Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι σειρα θα σε γελασω...600αρι ειναι παντως...Γιατι ειναι επικυνδινο ;;;

Μερικά Coolermaster είναι για τα μπάζα. Πριν με κρίνεις δες αυτό το link. Fake wattage, δεν έχει προστασία κτλ. 450watt μπορεί να βγάλει μόνο. ΜΑΚΡΙΑ!

http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-eXtreme-Power-Plus-600-W-Power-Supply-Review/1034/9

Αν είναι αυτό που κατάλαβα, περαστικά σου. Σιγούρεψε την σειρά! Η σειρά G είναι άψογη απο την άλλη! ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και εχω και εγω κουτι που να πιανει χωρο,το δικο σου φενεται οτι πιανει παρα πολυ χωρο,πχ στην 5η φωτογραφια που βλεπω ενα τραπεζι απο διπλα. Ομορφο δειχνει σιγουρα αν και οι αντιθεσεις χρωματων στο εσωτερικο εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και τοσο.Παρολα αυτα ειναι σιγουρα ξεχωριστο απο πλευρας εμφανισης απο τα περισσοτερα κουτια που εχουμε δει :)

Για τις Ram θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι αρκετα ασχημες εμφανησιακα οι απλες,ειδικα οταν τις κοιτας διπλα απο την υδροψυξη :P

Μερικά Coolermaster είναι για τα μπάζα. Πριν με κρίνεις δες αυτό το link. Fake wattage, δεν έχει προστασία κτλ. 450watt μπορεί να βγάλει μόνο. ΜΑΚΡΙΑ!

http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-eXtreme-Power-Plus-600-W-Power-Supply-Review/1034/9

Αν είναι αυτό που κατάλαβα, περαστικά σου. Σιγούρεψε την σειρά! Η σειρά G είναι άψογη απο την άλλη! ;)

Οχι φιλε μου τι να σε κρινω, συμβουλες μου δινεις...Απλα τωρα ομως δε μπορω να δω ακριβως το μοντελο του..Εκτος και αν ξιλωσω το τροφοδοτικο....

Αν και εχω και εγω κουτι που να πιανει χωρο,το δικο σου φενεται οτι πιανει παρα πολυ χωρο,πχ στην 5η φωτογραφια που βλεπω ενα τραπεζι απο διπλα. Ομορφο δειχνει σιγουρα αν και οι αντιθεσεις χρωματων στο εσωτερικο εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και τοσο.Παρολα αυτα ειναι σιγουρα ξεχωριστο απο πλευρας εμφανισης απο τα περισσοτερα κουτια που εχουμε δει :)

Για τις Ram θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι αρκετα ασχημες εμφανησιακα οι απλες,ειδικα οταν τις κοιτας διπλα απο την υδροψυξη :P

Ειπαμε...σιγα σιγα θα γινουν ολα..ειναι φρεσκο

Δες μηπως μπορεσεις να διαβασεις μερικα απο τα στοιχεια του και να τα βαλεις στο google μπας και σου βγαλει το μοντελο.

Οχι φιλε μου τι να σε κρινω, συμβουλες μου δινεις...Απλα τωρα ομως δε μπορω να δω ακριβως το μοντελο του..Εκτος και αν ξιλωσω το τροφοδοτικο....

Ειπαμε...σιγα σιγα θα γινουν ολα..ειναι φρεσκο

Δεν διαφωνω.Εσυ ζητησες γνωμες και γνωμες σου δινουμε :)

Ναι, πάνε οι r9... :) τελικά αν και πήγαινα για 280x για αυτό το σεταπ,κατεληξα στην 960.

Σωστή επιλογή αν θα πας στο μέλλον για 4Κ. τηλεόραση. Η μόνη που παίζει μέχρι τώρα πάνω από 30hz 4Κ video. Aν δεν κάνω λάθος htpc δεν είναι ?

Και γω την GTX960 εχω φιλε μου.. της MSI... πολυ καλη καρτουλα...παρα πολυ χαμηλες θερμοκρασιες...οποτε του καπνισει αναβει τα ανεμιστηρακια :) :) (διοτι δεν ανεβαζει θερμοκρασια).

Και χαμηλη καταναλωση ενεργειας..Και δυνατη..αν και 128 bit πολλοι λενε οτι γονατιζει..σε μενα προσωπικα δε γονατισε ποτε !!!!

Σε gaming δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, σύντομα όμως θα αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασίες γιατί προς το παρόν ακόμα περνάω προγράμματα και τεμπελιαζει. :P

Teokos, ναι για htpc προορίζεται κυρίως αλλά με δυνατότητες για gaming. :)

Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν ερωτήσεις .. Πρώτον, το airflow που έχει το κουτί μου πως σας φαίνεται; Πρέπει να προσθέσω κάποιο fan η να αλλάξω την κατεύθυνση των fan ;  ανεβάζω και μια με τις θερμοκρασίες που δίνει το corsair link με φουλ λειτουργία των fan. Ευχαριστώ πολύ.

post-333441-0-56294500-1426247109_thumb.jpg

post-333441-0-58875800-1426247114_thumb.jpg

• Like 2

Οι idle θερμοκρασίες των fx δεν λένε και πολλά. Η διάταξη πάντως είναι μια χαρά.

Ο κρύος μπαίνει από κάτω και ο ζεστός φεύγει από πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...