nikolasR200 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 σε συνέχεια αυτού εδώ http://www.insomnia.gr/topic/442715-acer-5920-πρόβλημα-στην-κάρτα-γραφικών/ τις τελευταίες μέρες, κάνει τουλάχιστον 5-6 hibernation το laptop Μόνο του..ενώ δουλεύω σε αυτό (windows 8) και δεν έχω ιδέα τι το προκαλεί..το μόνο που μου φαίνεται περίεργο, και ενδεχομένως σχετικό, είναι ότι αν πάω να κλείσω την οθόνη, "πιάνει" και μπαίνει σε hibernation σε απόσταση περίπου 10 εκατοστά πριν το κλείσιμο..που μου φαίνεται αρκετά "νωρίς" παίζει να έχει να κάνει κάτι με τον όποιο διακόπτη έχει? που πάει αυτόματα όταν κλείνει η οθόνη..?? όσες φορές μου το έκανε, δούλευα στο Laptop (έγραφα) με τους συνεπακόλουθους κραδασμούς, ενώ τυχαία? όταν το είχα για παρουσίαση 4 ώρες non stop που απλά έδειχνε και δεν το ακουμπούσα δεν έκανε κιχ..
Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη...
nikolasR200 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 στην παρουσίαση που κάνω 4+ ώρες είναι συνδεδεμένο σε Projector δεν έκανε κιχ.. επίσης δεν είναι ότι απλά σβήνει η οθόνη, πέφτει σε αδράνεια ο υπολογιστής..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα