Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω αναβάθμιση στο pc μου και βρίσκομαι σε δίλλημα...Ποιά απο τις 2 να πάρω?Για Gaming και βαριά προγράμματα επεξεργασίας video.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν ισοδυναμα και τα δυο, καλο θα ηταν να ανεβασεις το μπατζετ και να πας για την 650ti..(Αν και για βαρια επεξεργασια και απαιτητικο gaming θα πρεπει να ανεβασεις πολυ περισσοτερο το μπατζετ). Το υπολοιπο συστημα σου ποιο ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

Η 7770 ειναι αρκετα ισχυροτερη και δεδομενου οτι πωλουνται σχεδον στην ιδια τιμη, αποτελει καλυτερη λυση. Πρεπει να χρειαζεσαι πολυ τους CUDA cores για να προτιμησεις την 650.

Δημοσ.

Έχω ASUS M5A78L μητρική με FX-6100 6πύρινο CPU 2x4GB Viper RAM.Δυστιχώς δεν με παίρνει να ανεβάσω το μπάτζετ,αν μπορούσα θα το έκανα.Δύσκολοι καιροι...

Γι' αυτό είμαι σε δίλλημα...Τον χρειάζομαι πέρα απο gaming και για Video programms και photoshop.

Η 7770 ειναι αρκετα ισχυροτερη και δεδομενου οτι πωλουνται σχεδον στην ιδια τιμη, αποτελει καλυτερη λυση. Πρεπει να χρειαζεσαι πολυ τους CUDA cores για να προτιμησεις την 650.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον XMorsX.. Αν δεν σε ενδιεφερε το gaming θα ηταν πιο ευκολη η αποφαση σου για 650.. Αλλα σε συνδιασμο των δυο, μαλλον η 7770 ειναι λιγο καλυτερη επιλογη.. (Πες μας και το τροφοδοτικο σου απλα για να ξερουμε.. Η καρτα παντως εχει μικρες απαιτησεις..)

Δημοσ.

500άρι ειναι το τροφοδοτικό.

Αρκει να μην ειναι noname.. Οχι οτι δε θα σηκωνει την καρτα, απλα για να μειωσεις τον κινδυνο να καει και να παρει κι αλλα "μαζι" του.. :-)

Δημοσ.

Αρκει να μην ειναι noname.. Οχι οτι δε θα σηκωνει την καρτα, απλα για να μειωσεις τον κινδυνο να καει και να παρει κι αλλα "μαζι" του.. :-)

Μιας και το ανέφερες σκεφτόμουν και για άλλο τροφοδοτικό,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ποιά μάρκα να προτιμήσω?450W λέω να πάρω.
Δημοσ.

Για να σε βγάλω λίγο από το δίλημμα, Video-editing προγράμματα που χρησιμοποιούν CUDA είναι από ελάχιστα ως καθόλου (το Adobe Premiere Pro είναι ένα από αυτά). Μια λίστα με όλα τα CUDA apps θα βρεις εδώ, όπου είναι κυρίως Science ή CAD προγράμματα:

http://www.nvidia.co...alog-lowres.pdf

Αν θες πες και ποια χρησιμοποιείς ακριβώς να το ψάξουμε

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο εχεις τωρα? (Κι αν ειναι noname, ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?)

DEER DR-8500BTX 500W έχω.Τον είχε βάλει ένας φίλος αλλα το ψιλοφοβάμαι.Τι λές να το κρατήσω ή να πάρω έναν Premiere 450W που έχω σταμπάρει?
Δημοσ.

Μιας και το ανέφερες σκεφτόμουν και για άλλο τροφοδοτικό,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ποιά μάρκα να προτιμήσω?450W λέω να πάρω.

Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να δοκιμασεις αν σηκωνει την καρτα και μετα να δεις αν θα παρεις αλλο. Η πιθανοτητα να σου παρει και αλλα κομματια μαζι του ειναι ελαχιστη. Οπως και να χει, καλο 450αρι και φυσικα αρκετο για την καρτα σου ειναι αυτο: http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=48800&category_id=893&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...