johninio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι απο 6500 και πανω αλλα απο οτι τεσταρω μεχρι τωρα ο 6100 ειναι τερατακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ενα μικρό update απο μένα: Έβγαλα την h100i και εβαλα Noctua NH-D14.. για την D15 πηγαινα αλλα δεν χωραγε στο κουτι μου.. Οι διαφορες απο την H100i τεραστειες..10-15 βαθμους κατω! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ενα μικρό update απο μένα: Έβγαλα την h100i και εβαλα Noctua NH-D14.. για την D15 πηγαινα αλλα δεν χωραγε στο κουτι μου.. Οι διαφορες απο την H100i τεραστειες..10-15 βαθμους κατω! Και σιγουρα 10-15 DB λιγοτερο θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ο θόρυβος είναι πάνω κάτω ίδιος γιατί στην h100 είχα αλλάξει ανεμιστήρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ενα μικρό update απο μένα: Έβγαλα την h100i και εβαλα Noctua NH-D14.. για την D15 πηγαινα αλλα δεν χωραγε στο κουτι μου.. Οι διαφορες απο την H100i τεραστειες..10-15 βαθμους κατω! Αν και λάτρης των Noctua προϊόντων, και γενικά δεν έχω θέμα με το χρώμα τους, αυτό το build φωνάζει άσπρο-μαύρο. Θα πούλαγα τα fanάκια της ψύκτρας και θα έπαιρνα κάποια ασπρόμαυρα ή έστω μαύρα. Κρίμα να κάνεις downgrade, αλλά πιστεύω πως έτσι και αλλιώς αυτή η ψύκτρα με οποιαδήποτε fanάκια σε low rpms, αποδίδει τέλεια. Τέλεια δουλειά όπως και να 'χει, μπράβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αν και λάτρης των Noctua προϊόντων, και γενικά δεν έχω θέμα με το χρώμα τους, αυτό το build φωνάζει άσπρο-μαύρο. Θα πούλαγα τα fanάκια της ψύκτρας και θα έπαιρνα κάποια ασπρόμαυρα ή έστω μαύρα. Κρίμα να κάνεις downgrade, αλλά πιστεύω πως έτσι και αλλιώς αυτή η ψύκτρα με οποιαδήποτε fanάκια σε low rpms, αποδίδει τέλεια. Τέλεια δουλειά όπως και να 'χει, μπράβο! Καταρχην σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...και γω το σκεφτομαι για τους ανεμιστηρες, αλλα δεν με ενοχλει με αυτους.. ισα ισα εχουν μια διαφορετικη ''φιλοσοφια''... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ενα μικρό update απο μένα: Έβγαλα την h100i και εβαλα Noctua NH-D14.. για την D15 πηγαινα αλλα δεν χωραγε στο κουτι μου.. Οι διαφορες απο την H100i τεραστειες..10-15 βαθμους κατω! 10-15 βαθμούς απο την h100i.?? Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ.Υπερβολικά μεγάλη διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Και γω παραξενεύτηκα αλλα έτσι είναι..σκέψου ότι είχα βάλει και ροδέλες στο block της για να παταει καλύτερα....ίσως ήταν προβληματική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως αυτό ήταν το πρόβλημα..Δεν πρέπει να πειράζεις ούτε να προσθέτεις ροδέλες κλπ. Αλλά το ότι υπήρχε πρόβλημα είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα όμως ήταν καλύτερο με τις ροδέλες παρά χωρίς.. Είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ για αυτήν την πατέντα και τελικά είχε αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το ξέρω,αλλά δεν βλέπω και λόγω γιατί να βάλει κανείς.Εμένα πάντος idle είναι πάνω κάτω 5 βαθμούς πάνω απο θερμοκρασία περιβάλοντος.Οπότε συνήθος παίζει στους 23-25 ενώ σε παιχνίδια είναι 30-35(χαλαρά παιχνίδια) με πιο βαρύ το witcher 3 που είναι στα 45 μάξ.Δεν έχω κάνει κάνα prime βέβαια με τον i5 γιατί τον έχω λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Με την h100i ήταν 35-40 idle και έφτανε 70+ στο prime...με την noctua είμαι στους 20-25 idle και 50 στο prime.. Αισθητή διαφορά δηλαδή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα είχες θέμα ρε.35-40 idle με WC είναι πάαααρα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτησω κατι μπορει καποιος να μου πει ποιος ο λογος να υπαρχει εκει ενα ανεμηστερακι; εκει που εχω σημειωσει με κοκκινο πλαισιο...και λογικα βγαζει τον αερα προς τα εξω ετσι; και πως το εχει στηριξει; εννοω με βιδες η τπτ ταιραπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δειτε που ξεπεσε το παλιο μου κουτακι με εναν i3 4130 Κλαψ παει το παλιο κουτακι μου το πουλησα. Μου εμεινε το σετακι i3 θα το καρφωσω στον τοιχο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα