα υπόλοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...