fatih13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να κάνω format ένα netbook το οποίο δεν παίρνει cd ποιός μπορεί να με help θέλω να βάλω τα xp
RcManiac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Να σε λίγο help/κατευθύνω ... Κατέβασε από κάποιο torrent site τα Windows Xp home edition χωρίς να έχουν υποστεί τροποποίηση , πέρασε τα σε ένα usb stick και κατά την εγκατάσταση βαλε τον κωδικό που βρίσκεται κάτω από το netbook σου .
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να σε help ο wiki της σελίδας ... Windows XP Εγκατάσταση απο το USB
mourgolukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 μπορείς και με το wintoflash πολύ ευκολα. Απλά κατέβασε μία πιο παλιά έκδοση. Σε μένα δούλεψε κουτί. Και εννοείται πως πρέπει να κατεβάσεις δίχως τροποποίηση όπως είπε και το παιδί παραπάνω
fatih13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ και μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα λινκ να κατεβάσω τα χπ
Autonomous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ και μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα λινκ να κατεβάσω τα χπ δεν εχει τετοια εδω φιλε μου!
mourgolukos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δεν εχει τετοια εδω φιλε μου! +1 Εφόσον (με την προυπόθεση) οτί δεν έχεις περιορισμό στο δίσκο σου από θέμα χώρου, γιατί δεν βάζεις 7άρια; αν δεν απατόμαι έχουν αποδειχθεί πιο γρήγορα και ελαφριά από τα XP (ελαφριά όχι από θέμα λιγότερου χώρου στον δίσκο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα