Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα με android κινητό.

tehAllantin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα φανταστικοί συμφορουμιτες! Έχω από τον Φλεβάρη το Samsung galaxy ace (gt-s5830). Σε γενικές γραμμές καλό κινητό, δεν το έψαξα και πολύ αν ήταν η καλυτερη επιλογή στην τιμή του.

Το θέμα μου είναι ότι πολλές φορές τρώει κολλήματα όπως: Πάω να ανοίξω τις τελευταίες κλήσεις και κάνει 3-5+ δευτερόλεπτα. Το ίδιο και με το μενού πολλές φορές. Γενικά τρώει κάτι "φλασιές" και μου την δίνει στα νεύρα. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το θέμα;

Επίσης, η εσωτερική μνημη της συσκευής είναι γελοία, αυτή τη στιγμή είναι σε χρήση 158mb και ελεύθερα 22. Ό,τι εφαρμογή έχω βρίσκεται στην εξωτερική μνήμη (εκτός απο την εφαρμογή του fb, δεν βρισκω τρόπο να την μετακινήσω στην εξ. μνήμη) Επίσης κάτι εφαρμογές που μου είναι άχρηστες και πιάνουν χώρο δεν μπορώ να τις διαγράψω. Αυτάααα, θενκσ ιν αντβάνσ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο λόγος που αργούν οι εφαρμογές είναι γιατί η RAM δε φτάνει να τις κρατήσει ανοιχτές και τις κάνει kill. Όσον αφορά την εσωτερική μνήμη είναι όντως μικρή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα αυξήσεις και τα δύο αλλά πρέπει να κάνεις root. Επίσης ενδέχεται να το κάνουν να σέρνεται ακόμα περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...