Li@kos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά . . . . Ήρθε η στιγμή να αγοράσω αυτοκίνητο και χρειάζομαι την βοήθεια σας την γνώση σας και την γνώμη σας για τα παρακάτω αμάξια που θα σας αναφέρω Toyota Yaris 2006-2009,Toyota Auris 2007-2009 Mitsubishi Colt Cz3 Czt Suzuki Swift Opel Corsa 2009,Opel Astra Gtc MiniCooper(2005 και πάνω) Reno Clio 2007 Ευχαριστώ για τον Χρόνο Σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ποσο budget Εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αυτοκινητοοοοο ? Εν μεσω κρισης ? Μην επιδεικνύεις τη χλιδη σου ετσι μεσα σε τοσο κοσμο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1981 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά . . . . Ήρθε η στιγμή να αγοράσω αυτοκίνητο και χρειάζομαι την βοήθεια σας την γνώση σας και την γνώμη σας για τα παρακάτω αμάξια που θα σας αναφέρω Toyota Yaris 2006-2009,Toyota Auris 2007-2009 Mitsubishi Colt Cz3 Czt Suzuki Swift Opel Corsa 2009,Opel Astra Gtc MiniCooper(2005 και πάνω) Reno Clio 2007 Ευχαριστώ για τον Χρόνο Σας πας για μεταχειρισμενο απ'οτι καταλαβα?επειδη γενικα το μεταχειρισμενο ειναι ρισκο(μιλαω εκ πειρας) πηγαινε σε κατι αξιοπιστο(ξαναλεω με ρισκο γιατι δεν ξερεις ο προηγουμενος αν το εχει σκισει!) δηλαδη γιαπωνεζικο.ενα γιαρις η ενα σουιφτ ειναι καλες επιλογες.προσθετω και nissan micra αν σου αρεσει φυσικα το design του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Επισης δεν εχω καταλαβει και τι κατηγορια ψαχνει ο φιλος. κορσα με αστρα ειναι διαφορετικη κατηγορια και προσανατολισμου αμαξια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 auris ή yaris προτινω ανεπιφυλακτα..... καλυτερα auris ειναι πιο στιβαρο αμαξι, απο το yaris... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Li@kos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 1ον Δεν επιδεικνύω τίποτα 2ο ναι μεταχειρισμένο και έτος μετά από 2005 καλύτερα 3ο 5000 λογικά.... :/ 4o micra δεν θα πήγαινα είναι πολύ ήρεμο + δεν μου αρέσει (To Micra είναι το αμάξι που έχει η σχολή οδηγών που πήγαινα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν βρίσκεις Auris με 5000 εκτός αν είναι από leasing ή πολύ τρακαρισμένο ή εχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Εγώ θα κοίταγα κάτι σε hyundai τα οποία αποδεδειγμένα δεν βγάζουν βλάβες κι αν βγάλουν έχουν μικροπράγματα. Έχεις δει ποτέ hyundai από το 2003-4 και μετά πάνω σε οδική βοήθεια; Ψιλοαρνητικό τους η τσιμπημένη κατανάλωση σύμφωνα με το hyundaiclub. Getzάκι με 3500-4000 χιλιάρικα και καθάρισες. Το νοίκιασα χειμώνα και έπαθα σοκ από το πόσα λίγα έκαψε και από το πόσο καλά πήγαινε για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Έχω οδηγήσει Yaris, πολύ ωραίο, αλλά πολύ σκληρός συμπλέκτης σε όσα οδήγησα. Στο Getz, όλα πούπουλο. Και οι ταχύτητες και τα πεντάλ. Σημαντικό αυτό για την κίνηση. Επίσης, το ταμπλό στο κέντρο δεν μου αρέσει καθόλου. Αισθανόμουν ότι οδηγούσα τραπέζι. Όποιο μάστορα κι αν ρωτήσεις θα σου πει κατευθείαν hyundai. Εμένα τουλάχιστον, αυτό μου λένε. Μικρό Γερμανικό δεν θα αγόραζα. Εκτός κι αν σε νοιάζει το badge της μάρκας. Εμένα πλέον, με τόσα άδικα λεφτά που έχω πληρώσει δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι όσο πιο απλό τεχνολογικά γίνεται, χωρίς 1000000 αισθητήρες που χαλάνε και πας αναγκαστικά αντιπροσωπεία. Και η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις και τα χιλιόμετρα. Αυτά που βλέπω στο car με 150000 χιλιόμετρα, δεν είναι απλά μεταχειρισμένα, αλλά ΠΟΛΥ μεταχειρισμένα και δεν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα θα σου βγάλουν ακόμα χωρίς να ζητάνε, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη, ιδιαίτερα μιας και μιλάμε για λίγα κυβικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τι χιουνται τι μπεντλει δηλαδη...Αποδεχειγμενα δε βγαζουν βλαβες διοτι δεν εχουμε δει πολλα σε οδικη βοηθεια και διοτι τα συνιστουν 29 κατασκευαστες πλυντηριων (ολοι οι μαστορες λενε χιουνται...!!!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τι χιουνται τι μπεντλει δηλαδη...Αποδεχειγμενα δε βγαζουν βλαβες διοτι δεν εχουμε δει πολλα σε οδικη βοηθεια και διοτι τα συνιστουν 29 κατασκευαστες πλυντηριων (ολοι οι μαστορες λενε χιουνται...!!!) ΟΚ, βρες μου εσύ Bentley του 2007 με 5000 χιλιάρικα και θα δανειστώ για να την αγοράσω, αλλά εσύ θα μου πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας. Καλώς ή κακώς, όταν ψάχνεις για αυτοκίνητο ρωτάς. Το ίδιο κάνω κι εγώ, έχοντας πάρει σβάρνα όλα τα συνεργεία που ξέρω. Ακόμα και εξουσιοδοτημένα άλλων εταιρειών. Λες να είναι όλοι "μιλημένοι"; Εκτός αν έχει κανείς λεφτά και γουστάρει να πληρώνει εν μέσω κρίσης. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω. Εσύ; Y.Γ. Κανείς δεν είπε ότι τα Hyundai είναι αμαξάρες ή super cars. Είναι όμως πολύ τίμια αυτοκίνητα για τα λεφτά τους και ΝΑΙ είναι αξιόπιστα. http://www.guardian.co.uk/money/2011/jul/29/hyundai-driven-top-which-survey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Li@kos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μπα για hyundai δεν ξέρω...... Τώρα είμαι ανάμεσα σε κάποιο από αυτά που σας έγραψα ποιο πάνω τι έχετε να πείτε για αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μπα για hyundai δεν ξέρω...... Τώρα είμαι ανάμεσα σε κάποιο από αυτά που σας έγραψα ποιο πάνω τι έχετε να πείτε για αυτά? γιατι δεν ανεβαζεις το budget σου στα 8000 -9000 να παρεις ενα auris ή ενα kalo yaris? που ειναι εγγυηση και τα δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Διότι πολύ απλά δε θα μπορεί να τα διαθέσει. Δεν είναι 100€ παραπάνω, είναι 4,000€ παραπάνω. Από αυτά που παραθέτεις πάντως, εγώ το Swift θα διάλεγα. Και το Colt είναι τιμιότατο, αλλά μία φορά που πήγα να το οδηγήσω δε τα κατάφερα... δε χώραγα μέσα... και είμαι 1,68 ε, όχι κάνα γουμάρ'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Li@kos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να διαθέσω τόσα όντως αλλιώς θα ήταν και ποιο εύκολο για εμένα . . . . . Οι εποχές τώρα δυστυχώς δεν είναι για πολλά πολλά. . . . . :/ Τώρα οδηγώ ένα Toyota 16v 1600 Κυβικά παλιό και είναι νευρικό αμάξι και δεν θέλω να μπω σε ένα ''μικρο'' διαφορετικής κλάσης και να μου φανεί κάπως αν καταλαβαίνετε τι εννοώ ...γι αυτό ψάχνω κάτι που θα είναι μικρο αλλά Sport γι αυτό και έβαλα το GTC,Czt υπάρχει βεβαία και το Yaris του 2009 που είναι 16v και 101 άλογα αλλά λόγω του ποσού που διαθέτω δεν γίνετε να το επιλέξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 yaris 1,33 ,micra 1,33 μη πας σε 1,4 αυτοκινητο,διπλασια τελη χωρις ουσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα