Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

Ρωτησα και σε αλλα φορυμς αλλα δε βρηκα ακρη, και ειπα να ρωτησω κ εδω.

Εχω τον υπολογιστη hp a6000n (specs: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/en/ho/WF06b/12132708-12133156-12133158-12133158-12133158-79732772-80127167.html?dnr=1) και θελω να βαλω καρτα γραφικων να παιζω ενα η περισσοτερα απο τα παρακατω παιχνιδια: Euro Trucks 2, Scania Truck Driving Simulator, MW3, Black Ops2, Fifa 13, Test Drive Unlimited 2

Πηγα στο game-debate.com οπου διαλεγεις τον επεξεργαστη που εχεις (ο δικος μου ειναι AMD Athlon 64X2 4200+), τη μνημη και καρτα και σου λεει αν μπορεις να το κανεις run η οχι. Στα περισσοτερα παιχνιδια ο επεξεργαστης μου περναει το τεστ με λιγο ζορι με low-medium settings και αυτο που θελω να μαθω ειναι, πρωτον, εαν το game debate ειναι ακριβης, για οσους γνωριζουν και το χουν δοκιμασει, και δευτερον σε ποιες ρυθμησεις θα μπορω να παιζω αν ο επεξεργαστης δεν ειναι τοσο καλος αλλα δειχνει οτι παιζει το Χ παιχνιδι αλλα με καλη καρτα γραφικων και πολυ μνημη.

Εχω σκοπο να χτισω καλο υπολογιστη για gaming αλλα μεχρι τοτε να χρησημοποιω αυτο που εχω για μερικα παιχνιδια, που θα αγοραζα ουτος η αλλος, με τον επεξεργαστη που εχω και με μια καλη καρτα που στη πορεια θα τη βγαλω να τη βαλω στον καινουργιο PC.

Η οθονη μου ειναι 22" lcd, δε ξερω αν εχει κατι να κανει

Δημοσ.

O υπολογιστής σου δεν μπορεί να τρέξει τα σύγχρονα παιχνίδια όχι μόνο λόγω επεξεργαστή (αυτό έιναι το τελευταίο) αλλά κυρίως λόγω κάρτας γραφικών και μνήμης. Δεν αξίζει να επενδύσεις ούτε ευρώ σε αυτόν. Κράτησέ τα για να τα βάλεις στον καινούριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...