Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Κάνω αναβάθμιση στο pc μου και βρίσκομαι σε δίλλημα...Ποιά απο τις 2 να πάρω?Για Gaming και βαριά προγράμματα επεξεργασίας video.
katsikoula Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 έχω την εντύπωση πως αν κάποιος θέλει επεξεργασία βίντεο πάει σε nVidia για να εκμεταλλευτεί τα Cuda Cores...
GP7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αν σε ενδιαφερουν ισοδυναμα και τα δυο, καλο θα ηταν να ανεβασεις το μπατζετ και να πας για την 650ti..(Αν και για βαρια επεξεργασια και απαιτητικο gaming θα πρεπει να ανεβασεις πολυ περισσοτερο το μπατζετ). Το υπολοιπο συστημα σου ποιο ειναι? 1
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Η 7770 ειναι αρκετα ισχυροτερη και δεδομενου οτι πωλουνται σχεδον στην ιδια τιμη, αποτελει καλυτερη λυση. Πρεπει να χρειαζεσαι πολυ τους CUDA cores για να προτιμησεις την 650.
Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ASUS M5A78L μητρική με FX-6100 6πύρινο CPU 2x4GB Viper RAM.Δυστιχώς δεν με παίρνει να ανεβάσω το μπάτζετ,αν μπορούσα θα το έκανα.Δύσκολοι καιροι... Γι' αυτό είμαι σε δίλλημα...Τον χρειάζομαι πέρα απο gaming και για Video programms και photoshop. Η 7770 ειναι αρκετα ισχυροτερη και δεδομενου οτι πωλουνται σχεδον στην ιδια τιμη, αποτελει καλυτερη λυση. Πρεπει να χρειαζεσαι πολυ τους CUDA cores για να προτιμησεις την 650.
GP7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Η 7770 ειναι αρκετα ισχυροτερη και δεδομενου οτι πωλουνται σχεδον στην ιδια τιμη, αποτελει καλυτερη λυση. Πρεπει να χρειαζεσαι πολυ τους CUDA cores για να προτιμησεις την 650. Θα συμφωνησω με τον XMorsX.. Αν δεν σε ενδιεφερε το gaming θα ηταν πιο ευκολη η αποφαση σου για 650.. Αλλα σε συνδιασμο των δυο, μαλλον η 7770 ειναι λιγο καλυτερη επιλογη.. (Πες μας και το τροφοδοτικο σου απλα για να ξερουμε.. Η καρτα παντως εχει μικρες απαιτησεις..)
Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 500άρι ειναι το τροφοδοτικό.Οκ,εύχαριστω πολύ.Λεω για την 7770 τότε.
GP7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 500άρι ειναι το τροφοδοτικό. Αρκει να μην ειναι noname.. Οχι οτι δε θα σηκωνει την καρτα, απλα για να μειωσεις τον κινδυνο να καει και να παρει κι αλλα "μαζι" του..
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σε αρκετα προγραμματα μπορεις να χρησιμοποιεις και OpenCL με 7770 και να παιρνεις boost αν και το cuda ειναι πιο διαδεδομενο ως τωρα.
Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αρκει να μην ειναι noname.. Οχι οτι δε θα σηκωνει την καρτα, απλα για να μειωσεις τον κινδυνο να καει και να παρει κι αλλα "μαζι" του.. Μιας και το ανέφερες σκεφτόμουν και για άλλο τροφοδοτικό,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ποιά μάρκα να προτιμήσω?450W λέω να πάρω.
GP7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ποιο εχεις τωρα? (Κι αν ειναι noname, ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?)
ninos30 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Για να σε βγάλω λίγο από το δίλημμα, Video-editing προγράμματα που χρησιμοποιούν CUDA είναι από ελάχιστα ως καθόλου (το Adobe Premiere Pro είναι ένα από αυτά). Μια λίστα με όλα τα CUDA apps θα βρεις εδώ, όπου είναι κυρίως Science ή CAD προγράμματα: http://www.nvidia.co...alog-lowres.pdf Αν θες πες και ποια χρησιμοποιείς ακριβώς να το ψάξουμε 2
Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ποιο εχεις τωρα? (Κι αν ειναι noname, ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?) DEER DR-8500BTX 500W έχω.Τον είχε βάλει ένας φίλος αλλα το ψιλοφοβάμαι.Τι λές να το κρατήσω ή να πάρω έναν Premiere 450W που έχω σταμπάρει?
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και το ανέφερες σκεφτόμουν και για άλλο τροφοδοτικό,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ποιά μάρκα να προτιμήσω?450W λέω να πάρω. Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να δοκιμασεις αν σηκωνει την καρτα και μετα να δεις αν θα παρεις αλλο. Η πιθανοτητα να σου παρει και αλλα κομματια μαζι του ειναι ελαχιστη. Οπως και να χει, καλο 450αρι και φυσικα αρκετο για την καρτα σου ειναι αυτο: http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=48800&category_id=893&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα